Valborg

Såhär tidigt är man hemma idag - riktigt skönt! Fast samtidigt känner jag mig lite trött. Skönt att koppla av lite. Det är grått ute nu och har blåst upp ordentligt så något vidare Valborgs-väder har vi nog inte att se fram emot tyvärr. Det som varit så fint de senaste dagarna...

 Ytterliggare ett paket kom med posten idag - spännande. Kan det vara V's parfym? Hoppas det, för den luktade helt underbart! Direkt när jag kände doften så sade jag att han borde köpa den. Återstår att se när han är hemma...

Kort dag

Desperate Housewives missar man såklart inte! Spännande som vanligt. Men det blir nog en tidig kväll för min del. Som det varit de senaste dagarna nu, haha.

Imorgon är det relativt kort dag. Skönt. Sedan ledigt, och bara halv arbetsdag på fredag, därefter helg. Låter inte helt fel, väl? :)

Somrigt

Mischa Barton är somrigt klädd! Jag kände faktiskt inte igen henne till en början. Hon ser på något sätt lite annorlunda ut i ansiktet... Kanske bara är jag som tycker det!

image522
Bild från People

Många har redan tagit tillfället i akt att inviga sina lite somrigare kläder under de senaste dagarna, dock inte jag (tyvärr)! Är inte jättevarmt om mornarna när jag cyklar till jobbet och på kontoret är det ganska kallt tyvärr. Men det kommer, det kommer. Vindarna som blåste idag var riktigt ljumma - härligt!

Vinsten

När jag kom hem från jobbet väntade det en trevlig present i brevlådan, nämligen mitt Juicy Gloss!  Tack för det snälla Jessica : ) Blev jätteglad!

Blivande idoler

Har just börjat titta på American Idol just nu, har inte sett det på ett par veckor. Uttagningarna är de bästa, det är alltid väldigt dramatiska livsöden som skildras. Det bästa tycker jag är när det kommer in någon som sjunger så bra att man ryser.

Hundra Höjdare är det sedan också, men jag vet inte om jag ska satsat på en tidigare kväll istället så att man är pigg imorgon på jobbet. Programmet går väl i repris på fredag och jag inte missminner mig? Lillen har nog inget emot att lägga sig tidigt heller, haha. Har varit en tuff dag för honom med.

Hoppas att ni har en bra kväll allihop! Kul att se att man har några trogna läsare kvar fortfarande : )

TV

Unga Mödrar nu på femman - jag sitter som vanligt bänkad! Kaffe och paj snart?

Lukta gott!

V har beställt ny parfym idag, från Dior. Den luktade helt otroligt gott! Jag är väldigt förtjust i min Dior också, så då matchar vi varandra fint : )

image521


Dior Homme - ett tips!

Födelsedag

Blivande mamman Jessica Alba blir idag 27 år (har på något sätt fått för mig att hon är yngre)!

image520
Bild från People.com

Man får gratulera!

Arbetande hund

Så var ännu en arbetsdag avklarad! Gick alldeles utmärkt idag, jag trivs hur bra som helst så det känns riktigt bra. Gjorde inte saken sämre att jag dessutom slutar två timmar innan på onsdag eftersom kommande dag är röd, haha. Blir nog att jag arbetar halva fredagen i alla fall. De flesta är ändå lediga.

 Alla är så trevliga så. Idag hade jag dessutom med mig lillen på kontoret. Han åkte glatt i cykelkorgen och tittade sig nyfiket omkring på väg dit och hem, njutandes av solen. Jag tror minsann han lyckades charma alla på jobbet med, haha.Och två nya hundkamrater fick han med på köpet. Efter lite grymtande skötte han sig riktigt bra, lilleman. Han var duktig, man måste tänka på att det är en helt ny miljö för honom med vilket innebär många främmande intryck. Tror han sover gott i natt i alla fall!

Det gör vi nog båda :)

Mat

Sitter just nu och njuter av dofterna som sprider sig i lägenheten: V har slängt ihop en paj, banan och blåbär. Om det är något som jag älskar så är det paj - mums! Han är bra duktig på det. Lite vardagslyx såhär på söndagskvällen är väl inte fel. Till middag åt vi kalops, få saker man lagar får väl en att känna sig mer husmoderlig än just det, haha. Men gott var det.

Har plöjt igenom utbildningsmaterialet nu - skulle gärna säga att jag kan allt men det vore nog att ta i, haha. Svårt att veta hur det blir när man väl sätter igång men jag tror det blir bra. Man lär sig! Bara att ta det lugnt och vara noggrann i början.

Nu väntar vi på att Sanningens ögonblick på femman ska börja, det var ju riktigt bra! Killen som satt i stolen först fick ju bekänna färg när det gällde en del saker. Tittar ni på det?

Full fart

Har varit full fart hela dagen!

Började när jag vaknade lite efter åtta imorse - vad har hänt egentligen!? Åtta, på en söndag...? Jag brukar sova länge och väl  (nåja, ganska länge i alla fall) när jag får chansen. Men alltså inte idag. Vi har varit runt överallt idag känns det som, handlat och en massa annat.

Imorgon är det ju ny arbetsvecka, en lite kortare sådan. Är ledig torsdag åtminstone, kanske jobbar jag bara halva dagen på fredag. Får se.

Nu ska jag ta och sätta mig ner och "plugga" lite. Fick ju en massa material vid utbildningen i Stockholm och det känns skönt att förbereda sig lite till så blir det kanske inte alltför främmande när man ska börja med det på arbetet.

Hoppas att ni alla har en bra söndag!

Magen!

Jessica Albas mage blir bara större och större, men sin stil ger hon inte avkall på!

image519
Bild från People.com

Snygg mamma!

Lördagkväll

Vi har mys i soffan denna lördagskväll. Skönt att ta det lugnt, var välbehövligt :) Tittade på filmen Day of the dead, remaken alltså. Inte den bästa zombiefilmen jag sett, men helt ok. Effekterna var ganska bra, haha. Inget för den äckel-magade dock.

Har kikat runt en del på nätet (för ovanlighetens skull) då jag känner att jag behöver lite förnyelse i garderoben. Funderar på att göra en räd i stan i slutet av nästa vecka för lite "serious shopping".

image518
Bild från Google


Har som bekant fast jobb nu :D Wiee! Det tycker jag att jag förtjänar, att få lite nytt! Det största problemet brukar dock vara att hitta något kul, men butikerna får in nya saker hela tiden ju. Blir kanske lättare att shoppa loss när man har en lön att spendera, haha.


Lite sol

Efter en lördag med någon vidare vårvärme så fick vi faktiskt lite sol nu till kvällen! Jag var ute med lillen på promenad och det var jättehärligt, mycket människor som var ute och gick i det sköna vädret.

Vi har ätit middag precis så jag lite lagom mätt :D Kyckling och en himmelst god potatisgratäng (mycket fet grädde i såklart) och sallad till. Nu blir det en lugn kväll framför TV:n. Blir nog att vi ser zombiefilmen Day of the dead som vi tänkte se förra veckan.

Förresten, V påminde mig om en sak idag...

...det är ju min namnsdag! Han var den ende som uppmärksammade detta, haha, bra koll man har.

Vinst!

När jag loggade in på bloggen fick jag mig en riktigt trevlig överraskning!

Jag har vunnit ett av två tröstpriser i Jessicas tävling; ett juicy gloss. Superkul! Mitt bidrag i tävlingen om bästa accessoar var såklart min fina förlovningsring som jag alltid bär. Blev så glad när jag såg att jag var en av de lyckligt utvalda!

Avslappnat

Lauren har vi sett en hel del av, men jag gillar hennes stil.

image517
Bild från People.com

Så avslappnat men ändå snyggt!

Morning

God morgon på er!

Efter närmare tolv timmars sömn så känner jag mig lite piggare :D Jag ska i alla fall aldrig klaga på att det är tidigt att gå upp vid 6, halv 7 igen... 4 är däremot lite tidigt för min del.

Idag ska vi inte göra mycket alls. Jag ska njuta av ledigheten, vi åker väl iväg en sväng men kvällen blir lugn. Känns verkligen helt underbart med fast jobb! Och vilken arbetsplats dessutom - jag förstår inte att jag kunde ha sån tur. På  måndag ska jag prova att ha med lilleman på kontoret också. Hoppas han uppför sig!

Vad hittar ni på idag?

Utmattad

Nu kan jag meddela att jag äntligen är hemma igen!

Har varit två mycket intensiva dagar. Igår steg jag upp kl 4, en timme senare åkte vi. När väl var uppe i stockholm vid 10 var det bara att sätta sig framför en dator för utbildning resten av dagen till 5. Massa nytt men intressant var det. På kvällen var vi ute och åt en riktigt god middag. Tillbaka vid hotellet kring tio kan jag meddela att jag lade mig ganska omgående!

Idag hade vi också utbildning hela dagen, åkte hemåt vid fyra-tiden. Nu känner jag mig ganska mör. Mycket mat och fika har det blivit, som alltid när man är iväg på sånt här. Ingen direkt bra kombination med en massa stillasittande framför datorn. Blir en hel del att plugga in den kommande veckan för alla på jobbet, men det blir nog bra skulle jag tro.

 Ska förresten verkligen bli skönt att sova snart. Känner mig alldeles slut. Återkommer imorgon :)

Mitt i natten

Nu stänger jag ner datorn för idag. Ska ju snart upp igen känns det som, haha. Några timmars sömn hinner man väl få. Inte lär det bli något sovande i bilen till Stockholm i alla fall då jag åker bredvid chefen!

Hoppas att ni får en fortsatt bra vecka  - när jag är hemma igen ska det firas att det är helg med V och att jag klarat min allra första arbetsvecka på nya jobbet :D

Duell igen

I det här fallet var det inget vidare svårt val för min del, men för sakens skull...

image516
Bild från People.com

Vem bär koftan bäst:
Lauren Conrad eller Anne Hathaway?


Hallå

Äntligen en liten paus då jag kunde sjunka ner i soffan en stund! Har jobbat hela dagen, och det känns bra. Fick börja lite smått idag och lära mig, men det kommer ta tid! Massa nytt att lära sig såklart. Känns åtminstone bra att man kommit igång lite.

 Jag var verkligen supertrött igår kväll men jag kunde absolut inte sova. Var alldeles uppe i varv och låg och funderade en massa! Hoppas det blir bättre med sömnen inatt.

Nu har jag precis packat lite inför morgondagen. Får gå upp vid fyra eftersom vi åker redan fem! Tidigt, tidigt. Kommer jag vara trött efter den här veckan eller vad?! Hoppas inte att vi är hemma alltför sent på fredag bara, är lite trist.

Hur har eran dag varit?

Sliten

Känner mig lite lagom sliten (och sängen kallar) så jag har bara en sak till att säga:

natti, natti :)

Hoppas ni sover gott!

Familj

Vilken gullig bild...

image515
Bild från People

Heidi Klum med sina tre barn.
Söta de är tillsammans!

Trött!

Nu är man hemma och har äntligen hunnit sätta ner sig ner en stund! Det känns verkligen skönt att ha klarat av första dagen på jobbet.

Vi hann inte med så mycket idag utan det blev mer en mjukstart. Jag har i alla fall fått mitt alldeles egna skrivbord och dator :D Skönt att ha sin egen plats, det har jag aldrig haft förr! Det är såklart alltid många nya intryck och många olika människor som man ska lära känna, men överlag kändes det riktigt bra! Alla där var väldigt trevliga. Arbetsuppgifterna och vad de innebär ger väl sig efterhand. Vi kommer börja med det lite smått först imorgon.

På torsdag blir det att gå upp tidigt. Kl 5 åker vi mot Stockholm! Sedan ska vi ha utbildning hela dagen - återstår att se hur altert man kommer vara efter den dagen, haha. Ikväll tar vi det lugnt, nyaste avsnittet av One Tree Hill måste vi naturligtvis se. Och sedan Desperate Housewives såklart!

Hoppas att ni får en bra kväll i alla fall :)

Snart tid för jobb

Jag har precis ätit lite lunch - sallad från igår. Trodde knappt att jag skulle få i mig något men det gick minsann!

Det kommer av förklarliga skäl att bli lite mindre bloggning framöver, åtminstone den närmaste tiden. Nu kommer jag att ha fullt upp med att lära mig det nya jobbet så om kvällarna kommer man nog inte vara alltför pigg, haha. Jag försöker uppdatera så ofta jag kan såklart, men jag litar på att mina trogna läsare stannar ändå. Det gör ni väl, eller hur? ; )

Jag ska såklart tala om hur det gick idag när jag är hemma igen. Är inte supernervös just nu, men det kommer nog när man närmar sig, hehe.

 Nu sticker jag snart så jag önskar er en fortsatt bra dag!

Jobb

Såhär hade jag också velat se ut på jobbet :)

image514
Bild från People

Blake Lively pausar med en kaffe.

Ny dag

Godmorgon!

Jag sov förvånansvärt bra inatt, det hade jag inte förväntat mig direkt. Det är ju första dan på nya jobbet idag som sagt. Dock börjar jag inte förrän efter lunch, så det blir en kort dag. Lite mjukstart sådär. Men jag börjar bli nervös nu känner jag! Hoppas att det kommer gå bra.

Det härliga vädret håller i alla fall i sig, skönt det. Vad ska ni hitta på idag? Sola kanske?

Tidigt

Blir tidig kväll för min del. Hundra Höjdare får helt enkelt vänta...

image513

Bild lånad från Google

Godnatt!


Igång

Ohh, nu har Rebecca äntligen kommit igång med sitt bloggande! Vi hoppas på täta uppdateringar framöver R :D

Outsiders

Ni missar väl inte Outsiders som börjar nu på femman? Vi brukar alltid titta, men det är väl lite varierande hur intressant det är. Idag skulle det tydligen bland annat handla om några danskar som går på raggningskurs i Stockholm.

Återstår väl att se om det är något att ha!

För övrigt förstår jag inte hur de kan hitta på så många olika ämnen att ta upp, och var någonstans de hittar människor som vill ställa upp och hänga ut sig själva i TV på det där viset...

Katie

Katie Holmes och Tom Cruise ute på middag! De har ju för övrigt haft fullt upp med kalas i helgen då dottern Suri fyllde två år. Tänk att hon är så stor redan!

image512image511

Bilder från People

Katie satsar på en lite damigare look kvällen till ära.

Vad tycker du om hennes klänning?
Hiss eller diss?


Fotvård

Jag sitter juts nu med fötterna i ett varmt fotbad - riktigt härligt! Det var välbehövligt också. Ska fixa naglarna och smörja in fossingarna med så att de blir mjuka och fina. Man känner verkligen stor skillnad efteråt. Det är något man borde ta sig tid för och unna sig oftare. Skönt med sommarfina fötter nu också när man går mer barfota än under vintern!

image509
Bild lånad från Google

Dock har jag inget så här fint fotbad hemma! Kanske vore en investering?

Presentkort

Jag är med och tävlar om ett av tre presentkort från The Body Shop. Var med här du också!

image508

Gott med sallad

Vi har just ätit middag nu - sallad med kycklingfilé, pasta, bönor, fetaost, oliver, sallad och lite annat smått och gott! Riktigt smarrigt var det - vem anade att man kunde bli så mätt på sallad, haha. Skönt att bara göra något lätt när man varit iväg och handlat med. Vi brukar variera mellan pasta och bulgur, annars finns det i princip hur mycket som helst att ha i.

image507


Ni kanske har lite tips på vad man mer kan blanda i!

Vad brukar ni ha i er sallad?

Mat i massor!

Nej, nu får jag ta och göra ett litet ryck här! Vi ska faktiskt åka och storhandla. Vuxet, eller hur? : ) Går bra när man har bil i alla fall. Det är så könt att ha allting hemma och slippa att åka och småhandla flera gånger varje vecka. På så sätt är man ledig sedan när man har jobbat och så.

Vi får skynda iväg så att man undkommer den stora rusningen när alla slutat jobba!

Klänning

Går man in på Asos hittar man alltid nya, söta klänningar som man inte skulle ha tackat nej till!


image503


Bilder från Asos

Speciellt den gula hade ju en superhärlig färg!

Varmt

Jag kan inte förstå att det är så varmt ute som det är nu! Nyss klagade man över vinter i april, nu är det plötsligt sommar istället (vilket vi naturligtvis trivs bättre med)! Det är riktigt bikini-väder t o m. Jag tror att det skulle hålla i sig resten av veckan för vår del - håller tummarna för det såklart. Även om jag jobbar sen så är det åtminstone bra cykelväder :D

Lillen njöt verkligen av att få springa omkring fritt utomhus i gräset idag. När man bor i stan blir det ju tyvärr mest koppel. Man förstår att de väl njuter när de slipper det ibland, och vi får passa på när det går.

Ut i solen

Nu ska jag iväg en sväng med lillen. Vi ska ut och ta tillvara på det vackra vädret! Kanske man kan få lite färg dessutom : D Man kan ju inte sitta inne när solen skiner så vackert utomhus!

Ha det fint så länge!

Amy Winehouse

Det är så sorgligt när man ser hur hon har gått ner sig de sista åren.  Helt fruktansvärt vad en människa kan förändras...


image497

Bild lånad från Posh24

image498

Bild lånad härifrån

Att jämföra bilder såhär gör skillnaden så mycket mer markant och uppenbar på något sätt. Man slås av hur hälsosam och levande hon ser ut på den nedre bilden! Nu är hon mer en skugga av sitt forna jag.

Dagens

Längesedan jag bjöd på en dagens outfit så det är väl på tiden nu! Dålig kvalitet, men ja ni får en bild i alla fall :)

image495

Har man inte nåt nytt så får man rota fram något i garderoben, haha. Går lika bra det ju!

Budgetoutfit:


Tunika, Gina Tricot
Leggings, Gina Tricot
Skinnjacka, Vero Moda
Skor, Skopunkten

Lite pirrigt

Den här veckan blir verkligen en händelserik sådan!

Imorgon är första dan nya jobbet - börjar redan nu bli lite nervös...  Kommer nog kännas bra när den är över i alla fall. Det blir en mjukstart eftersom jag börjar först efter lunch.

På torsdag redan bär det som sagt av till Stockholm med jobbet. Där ska vi på någon sorts utbildning, får väl lite mer info sen om vad den handlar om. Efter en övernattning åker vi hem på fredagen igen, så det är inte alltför länge, men ändå! Lite pirrigt att åka iväg direkt sådär med nya arbetskamraterna...

Efter den här veckan kommer jag nog vara ganska trött efter alla intryck så helgen blir troligtvis ganska lugn. Vad har ni för planer?

Paris

Paris kör på trendigt enfärgat, med alla accessoarer i samma blå nyans som klänningen.

image492
Bild lånad härifrån

Men här får jag nog ändå säga att hon inte lyckats något vidare.
Smickrande för figuren var det inte!

Eller vad tycker ni?

Hihi

Sånt här bli jag glad över - ett historiskt ögonblick :D

image493

Wow

Godmorgon!

Jag blev självklart glad när jag vaknade och fick se vilket fint väder här är - lika härligt vårigt med sol som igår!

image491
Bild lånad från Google


Ännu gladare blev jag nästan av att se hur högt jag låg på mest-aktiva listan haha. Nr 6! Så högt har jag aldrig legat förut!

Har ni lika härligt väder hos er?

Natti

Var något konstigt med filmen, så det blir att vi sparar den till ett senare tillfälle istället. Av det lilla vi såg så verkade den lite spännande åtminstone!

image490
Bild lånad från Google

Nu kryper jag till sängs och hoppas få sova gott.
Natti, natti!

Dags för film

Det var ju en del riktigt smaskiga frågor med i programmet, haha. En av frågorna löd t ex om han mannen som satt där tyckte att hans fru var den snyggaste han varit ihop det. Mitt där i studion fick frun veta, att det nej det var hon minsann inte! Hur kul kan det kännas? Måste nog se det nästa vecka också, slutade ganska spännande.

Nu börjar vi istället titta på en film: Day of the dead, uppföljare till remaken av Dawn of the dead som var riktigt bra.

image489


 Älskar zombie-filmer! Hoppas att den är lika bra. Lite spänning är aldrig fel!


På TV

Just nu har vi börjat titta på Sanningens ögonblick på femman, en ny serie. Samtidigt mumsar vi på ostbågar (vadå nyttigt?) och mineralvatten, hemmagjort såklart :) Det verkar ju ganska spännande, det är en hel del känsliga frågor deltagarna fått svara på!

Tittar ni?

Vad tyckte vi om filmen...

Vi såg ungefär en timme av Into the blue igår (sedan gick mina ögon ihop av trötthet). Det var faktiskt jag som ville se den, och så fick det alltså bli. Jag hade som sagt hört en del bra om den och även om förväntningarna inte var jättehöga så blev jag ändå lite besviken måste jag erkänna.

Själva handlingen var inte mycket att hänga i granen, och de flesta av scenerna verkade gå ut på att visa så mycket som möjligt att fröken Albas omtalade figur. Inget fel på den, men det är inte av den anledningen jag ser en film. Den får gärna vara lite spännade eller intressant på något annat sätt också... Tjejen har ju faktiskt andra talanger. Jag vet faktiskt inte ens om vi ska se klart den, något som är ganska ovanligt i vårt fall.

Vad tycker ni som sett filmen? Bra eller dålig?

Halsband

Jag är med och tävlar hos Rebecca där hon lottar ut tre halsband! Hoppas man har turen med sig. Det vita tyckte jag var jättefint. Var med här du också!

Lycka

Jag var nyss inne på Forever21's hemsida och kollade för skojs skull upp om de hade butik i San Francisco, vilket de så klart hade! Vad ännu bättre var att det låg inte alls långt ifrån vårt hotell där vi ska bo.

De har ju så otroligt mycket fint där och de kan troligen räkna med ett besök av mig : ) Stor affär är det också - tre våningar närmare bestämt!

Jag längtar så otroligt mycket tills vi ska åka - men än är det ett tag kvar. Den närmaste tiden kommer jag väl ha fullt upp med nya jobbet att det förhoppningsvis går riktigt fort tills det äntligen är dags : )

Blake Lively

Hennes hår är ju så underbart!

image488
Bild lånad härifrån

Man kan bara inte låta bli att vara avundsjuk på de där lockarna...

Pizza och kycklingrulle

Det räcker med ett enda ord för att beskriva hur jag känner mig nu:

Mätt!

Men gott var det : )

Skor

Något du skulle ta på dig?

image487
Från Acne jeans
Bild lånad härifrån

Jag säger ingenting...


Utmattning

Jag ligger här i soffan och är totalt utmattad av hunger, haha. Har jag inte ätit så blir jag verkligen alldeles trött och seg.

Idag är vi lite lata och beställer mat. Hoppas inte det dröjer alltför länge, de öppnar väl snart tror jag. Vi satsar nog på att dela både pizza och kycklingrulle, det är ju otroligt gott. Bra sätt när man inte kan bestämma sig för varken det ena eller andra (ett av dagens mes kritiska I-landsproblem)!

image486


Söndagar är väl för övrigt en sån där pizza-dag, då många inte orkar ställa sig och laga mat utan istället gör det bekvämt för sig och ringer ett enkelt samtal... Så är det i alla fall här! Grillat är det enda jag kan tänka mig annars - verkligen något jag längtat djävulskt efter. Ännu värre när man känner lukten från grannens grill... :/

Träning

Brittan tränar för fullt på gymmet. Det är väl trevligt att se hennes göra något hälosamt för en gång skull, är ju inte precis den imagen hon skapat av sig själv den senaste tiden.

image485
Bild från People.com

Men vad är det med solbrillorna?
Inomhus?


Härligt

När vi kom hem förut så gick vi direkt ner till förrådet och hämtade fram utemöblerna. Knappt hade man hunnit slå sig ner i solen förrän alla grannarna var på plats och pratade för fullt med varandra :) Var gömmer sig alla under hösten och vintern? Då träffar man knappt på en själ!

Sedan är det väl lite så att särskilt hundägare dras till varandra av någon konstig anledning, haha. Alltid finns det något att prata om när det gäller våra små älsklingar! Man går knappt ut på en enda promenad utan att någon stannar och börjar prata lite smått.

Lilleman fick också ha det lite kul. Snart var det fyra hundar (med ägare förstås) samlade vid vår uteplats och de började såklart busa omkring för fullt på innegården! Lite roligt var faktiskt att av dessa fyra så var tre chihuahuaor och exakt likadana i färgerna! Det var riktigt härligt att se dem leka med varandra på gräsmattan i solskenet.

Lite handling

Puh, nu har jag nog svarat på alla kommentarer - hoppas jag i alla fall! De hopar sig ganska snabbt, men det är ju bara roligt.

Nu ska vi bege oss ut i solen (ja, vi har faktiskt fått tillbaka det härliga vårvädret igen!) en sväng och uträtta ett par ärenden samtidigt. Hoppas att ni också passar på och tar tillvara på vädret om ni har det lika fint hos er :)

Ha det bra så länge!

Kamera?

Skulle jag köpt ny kamera nu så hade det troligen blivit den här från Elgiganten.

image484
Bild lånad från Elgiganten

Enbart för färgens skull.
Vadå ytlig?

Fest

Hittade det här linnet på Forever21 som jag genast fastnade för.

image482
Bild lånad från Forever21

Snyggt till fest! Gillade särskilt den stora rosetten framtill.

Dags igen!

Längesedan jag hade en duell, så nu tycker jag nästan att det är på sin plats med en ny!

Den här gången står det mellan Katherine Heigl och Kylie Minouge. Förstnämnda kombinerar med stövlar och strumpbyxor medan Kylie istället kör på en mer avslappnad look med jeans.

image481
Bild från People.com

Så, vem bär långkoftan bäst:
Katherine eller Kylie?


Morgon

Godmorgon på er!

Sovit gott? Det har faktiskt jag, var supertrött igår kväll. Man vaknade inte upp till lika härligt väder idag, men man får se det positivt - det regnar åtminstone inte :)

Idag står det inte mycket på schemat, lite småhandling osv. Sedan tar vi det bara lugnt. Vad hittar ni på?

Riktigt trött

Håller på att somna så att se mer av filmen är nog inte lönt - var en bra bit kvar.  Kanske hinner vi se klart den imorgon istället. Jag säger alltså godnatt för ikväll! Hoppas ni sover gott :)

Då var man hemma

Vi är precis hemkomna från släktkalaset, riktigt roligt. Som vanligt åt man lite för mycket, haha. Smörgåstårtan var verkligen supergod. Och det blev såklart en hel del prat och skratt. Lillen hade tom en liten kompis i samma storlek att busa omkring med så han hade nog också kul.

Nu blir det lugnt för resten av kvällen för vår del. Ska äntligen börja titta på Into the Blue. Jag är verkligen nyfiken på hur den ska vara. Vad hittar ni på för nåt?

Och som vanligt vill jag tacka för alla era kommentarer - alltid lika roligt att komma hem och ha fått så många : ) Jag ska svara på dem så fort jag får möjlighet! Nu ska vi som sagt bara koppla av lite.

Snart åka

Snart kommer vi nog att bli upphämtade för att åka hem och träffa släkten :) Jag är redan hungrig - längtar efter smörgåstårta, haha. Evigheter sedan jag åt det sist. Återstår att se när vi är hemma igen, men det blir nog inte alltför sent i alla fall.

Hoppas ni alla får en riktigt bra lördagskväll!

Linne

Jag gillade verkligen hur här linnet var skuret i ryggen! Så snyggt med den lilla rosetten i mitten.

image480
Bild lånad från Asos

En härlig gul nyans var det också. Vore snyggt till brännan i sommar!

Kaos!

Nyss så här ut som ett bombnedslag i lägeneheten, papper, kartonger, verktyg överallt! Som ni förstår så har V varit duktig och tagit itu med nattduksborden. Det där är inget för mig så jag håller mig utanför. På sin höjd går jag och plockar lite bland skräpet, som jag gjorde nyss. Alla de där delarna och konstiga beskrivningarna som alltid följer med är lite väl förvirrande för mig. Hur litet något än är så ingår det alltid tusen olika saker! Hur det nu kan vara möjligt...

Efter ett par svordomar (det hör väl till när det gäller sådana här projekt?) så börjar det nu arta sig! Faktum är att han fått ihop det ena bordet som redan är på plats. Inte illa! Snyggt blev det med. De såg ut precis som vi ville ha dem, enkla och rejäla samtidigt som de går ihop perfekt med sängen.

Då är det bara en kvar. Och jag nöjer mig med att beskåda den här fascinerande processen som just tagit sin början.

Lauren

Lauren Conrad är som vanligt stiligt klädd.

image479
Bild lånad från People

Sådär hade jag också gärna sett ut under min shoppingur!

Nattduksbord

Wiie, V kom precis hem med två nya nattduksbord! Äntligen får vi två matchaden haha. De hör till sängen också så snyggt kommer det nog bli. Blir kanske lite pysslande med det idag om vi orkar.

Ränder

Jag är verkligen insnöad på randigt just nu känner jag - men det är ju så snyggt! Fastnade för den här bikinin hos Nelly. Lite i dyraste laget kanske. Men snygga budgetvarianter finns ju annars att hitta hos H&M och Gina Tricot. Dags att undersöka deras utbud inom det området snart känner jag.

image478
Bild lånad från Nelly

En sak som är säker är i alla fall att jag den här gången ska köpa bikini här hemma i Sverige, och inte när vi väl är i Thailand som senast. Så svårt att hitta rätt storlekar där och ofta dåligt med möjlighet att prova dessutom.

Vakthund

Vad skulle vi göra utan vår lilla vakthund?

Jag har altandörren öppen för att få in lite frisk luft, och så fort någon går förbi så springer lillen ut och skäller som tok. När de passerat kan han sedan lugnt gå inomhus igen och känna att han gjort sitt jobb som jagat inkräktarna på flykt, haha. Han tror verkligen att han inger respekt, med sina knappa 3 kg. Chihuahuaor kan inte ha någon vidare verklighetsuppfattning...

Ja, det är i alla fall tur vi har honom som håller ordning häromkring :D

Det blonda är borta

Härligt att se Rachel Bilson som brunett igen! Enligt min och alla er andras åsikt så är det vad som klär hennes överlägset bäst. Man kan väl i alla fall dra den snabba slutsatsen att det blonda var en peruk trots allt :)

image477
Bild från People.com

Jag gillade förresten verkligen hennes kappa på bilden, hur söt som helst!

Godmorgon

Godmorgon på er!

Om man nu kan säga godmorgon när klockan nästan passerat tolv : ) Jag tog sovmorgon för första gången på ett bra tag och har nu gjort morgonsysslorna i min egen takt. Man får passa på nu innan man börjar jobba fullt :D

Här är helt fantastiskt vårväder. När jag var ute och gick med lillen tidigare så kunde jag kanppt förstå att det var så varmt ute! Verkligen härligt. Hoppas att det håller i sig nu!

Jag har inga särskilda planer för dagen. Ikväll däremot är det släktkalas. Två födelsedagar på samma dag, ett märkligt sammanträffande! Smörgåstårta ska det bjudas på, något jag verkligen ser fram emot :D Känns förresten inte som att det är något annat än mat som rör sig i mitt huvud, haha.

Stänga ner

Läste nyss lite info om bloggflytten. De hade svarat på några av de vanligaste frågorna och det rätade ut en del frågetecken för min del. Allt kommer nog bli bra. Är fortfarande spänd på hur det ska bli sedan!

Nu har laptopen fått göra sitt för idag, får räcka med bloggande för ikväll :) Ni får ha en fortsatt bra fredag allihop!

Godnatt och sov sen så gott :)

Into the blue

Vi hade tänkt titta på Into the blue ikväll, men det känns som att det bli alldeles för sent att börja se den nu. V ska dessutom upp tidigt imorgon... Vissa har sagt att den varit ganska bra så man är ju lite nyfiken.

image476
Bild lånad härifrån

Och V tycker ju inte heller att det är fy skam att få se fröken Alba i bikini - och på Blu-ray (extra bra kvalitet alltså) dessutom, haha. Skämt åsido....

Har ni sett den?

Vad säger man?

Leighton Meester brukar också vara snyggt klädd, men jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om denna skapelse. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker - klänningen var ju onekligen lite speciell!

image475
Bild från People.com

Snyggt eller inte?

Skulder

De pratade nyss om det på nyheterna och det har varit uppe på tapeten den sista tiden: ungdomar som hamnar i skuldfällan och halkar efter med betalningar, vilket till slut leder till att Kronofogden kopplas in. Orsaken till detta ska vara den sk köphetsen som råder bland unga idag. Man tror sig kunna köpa sig en livsstil, och påverkad av sin omgivning leder det helt enkelt till att man köper saker som man inte har råd med.

Det är ju hemskt! Att redan vid så unga år halka efter och dra på sig en massa skulder som man sedan inte reder upp. De här SMS-lånen är ju en riktig fälla! Man behöver snabba pengar, skickar ett sms och får ett par tusen. Bara sådär. Desto värre blir det sen när lånet ska betalas tillbaka, skyhög ränta och andra avgifter som det inte talas högt om. Hade man inte pengarna i första hand, vad är det då som säger att man har dem sen? Detta kanske sedan förföljer dem livet ut, man har ingen möjlighet att hamna på rätt köl igen.

Det här med räntor och lån kan ju vara en riktig djungel av villkor. Det gäller att man förstår vad man ger sig in på när man tar t ex ett SMS-lån. De nämnde något om att unga borde ut utbildas i privatekonomi i skolan, och det tycker jag låter som en utmärkt idé, särskilt nu när det är så lätttillgängligt för unga att binda upp sig i lån och liknande.

Eller vad tycker ni?


Mat idag

Vi har precis ätit middag - tacos som vanligt! Den här gången med tortillas, annars brukar vi ha de där chipsen som också är väldigt goda till. Det är något jag aldrig tröttnar på :D

Det värsta är att vi måste ju ha lite rum för bakelserna senare också, jag är proppmätt som alltid efter tacos, haha. Det som fanns i kartongen var alltså två Napoleon-bakelser. Längesedan jag åt det, men o så gott! Ja, man får nog i sig dem på ett eller annat sätt - sånt mumsigt tackar man ju inte nej till.

Vi tar det lugnt hemma nu bara. Imorgon blir det ju att träffa släkten, skojsigt. Vad hittar ni på ikväll?

Vinnare

När jag loggade in på bloggen nyss fick jag veta att jag haft turen med mig och vunnit ett par söta örhängen hos Amelie! Superkul :D Första gången jag vinner något i en bloggtävling.

Ingen hit!

Nog för att tvillingarna Olsen brukar vara trendkänsliga, men i det här fallet tycker jag inte att Mary-Kate har lyckats något vidare! Det blir bara för mycket.

image474
Bild lånad härifrån


Alltså tummen ner för min del!
Eller vad säger ni?

Sommarkänsla

Underbar klänning som för tankarna till sommar och sol, bara ben och ljumma vindar...

image473
Från Asos. com

Jag gillar verkligen det bruna skärpet som bryter av!

Mage

Är det verkligen bekräftat nu att Ashlee Simpson ska ha barn också? Eller är det fortfarande bara ett rykte? I så fall bidrar de till den verkliga baby-boom som Hollywood drabbats av nu.  Man ser växande magar överallt!

image472
Bild från People.com

Att Angelina ska ha bebbe råder det ju inte längre några tvivel om - magen har hunnit växa till sig ordentligt.
Klänningen hon har på sig är helt underbar - men det första jag regaerade på när jag såg bilden var något helt annat: ser hon inte fruktansvärt smal ut?!

Vid det här laget borde hon väl gå upp i vikt, inte ner.  Armarna ser ju så smala, så smala ut.

Gottis

Just när jag inte trodde att det kunde bli bättre så anländer faktiskt Glamour med posten. Härligt! Lite fredagsläsning är aldrig fel.

Var förresten tidigare i djuraffären för att se om de fått in klosaxen - gissa vad? Det hade de inte! Femte gången jag är där på tre veckor bara för den skull. Hon i affären tyckte synd om mig, så jag fick, trots mina protester, en klosax gratis! Hon hade en liggandes, jätteliten och smidig. Blir nog superbra! Det tackar vi verkligen för, generöst av henne tycker jag. Snacka om kundservice!

Sedan är det ju ingen fredag utan något fredagsmums! Jag och V blir faktiskt bjudna på det idag : )

image471


Tur vi har!
Vad kan det vara som gömmer sig i den där lilla kartongen?

Mina fynd

Här ser ni alltså resulatet av dagens shopping.

Den här tyckte jag var jättesöt! Tänkte ha den på middagen i Stockholm ihop med mina svart finbyxor och min svarta kavaj. Det kommer nog bli fint! Priset: 149 kr på H&M. Inte illa!

image467


Sedan köpte jag en ganska lång, randig top på H&M också. 70 kr - billigare blir det inte! Basplagg behövs alltid, jag gillade att den var lite längre också.



Sist men inte minst - en randig tröja från Vero Moda som jag inte kunde motstå, i favoritfärgerna vitt och rosa dessutom. Kan bli snyggt till ett par vita jeans i vår och sommar. Halva priset var det, alltså fick jag den för ynka 100 kr. Som hittat!


Det här får man väl ändå kalla fynd, eller vad säger ni?! Sammantaget för dess tre plagg blev det ju inte alls mycket!

Mellanlanda

Kort men effektiv shopping har jag lyckats med idag! Till min glädje så hittade jag faktiskt lite saker i stan - till fyndpriser dessutom! Det är ju ännu bättre när man kan handla billigt. Bilder kommer upp sedan på mina fynd, för det var det verkligen!

Nu ska jag dock iväg en kort sväng igen, är snart hemma och då ska jag visa vad jag shoppat.

Ha det fint!

Shopping idag

Godmorgon!

Jag vaknade utsövd imorse till en skinande sol - blir ju inte bättre! Jag ska in till stan nu och hoppas hitta något för ovanlighetens skull. Behöver lite nytt nu inför jobbet med känner jag. T ex en sjal till, den jag har nu använder jag supermycket så det vore kul med något att variera med.

Jag ska svara på era kommentarer så fort jag är hemma igen, lite tajt med tid för närvarande. Önska mig lycka till med shoppingen - något fint ska där väl finnas får man hoppas.

Hej så länge!

Sleep-time...

Dags att stänga av datorn för idag känner jag.

Det har verkligen varit en omtumlande dag - jag har ju fått jobb och allt! Inte något som händer varje dag inte. Jag börjar på tisdag så jag har några dagar att smälta det lite innan jag börjar... Och på torsdag redan bär det av till huvudstaden. Tack förresten för alla lyckönskningar inför jobbintervjun som jag var så nervös för - det ju löste ju sig till slut :D

Nu kanske jag kan få lite ro och sova ordentligt. Vore skönt. Imorgon väntar det förhoppningsvis lite shopping och det är aldrig fel!

image465
Bild lånad från Google

Hoppas att ni kan sova gott,
godnatt!

Vad tyckte vi då...?

Ja, nu har sett klart filmen Meet the Spartans. Ärligt talat så måste jag säga att den nästan var lite väl överdrivet tramsig för min smak. Jag har ganska simpel humor och tycker att den typen av film kan vara ganska ok att få ett gott skratt till. Men den här.. nja. Dssutom var den förvånande kort, ungefär 1 h bara (vilket i och för sig faktiskt räckte)!

image464

Bild lånad härifrån

Visst fanns där en del stunder då man skrattade till, men mycket kunde man bara skaka på huvudet åt. Och som till synes så medverkar Carmen Electra, hon är väl legend inom den här filmgenren. Det är nog inte heller svårt att gissa sig till vilken typ av roll hon gör : ) Gott om filmer, program och kändisar som de gör parodi på hade de åtminstone lyckats klämma in! Kort sagt så är det nog ingen film jag kan rekommendera, tyvärr.

Film

Nu blir det filmmys för vår del! Ska kika på komedin Meet the Spartans. Den gör väl lite parodi på 300 och alla möjliga andra filmer. Hoppas på att den är rolig såklart! En komedi att skratta åt är ju aldrig fel :D

Vad hittar ni på ikväll?

Shorts

Härligt att se att de gamla jeansshortsen är tillbaka, riktigt korta och avklippta också såklart! Nicole Richie, Ashley Tisdale och Mary-Kate Olsen räds inte att visa lite ben.

image463
Bild från People.com

Jag tycker att det kan vara snyggt (med rätt modell och på rätt ben såklart), men här tycker jag att Nicole lyckas allra bäst!

Är jeansshorts något du skulle kunna tänka dig att bära i sommar?


Skor på H&M

Syster skulle beställa de här vita tygskorna från H&M. Det hade jag också gjort om jag inte redan köpt ett par på Din Sko. 98 kr för ett par skor - billigare blir det ju inte! Helt galet.

image461image462

Ballerinaskorna för 98 kr är ju inte heller fy skam! Finns i flera färger också. Samtidigt är det ju ganska viktigt att de är bekväma också, särskilt när man använder dem mycket och går en hel del. Fast ändå - 98 kr... det går ju nästan inte att motstå  ;)

Frånvaro

Som sagt så skaffade äntligen min kompis Rebecca blogg igår, men hennes bloggfrånvaro hittills berodde visst på krånglande Internet. Hoppas det fungerar snart igen och att vi kan se fram emot lite roliga uppdateringar från din sida R, hihi :)

Lugnt

Det blir trots allt en lugn kväll. Jag tror faktiskt att vi förlägger eventuellt firande och så till helgen. Imorgon ska jag i alla fall in en sväng till stan (igen) och verkligen anstränga mig för att hitta något fint. Känner att jag behöver något nytt, särskilt när vi ska ut och äta middag i Stockholm - wiiee! Ska bli otroligt spännande!

Nu när man kommer ha en fast inkomst kan man också unna sig lite mer än tidigare : ) Och en LV Speedy kan jag inhandla i USA med gott samvete också. Har längtat så efter en. Det är ett mål jag haft länge.

Nu ikväll tar vi det alltså mestadels lugnt. Snart börjar ju Unga Mödrar på TV, det missar jag inte idag. Glömde bort det i måndags tyvärr...

Rachel

Vad tycker ni om Rachel Bilsons nya frisyr?
Hon har hastigt och lustigt förvandlats till blondin inför sin roll i filmen New York, I love you.

image460
Bild från People.com

Men det måste väl vara en peruk?
Eller har hon verkligen blonderat det på riktigt...?

Skillnad

En viss skillnad i designen, eller var säger ni?

För första gången känner jag mig riktigt nöjd! Men det är väl så, man lär sig efter hand och vad man kan göra.

Sitter och funderar över allt nytt som sker nu. Först ska jag ju till Stockholm i nästa vecka på två dagars utbildning. Där har jag inte varit på ett par år. Ska bli ganska kul, men också lite nervöst såklart!

När man kommer till en ny arbetsplats så är det ju naturligtivis en massa nya saker att ta in, men de verkar så lugna och sansade på stället att det nog inte blir några problem. Jag brukar ju annars oroa mig alldeles för mycket. De var väldigt förstående att man får ta ett steg i taget. Samtidigt är det skönt  att det är en ny till samtidigt.  Hoppas hon är trevlig.

Det här är ju faktiskt min första fasta anställning! Värt att fira!

Mera...

Designändringarna fortsätter lite till... Får testa mig fram tills jag hittar rätt!

Svårt att förstå!

Jag har fortfarande svårt att fatta att jag har fått jobb - trodde aldrig att det skulle bli min tur! Att det sedan är tillsvidare (provanställning först såklart), heltid och möjlighet att ta med hunden är ju bara plus i kanten : ) Känns verkligen fantastiskt! Det verkar vara en supertrevlig arbetsplats med jättetrevlig personal också. Och så är det cykelavstånd.

Ååå, jag befinner mig i ett lyckorus!

Lämpligt nog blir det passande att fira med en helt ny design! Den förra var inte gammal, men jag tröttnade altför snabbt på färgerna och ville inte ha den kvar mer.

Allt känns verkligen underbart just nu - som om livet ler mot mig : )

HERREGUD

Ahh, de ringde nyss!

JAG FICK JOBBET!

Herregud! Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska bli av!

Gossip Girl

Nu börjar man nästan få abstinens efter nya Gossip Girl -avsnitt. Och jag väntar snällt och tålmodigt på att de ska sändas på TV : )

image457
Bild från: People.com

Blake Lively och Leighton Meester pausar under en inspelning.

Tänk att gå till ett sånt jobb varje dag - det kan ju aldrig kännas särskilt tråkigt eller enformigt. Det är ju ingen vanlig arbetsdag precis!

Vinn igen

Jag är med och tävlar igen, den här gången om tre sminkprodukter,ett  smycke, solglasögon och en sjal - alla i temat svart. Var med här du också!

Noll

Min inspiration står för tillfället på noll. Jag känner mig helt blank, fullkomligt tom i huvudet.

Nej, här kan jag inte sitta. Upp och hoppa!

Arboga

Det är så fruktansvärt så man förstår det knappt. Deras liv blev alltför korta - de var ju bara 1 och 3 år gamla. Vad hade de gjort för ont? Ingenting... De var ju bara barn! Och tänk på föräldrarna som ska försöka återhämta sig och försöka leva vidare...

image456

Bild från Aftonbladet.

Föräldrarna har nu enligt Aftonbladet, startat en minnesfond som ska hjälpa andra barn och hedra deras minne. Mamman har börjat återhämta sig, men minns inget från vad som hände den där kvällen. Och tur är väl det., det är inte sådana saker man vill bära med sig.


Torsdag

Godmorgon på er!

Jag har varit uppe ett tag och pysslat med lite annat här hemma. Ibland får datorn faktiskt vila sig lite : ) Natten blev inte mycket bättre än den förra. Svårt att somna, och när jag väl somnade så drömde jag en massa konstigheter. Det brukar vara ett säkert tecken på stress för min del. Det blir väl så när man har en del att tänka på.

Idag när jag vaknade kände jag mig alldeles slut. Nog för att man brukar vara trött på morgonen, men inte den sortens trötthet. Alltså kommer den här dagen nog inte att gå i många knop. Ska mest ta det lugnt bara.

Lite gnäll, men det får man väl lov att komma med ibland... Det hoppas jag ni står ut med : )

Nu är jag trött...

Verkligen dags att försöka få lite sömn nu känner jag. Hoppas att jag sover bättre än natten tidigare. Får jag inte bra med sömn blir jag ju alldeles förstörd, haha. Jag är den typen av människa som verkligen är i behov av mina åtta timmar.

Imorgon är det faktiskt redan torsdag igen och sen helg :) Lovely! Veckorna går så snabbt.

Sov så gott mina vänner!

Bästa looken?

Söta Lauren Conrad syns ju överallt nuförtiden med sin alltid lika snygga stil. En garderob som jag (och säkerligen många andra) verkligen inte hade tackat nej till alltså!

image455
Bild från People.com

Vilken look tycker du passar henne bäst:
den lite mer naturella eller den något mer dramatiska med röda läppar?


Skopunkten

Ibland kan Skopunkten överraska! På hemsidan hittade jag dessa, som jag tyckte var riktigt söta.


image451image452



image454image453


Från Skopunkten

V brukar vara så snäll och handla ett par skor för att jag ska kunna köpa ett åt mig själv och dessutom få ett par gratis. Kanske dags att ta en tripp dit snart?


Städat

Efter Rent Hus sitter man som alltid alldeles förstummad av hur smutsigt folk kan ha det hemma! I det här fallet var det kanske inte såå konstigt, hon hade ju trots allt en kalv som huserade i huset. Men även om han smutsade ner så var han otroligt gullig, riktigt söt. Särskilt när han var sådär busig och studsade omkring. Tassarna var verkligen inte att leka med. Och tänk vilken plats han tog i sängen! Herregud - de långa benen.

 Förr ville jag alltid själv ha en Grand Danois, men som tur var kom jag på andra tankar. Nu har vi ju lilleman, han är i mer lagom format för oss som bor i lägenhet.  Inte ens så stor som huvudet på en Grand Danois.  Viss skillnad.

Och som bekant är det för närvarande hockey (har nog inte undgått någon som saknat på Greys) på TV, så det får bli lite bloggande för min del. Vid sådana här tillfällen är det perfekt med laptop, man bara sträcker sig efter datorn och placerar den bekvämt i knät :)

Med och tävlar

I vanlig ordning är jag såklart med och tävlar, den här gången hos Tumadre med chans att vinna en Voodoll. Var med här du också!

Då och nu

Hittade en bild på Uma Thurman och Evan Rachel Wood som spelar emot varandra i en ny film. Kommer ni ihåg serien Once and Again som gick på fyran för många år sen? Jag tyckte den var jättebra, men den lades ner efter ett tag. I alla fall så var Evan Rachel Wood med där. Hon var ju även med i filmen Thirteen (Tretton) för X antal år sedan.

NU
image447

Bild från People.com


image448
(Once and Again)
Thirteen (Tretton)
Bild från

Hon har genomgått en ganska radikal förändring!
Känner ni igen henne?

Fint

Två jättesöta guld- och silverfärgade armband med blommor på som jag fastnade för direkt!

image446

Från KyssJohanna

Trötter

Nu har vi ätit, riktigt skönt att bara sjunka ner i soffan får jag säga. Jag är inte alls på hugget idag, känner mig trött och seg : P Kanske all oro och spänning som visar sig... Ibland är det väl bara så antar jag. Vi ska i alla fall inte göra någon nytta ikväll, bara ta det lugnt och kika på TV. Tyvärr utgår väl Greys pga hockey (som vanligt). Men Rent Hus går åtminstone.

Vad hittar ni på ikväll?

Min kompis har blogg nu!

Efter att jag hade hade träffat R i stan så gick vi en snabb runda för att kolla utbudet, men det blev ingen shopping idag. Jag hittade verkligen ingenting som jag gillade direkt. Brukar ju vara tvärtom!

Istället gjorde vi något annat kul: jag såg nämligen till att R skaffade blogg hon också,  vilket är riktigt roligt. Jag hjälpte henne snabbt med lite saker gällande designen - rosa såklart - sen gör hon väl lite ändringar själv kan jag tro.

image445


Kika gärna in på hennes blogg också, hon börjar väl snart uppdatera också när hon får möjlighet.

Välkommen till bloggvärlden Bruttan! :D

Bege sig mot stan

Det är nästan dags för mig att börja traska mot stan där jag ska möta upp en kompis. Får se om det blir någon shopping gjord idag.

Var ute med lillema nyss och när man kommer ut i solen känns det ju riktigt varmt! I skuggan kan det dock bli lite kyligt så den får man undvika :) Det enda som saknas nu är ett par snygga solbrillor! Vid tillfälle ska jag investera i ett lite dyrare par hade jag tänkt, men som sagt, det får bli senare...

Nu ska jag bege mig ut i solen!

Dagens vill ha!

En helt underbar klänning - verkligen i min smak!

image444
Från Asos.

Jag älskar längden, och modellen på den, urringningen och kragen - kort sagt allt!
Så snyggt med de guldiga accessoarerna också.

Svar!

Jag tänkte bara påpeka för er som kommenterar anonymt eller som inte har någon egen blogg  - svarar gör jag under samma inlägg ni kommenterade till att börja med. Bara så ni vet!

Rent och fint

Då var första momentet för dagen avklarat! Det är bara för skönt att sjunka ner i soffan en stund när städningen precis är färdig. Ett rent hem ger verkligen en skön känsla inombords : )

image443

Bild lånad från Google.

Samtidigt slog en tanke just mig - är det inte Rent hus idag? Märkligt! Just dessa dagar är då jag verkligen sätter igång och fejar och putsar som mest! Ett konstigt sammanträffande. Det har bara blivit så de senaste veckorna, jag hade inte en tanke på att det programmet går idag.

Ja, ja, nu är det gjort i alla fall...

Blivande mamman

Söta, söta Jessica Alba.

Klänningen hon bär här gillar jag verkligen! Vitt och rosa, gärna i kombination, är något som jag är väldigt svag för.

image442
Bild från People.com

Nu när man ser henne med en klubba i munnen undrar jag samtidigt om jag någonsin sett henne äta några som helst sötsaker eller onyttigheter tidigare - har ni? Hon har väl alltid tränat extremt hårt och gått på strikt diet för att bibehålla sin kända figur. Dessutom undrar jag inte om jag läst någonstans att fetma är något som går i hennes familj...? Då är hon sannerligen ett undantag.

Ja, i vilket fall är det väl bra att hon passar på nu att unna sig lite nu!



Farligt?

Nu har det (som vanligt) kommit nya larmrapporter!

Jag hörde det nyss på Rix. Den här gången är det sådanas där vitamintillskott som är farliga. Det ska tydligen ha varit framstående forskare och en väldigt stor studie som gjort att de kunnat komma fram till det här. Jag har för mig att jag har hört något om det här förut faktiskt. Att äta vitamintillskott ska alltså öka cancer-risken.

image441
Bild lånad från Google

Jag har ätit någon form av tillskott för längesedan men ingenting nu. Det bästa är såklart om man har möjlighet att få i sig vitaminer via kosten, men en del ser det kanske som en enklare utväg att bara ta några tabletter istället för att äta hälsosamt.

Samtidigt kommer det så många nya larmrapporter hela tiden (och alltid är det risk för cancer för det är ju ett ord som väcker känslor), att man har svårt att riktigt ta dem på allvar. Vad tror ni? Kan detta vara farligt?

Äter ni någon form av vitaminstillskott?

Vinn skor

Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden
Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!

Sunshine

Good morning sunshine!

Man blir på så gott humör när man kommer ut och överraskas av det fina vädret. Idag kändes det verkligen lite vårigt. Underbart!

Idag står det nte så mycket mer på schemat än lite städning (tung suck) här hemma och sedan träff med en kompis i stan för lite fika.

Vad ska ni hitta på?

Time to sleep...

All spänning idag har tagit ut sin rätt. Jag är ordentligt trött nu så det ska verkligen bli skönt att sova! Känns som om jag kommer sova en aning bättre i natt än vad jag gjorde föregående.

Och imorgon ska jag ju träffa Bruttan igen :D Kul, kul!

Nu ska jag lägga mig i alla fall. Tack än en gång alla ni som läser! Jag har fått en stadig ström av besökare den sista tiden vilket är superkul.

 Godnatt med er och sov så gott!

Hiss eller diss

Faith Hill var även hon på CMT Awards!

image440
Bild från:People.com

Vad tycker ni om hennes något annorlunda outfit?
Hiss eller diss?

Ooo, vad bra

Vi har precis sett One Tree Hill nu - som man saknat den serien! Synd bara att det dröjer en hel vecka till nästa avsnitt.. Det är för lääänge :P

När vi tittade i TV-tablån förut så trodde jag först att det skulle vara dubbelavsnitt av DH, men så visade det sig att det första bara är en repris. Så lurad blev jag... Men nu sitter i alla fall jag (och troligen större delen av Sveriges befolkning) bänkad för att se ett nytt färskt avnsitt - jippie!

Lillen

Jag fortsätter terrorisera er med bilder av lilleman...

BB var inte det minsta förtjust igår när vi skulle bada honom!

image439

Inte kul det här, sade han.

Stackarn :)

Stora grejer...

Ooops!

image438

Bild lånad från Google.

Ser ni vad som blivit fel här?
Ett gott skratt fick man sig i alla fall!

Vänta

Usch, nu börjar den jobbiga väntan...

Den är ju det värsta nästan. Att behöva gå hemma och undra i flera dagar eller en vecka om man kommer få jobbet eller inte. Även om jag inte förväntar mig det så tycker jag det är jobbigt. Alla tankar som cirkulerar i huvudet. Jag menar, ett nytt jobb är en ganska stor omställning. Inte blir det bättre av att jag har en tendens till att oroa mig över precis allt. Och vad hjälper det? Ingenting.

Och i det här fallet är det snabba ryck också. De som får tjänsterna får även följa med på en utbildning i Sockholm nästa vecka. Det låter något det!

Gala

En strålande Nicole poserar stolt framför kamerorna med sin Keith Urban på CMT Music Awards 2008.

image437

Bild från

Visst anar man en liten mage men inte alltför mycket. När är det dags egentligen?

Seg

Usch, känner mig alldeles seg i huvudet, antydan till huvudvärk också :P Hoppas det går över...

Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt. VI har varit och handlat, fick bli färdigmat idag. Körde inom Max men jag valde en sallad bara. Är inte särskilt förtjust i deras hamburgare, bara Burger King som gäller där nuförtiden. Deras är supergoda! Dessutom var jag inte så hungrig efter dagens lyxiga lunch : )

Något som kan muntra upp lite är dock kvällens program - wiiee! Som vi har längtat. One Tree Hill och Desperate Housewives. Ingen kan väl ha missat att det börjar igen : )

Me like

Kikade in på Asos och hittade (som vanligt) massa snygga armband! Det är något jag fått dille på den senaste tiden. Särskilt med lite guldfärgat eller guldiga detaljer. Tänk så läckert med armarna full av en massa stora armband till sommaroutfiten.

image433image432

image435image434

Armband från Asos.

Accessoarer gör ju en otroligt skillnad, särskilt till en outfit som kanske till en början är ganska enkel. Då får man låta dem göra jobbet helt enkelt.


Som en ballong

Nu när jag satte mig ner var det som om luften alldeles gick ur mig, ungefär som en ballong! Alldeles trött och seg blev jag plötsligt. Jag har nog inte riktigt varit medveten själv om hur spänd och nervös jag varit inför det här. Svårt att sova och en massa oroliga tankar...

image431

Det brukar vara så för mig - man oroar sig långt innan för nåt man ska göra, och sen när det väl är över blir man alldeles trött eftersom man äntligen slappnar av. Nån som känner igen sig?

Hemma

Nu är jag hemma igen - känner mig en aning lättad, haha. Jag blev bjuden på en riktigt flott lunch för övrigt, lax som var otroligt god! Salladsbuffén var inte att leka med heller.

Det var inte riktigt så som jag trodde nu under intervjun - ägarna var inte med överhuvudtaget utan det var bara jag och de två som jobbade på kontoret. Eftersom det är ett så pass litet företag vill de säkert att alla som jobbar där får en liten uppfattning om oss som är aktuella för tjänsterna. Det var väl det som var meningen, att också de fick en pratstund med oss sökande.

Lunchen var i övrigt ganska informell, vi pratade lite allmänt om jobb och annat. Otrolig svårt att säga hur det gick, de skulle höra av sig i slutet på veckan eller i början på nästa. Det kändes ok, jag gjorde så gott jag kunde och var avslappnad och försökte inte spela någon annan än den jag är. På något sätt känner man sig ändå ganska liten vid sådana här tillfällen, jag har ju inte värsta erfarenheten som kanske många andra har, men det får man inte visa, haha. Det är bara att köra på och hoppas på det bästa. Det mesta löser ju sig ändå!

Jag har inga höga förväntningar i alla fall, är bäst så
. Är så trist att bli besviken (vilket ändå är ganska svårt att undvika)... Men jag håller såklart tummarna.

Jag är för övrigt otroligt nyfiken på vilka de andra sökande är... Kan de vara i min ålder tro?Och vad har de för erfarenhet? Vad gör de nu? Vore intressant att veta!

Lunchtime

Nej, nu är det verkligen dags att släppa taget om datorn och ge sig ut i verkligheten. Solen skiner och vädret är underbart - det får man väl ta som ett gott tecken!

Man ska ju tänka positivt, men går det inte bra idag så får man tänka på att jag i alla fall kommer vara en erfarenhet rikare. Önska mig lycka till, för nu beger jag mig iväg på kombnerad lunch/ arbetsintervju! (behöver jag nämna att jag inte är det minsta hungrig?

Jag meddelar sen hur det gick!

Stylish

Snyggt Lauren, riktigt snyggt!

image430

Bild från: People.com

Hur kan en människa ha så snygg stil?

Jaha

Med halva garderoben utspridd i sovrummet och efter en hel del frustration så föll valet på något enkelt och bekvämt; svarta byxor, och kofta och linne i vitt. Ganska neutralt så det blir nog bra. Så kan jag fokusera på annat, haha.

Houston - we have a problem

Hjälp!

Mitt i förberedelserna stötte jag på ett problem. Vad ska jag ha på mig!? Man vill inte vara för enkelt klädd men samtidigt inte heller för uppklädd så att det känns tillgjort. Ååå, jobbigt! Tänkte jeans, rutig skjortblus och kofta över det - får undersökas. Jag måste verkligen försöka lugna mig ett par hekto, haha.

Andas Therese, andas...

Linnen

Linnen är ju verkligen något som man inte kan få för mycket av! Jag behöver investera i några nu inför sommaren känner jag. Vitt är ju aldrig fel, även om det mycket färg nu!

image427image428image429

Linnen från H&M.

Tänk när man kan gå så lättklädd! Å, så härligt.

Orolig

Usch, jäklar vad nervös jag börjar bli nu! Är ändå ett bra tag kvar innan jag ska sticka. Hittills har jag varit relativt lugn men nu börjar jag känna en klump av oro i magen. Njuta av någon lunch kommer jag inte att kunna göra, man måste ju tänka hela tiden på vad man ska säga och så...

image426

Hoppas, hoppas intervjun går bra...

Det är ju bra om man kan skingra tankarna lite tills det blir dags, bloggen är ju ändå ett ganska bra medel för det : )

Bebbe?

Nu cirkulerar det rykten om att nyförlovade Ashlee Simpson och Pete Wentz också väntar barn! Själva har de ännu inte bekräftat att det är sant. Pete Wentz liknar ryktesspridningen vid en häxjakt i ett mejl och hävdar att det inte alls stämmer.

image425
Bild från People.com

Ja, vad ska man säga? Stämmer det eller inte? Media har ju haft rätt förr. Ibland dementerar kändisarna säkert rykten bara för att få ha lite hemligheter och behålla nyheter för sig själva ett tag innan det bli officiellt. Samtidigt är media kanske lite väl snabba med att gå ut med nya rykten, det är ju ingen hemlighet vad de lever av! Vad tror ni?

Jobb?

Godmorgon på er!

Jag är som sagt uppe i tid idag, har redan varit ute med lilleman. Det är ju idag jag har den där lunchen med arbetsgivaren där jag sökt jobb. De ville lära känna mig lite bättre, utan att det är så uppstyltat som vid en intervju och sådär... Vet inte så mycket mer. Är lite nervös, var väl därför jag hade så svårt att sova! Vaknade hela tiden och trodde att det var dags att gå upp, haha. Hoppas att det går bra i alla fall, och det blir skönt när allt är över. Vad har ni för planer idag?

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Trött

Hundra höjdare var lika bra som alltid! Killen i slutet som mest sprang naken framför kameran var lite...udda. Verkligen snygga outfits de fick på sig inför utekvällen, man såg lite mer än man ville... Sedan har de också så roliga ljudeffekter i det programmet - det gör mycket!

Nu ska jag däremot krypa till sängs. Ska upp tidigt (nåväl, ganska  tidigt) imorgon bitti. Hoppas att jag kan sova inför det som stundar då : )

image424

Har förresten haft ganska många besökare idag vilket är riktigt roligt - välkomna åter!

Sov så gott kära läsare!

Det kommer mera...

Jag fortsätter min parad i klänningar!

Hittar så mycket fint så det är inte sant - snart dags att ta tag i mitt suktande och inhandla något av alla objekt jag spanat in. Jag har inte varit mycket för klänningar förut, men nu får jag helt enkelt inte nog! Finns inte mycket som signalerar mer sommarkänsla än just det.

image423

Klänning från Asos som jag genast fastnade för!

Tv

Ni missar väl inte Hundra Höjdare som börjat nu precis på femman?! De serien är bara så otroligt bra, haha. De ställer så roliga frågor, Filip och Fredrik. I förra avsnittet så hälsade de på hos killen som hade två s k kommandocentraler hemma i huset, där han samlade sitt kiss på burk. Det var hur gammalt som helst. Fy, vad äckligt! Udda kan man lugnt säga att han var.

Så var det den där andra killen som tyckte det var kul att skrämma folk på gatan. Det hade han gjort i måånga år! Stod rätt upp och ner (ja, han hade i och för sig en stol också, som en liten campingplats), bakom en provisorisk buske/trädgren och hoppade fram och skrek åt folk.

Honom får vi hälsa på när vi åker till San Francisco senare i år :D

Bloggflytt

Enligt informationen så fortsätter de flytta över bloggar bitvis till den nya plattfomen. De beräknar vara klara i slutet av april, och vi som bloggar kommer inte beröras av konflikten som uppstått. Till en början är det de största bloggarna som går först, sedan följer resten med. Det nya systemet ska vara stabilare och med lite fler funktioner, så det låter väl bra! Man har ju förstått att några redan gått över till det nya. Ska bli spännande att se hur det blir.

Utväxt? Nej tack!

Tidigare avskydde vi den som pesten - den där avskyvärda utväxten som syns på tydligt i blonderat hår. Jag har själv brottats med samma problem. Och nu har jag ju slingat håret ljust igen. Men det är som sagt andra tider nu.

Jag läste för ett tag sen att kändisarna tom f ä r g a r i en utväxt för att det är snyggt! Det låter ju inte klokt, men så är det tydligen.


image417

Bild från

Jessica Simpson räds inte sin utväxt.

Jag vet inte vad det är med medias påverkan, men så fult tycker jag inte heller att det är nu. Annat var det förr. Men som med mycket annat så ändrar man sig...

Vad tycker du? Kan utväxten vara klädsam?



Nyheter

Det har kommit in flera nyheter hos Cocoo, här ser ni några av mina favoriter: två halsband och två par örhängen.

image419image420


image421image422                                                               

Blöt hund

Lillen fick sig ett bad precis. Det var längesedan. Och han var inte glad!

Verkade tycka att vi var helt fruktansvärda människor som gjode så mot honom, stackarn. Men chihuahuaor är duktiga på att göra sig små och så otroligt ynkliga...

image330

Han var inte riktigt lika avslappnad i badet som han är på bilden (gammal)...

Efter lite godis myser han istället under en filt i soffan och verkar inte tycka att livet är så hemskt trots allt.

Super...

Högtalaren gick inte att fixa....

Bra jobbat Therese, riktigt bra jobbat! : P

Ett ljus

image418

Skäms!

Så när sambon äntligen klev innanför dörren fick jag stå där med skammen. Det var nämligen så att i förmiddags när jag skulle passera mellan soffan och soffbordet så råkade jag snubbla till. Förskräckt vände jag mig om och tittade ner på golvet.

Högtalarkabeln!

Den hade lossnat från sitt fäste under själva högtalaren och låg nu helt öppet på golvet. Så är det ju inte precis meningen att det ska vara. Jag hade lyckats slita loss den tack varje min fumlighet. Hemmabion är helgat område, V's största intresse. Och utan kabel inget ljud i högtalarna. Hur skulle jag berätta det här? Tafatt vände jag upp och ned på den tunga pjäsen och försökte i all min okunskap se om det skulle gå att fixa. Inte blev jag förståndigare av det. Alltså blev det bara att invänta hans hemkomst.

Försökte skrämma upp honom lagom mycket innan jag berättade för att han skulle tycka att det var en bagatell. Mycket riktigt, det hjälpte nog lite. "Jaså, var det  bara det", sade han. Men riktigt så enkelt kommer jag inte undan. Nu sitter han här och har plockat isär högtalaren - inte överförtjust precis! Allt tack vare mig...

Måtte den gå att fixa!

Så var det det här med jeans...

Många verkar fortfarande ha svårt att ta till sig de vida jeansen ännu. Det är lite delade läger där. Faktum är att jag faktiskt alltid har tyckte att det varit ganska snyggt med lite vidd. Men man har ju inte haft dem på sig nu på ett tag. Jag måste erkänna att jag är lite sugen på att investera i ett par inom en snar framtid. Fast jag släpper såklart inte mina stuprör än!



image411
image414

Bilder från Asos.com

Ljusa eller mörka..? De sistnämna är nog ändå snäppet snyggare!

Vida jeans - något du skulle kunna tänka dig?

Aj

Nu ska jag ta ut lillen på en promenad medan solen skiner. Lite extra energi kan ju behövas :)

Plågas förresten av visdomständer som periodvis gör riktigt ont. Då och då får man känningar av dem.  Min värsta skräck är att tvingas gå till tandläkaren för att dra ut dem. Jag har inga dåliga erfarenheter från tandläkaren, hål har jag inte haft sedan jag tappat mjölktänderna, men ändå är det inget som jag tycker är vidare trevligt. Brukar vara ganska nervös när det är dags att bege sig dit!

Det måste vara något med att man känner sig så otroligt utlämnad när man halvligger i den där stolen... Usch!


Snyggt!

Söta Leighton Meester (jovisst saknar vi Gossip Girl också!) klädd för premiär i en kjol som sticker ut lite.

image410
Bild från: People.com

Vad tycker du om hennes outfit här; hit eller diss?

Vinn

image409

" Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"

Går sakta

Nej, nu får jag minsann se till att få lite gjort!

Har åtminstone fått igång tvättmaskinen, men annars går allting i snigelfart här idag. Känns som att jag aldrig blir klar, haha. Datorn är en riktigt fälla som är mycket lätt att fastna i. Ska bara kolla där... och det där! En sak till, sen så... Och så har tiden sprungit iväg!

image407

Nån som känner igen sig?

Desperate Housewives

Idag börjar de äntligen sända One Tree Hill igen i USA, vilket betyder att vi får avnjuta ett nytt efterlängtat avsnitt redan imorgon. Underbart!

Någon annat som jag tror att merparten av oss längtat efter är Desperate Housewives som vi får återse imorgon. Blir en riktigt trevlig TV-seriestart imorgon kväll med andra ord!

image406
Bild från kanal5.se

Dock meddelar seriens skapare Marc Cherry enligt kanal5 att han bestämt sig för att lägga ner serien efter 7 säsonger vilket innebär att vi kommit halvvägs nu. Han vill sluta på topp, säger han.

Det är ju ganska svårt att föreställa sig var serien befinner sig om så pass många år, men det låter ganska klokt i mina öron. Även om det är en superbra serie så vill man ju inte se den sjunka till botten för att de bara ska mjölka ur den totalt. Men det är samtidigt långt tills dess - alltså inget vi behöver bekymra oss för nu : ) De kanske hinner ändra sig tills dess!

Läs mer här.

Skönhet

Eva Longoria

image405
Bild från

Vacker som få...

Märkligt, skönhet och vackra människor tröttnar man aldrig på.

Ny vecka

Godmorgon!

Som vanligt ny vecka med nya tag! Här hänger regnet i luften så jag kan inte tänka mig att vi har vidare trevligt väder att se fram emot. Man får väl vara tacksam för den fina gårdagen helt enkelt!

Idag ska jag pyssla lite här hemma, finns alltid lite saker att ta tag i, roliga saker som tvätt och liknande :) Glad att vi slipper krånglet med tvätt-tider i alla fall, kan ju medföra lite bekymmer vad jag hört. Lyx att ha både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

Vad har ni för planer idag då?

Natti

Filmen är jättebra även om den är sorglig också såklart.

Den är inte riktigt slut ännu, men det blir kommer att bli ganska sent så jag passar på att säga godnatt nu! Sov så gott!

Strul

Jag tycker blogg.se har varit riktigt struligt hela kvällen! Segt att kommentera och ladda upp bilder :P Man blir otroligt frustrerad!


image404

Beror det bara på att belastningen är så hög just nu, eller?
Måste väl krångla för er andra med!?

Film igen

Kikar just nu på A beautfiful mind med Russel Crowe som jag väntat på. Har ju hört så mycket positivt om den att jag var tvungen att se filmen! Har dock inte hunnit så långt än att jag kan uttala mig om vad jag tycker, men vi får väl se :)

image403

Nån mer som tittar?

Systrar

Systrarna Duff är två riktiga skönheter i mina ögon, riktigt söta båda två. Haylie var väl, om jag inte minns fel, med i 7th Heaven (inte en av de bättre serierna genom tiderna precis).

image402
Bild från

Vem har den snyggaste outfiten; Haylie till vänster eller Hilary i lila?

Hemskt

Nu har 42-åringen erkänt att han mördat Engla. De har även hittat hennes kropp. Mannen är också skyldig till det tidigare ouppklarade mordet på Pernilla år 2000.

Man finner inga ord....

Skräckexempel

Michael Jackson och Melanie Griffith har tyvärr blivit två skräckexempel på hur fel det kan gå med för många plastikoperationer. Det som börjar med jakten på skönhet slutar istället med total katastrof.

image400

image401

Bilder från

Det blir allt längre mellan gångerna då man hör något från Michael Jackson. Men jag måste säga att hans näsa har sett bättre dagar... Det är fruktansvärt vad han utsatt sig för! Undrar vad han känner när han tittar sig i spegeln?  Och om Melanie Griffith är nöjd med utseendet på sin mun? Tveksamt.

Smarrigt

Äntligen! Efter långt om länge ville det sig till slut.

V kände sig lite ambitiös förut och här ser ni resultatet - en kladdkaka. Jag hade ingen del i det här alls, han gjorde allt. Luktade lite lagom gott i lägenheten kan jag rapportera :)

image399

Den här godbiten ska snart avnjutas med bara lite vispad grädde till och kaffe såklart.
Mums!

Problem

Å, blogg.se har krånglat ett bra tag nu för mig! Går inte att ladda upp bilder överhuvudtaget! Nån mer som har problem?

Vinn!

Jag är med och tävlar om ett par egenhändigt gjorda örhängen hos den här tjejen. Var med du också!

Vårvärme

Vi har varit ute och promenerat en sväng med lilleman i det härliga vädret! Vi hade tur när solen bestämde sig för att återvända till oss idag :) Jag blev positivt överraskad av att det var så varmt ute, rena rama vårvärmen. Jag tror att lillen njuter lika mycket som vi när vädret är så skönt. 

Vi blev otroligt sugna på grillat igen bara, tyvärr har den inte kommit fram än i år och den är inte heller av den bästa sorten. Känns lite bökigt med stor grill när man bor i lägenhet. Istället blir det rostade ugnsgrönsaker och stekt kött, men det gott det med :)

Victoria igen

Fru Beckham har bytt ut de vida jeansen och den enkla tröjan mot något lite mera uppklätt. Klänningen var ganska söt men jag vet inte riktigt om jag gillar kombinationen med väskan ändå...

image393
Bild från: People.com

Vad säger ni om hennes outfit?
Hiss eller diss?

Godbitar

Det har sagts förr men tåls att sägas igen. eLuxury har många godbitar. Som den här clutchen från Juicy Couture. Så läckert med vitt till sommaren just, ihop med solbränd hud.

image391

Eller den här från Kooba. Så snygg!
image392

Hårvård

Underbart är kort som de säger... Solen har tyvärr försvunnit nu men man kan väl alltid hoppas på att den visar sig igen.

Jag kan stolt meddela att jag fortfarande sköter mig vi vad gäller håret. Tålmodigt gör jag en inpackning varje vecka, precis som min frisör rådde mig till. Jag har verkligen hållit hårt på det! Skippar man en gång är det så lätt att det blir till flera.

image390

Mitt underbara balsam som luktar så gott och gör håret mjukt.

När jag berättade att vi skulle till USA påpekade ju min frisör att jag skulle passa på att köpa med mig en massa Redken-produkter därifrån eftersom de är mycket billigare där. Det var väl snällt! Måste påminna henne om att skriva en lista över vad jag behöver vid nästa klippning så att jag vet vad jag ska köpa.



Fallet Engla

Frivlliga strömmar till för att hjälpa till i sökandet efter lilla Engla. Utan att ge upp hoppet finkammar de tålmodigt skogen efter något som kan leda fallet framåt. Nu hade de tydligen hittat nya föremål som möjligtvis kan kopplas till försvinnandet. Man undrar så vad som har hänt? Vi kan bara hålla tummarna.

Snygga

Jag som behöver ny jacka...

image388image389

Någon av dessa från Asos hade inte suttit fel. Eller båda...


Huset fullt

Jag läste att Jodie Sweetin nu fyllda 26, mest känd från rollen som Stephanie Tanner från Huset Fullt har fått en liten dotter. Jag har inte hört att hon har medverkat i någonting annat sedan dess, undrar vart hon hållit hus? Ashley och Mary-Kate har ju blivit lite mer kända om man man säger så, de var otroligt söta i serien i alla fall.

image385
image387

Bild från: People.com

Tycker ni att "Stephanie" (längst fram) är sig lik?

Solsken

Vilket underbart väder att vakna upp till!

Solen skiner som aldrig förr - termometern visade på 23 grader, vilket jag tyvärr tror är lite missvisande dock, haha. Det vore inte fel, tänk att kunna gå ut i shorts och linne. Så skönt det vore! Lillen ligger här inne på golvet och lapar sol, njuter i fulla drag av värmen.

Har ni lika fint väder?

Sovdags snart

Dags att stänga ner datorn känner jag, snart dags för mig att krypa till sängs. Vill inte sova bort hela söndagen. Sedan är det ju dags för en ny vecka med nya tag igen : ) En lite spännande vecka för min del. Vi hoppas på det bästa.

image384

En säng som ser ganska inbjudande ut i mina ögon! Inte vårat sovrum om någon nu trodde det ;)

Godnatt och sov så gott!

Filmen

Ja, nu har vi alltså sett klart filmen Awake!

Jag vill inte avslöja för mycket er som har tänkt att se den, men jag kan berätta lite. Den handlar alltså om 22-årige Clayton (Hayden Christensen) som är arvtagare till sin fars jättelika affärsimperium. Han har dock ett hjärtproblem som gör att han inväntar en lämplig donator som kan ge honom ett nytt hjärta. Hans flickvän Sam (Jessica Alba) spelar naturligtvis en stor roll i det hela, och jag kan säga att allt är inte riktigt som det verkar. Något går snett under den efterlängtade operationen, och just när man trodde att man hängde med så vänds allting upp och ner.

image383


Jag tycker att filmen var helt ok, den var tillräckligt intressant för att man skulle vilja se mer. Nya saker avslöjades hela tiden vilket gjorde handlingen spännande, och man kunde inte vara säker på hur det skulle gå egentligen. Jag hade i alla fall aldrig kunnat förutspå slutet! Kort sagt var den helt ok lördagsunderhållning, men är nog samtidigt en film som det räcker med att se en gång.

Någon mer som sett den? Vad tyckte ni?

Lördagsfilm

I slutändan blev det mest att vi tittade på Körslaget. Brolle var så duktig så :) Lindas team gillade jag däremot inte alls! De borde åkt istället för Agnes.

Nu ska vi nog snart börja börja titta på Awake. Lite spänd på hur den kommer att vara, har inte alltför höga förväntningar dock. Man kanske tom blir lite positivt överraskad - vem vet?! Får återkomma med en liten recension senare.

image382

Funderar på om vi ska ha de obligatoriska popcornen till filmen... Det är så gott - men finns det något bättre än de som serveras på biografer? Sådär gula av allt smör (här räknar vi inte kalorier), och så den där lukten... mums!

Hoppas i alla fall att ni har en mysig kväll!

Vad väljer man?

Nu tänkte jag dra mig tillbaka för att kika på TV. Då kommer vi till dagens frågeställning. Körslaget (med Brolle) eller Las Vegas som vi följer? Ytterliggare ett av dagens i-landsproblem... Hade gärna sett båda. Men det lutar nog åt Las Vegas ändå - och en del zappande i pausen såklart :D

Grillsäsong

Åh, nu börjar här lukta riktigt gott inne!

Idag ska vi äta kycklingfilé i ugn, pommes frites (fritösen används ganska flitigt, mer än jag trodde) och en god sallad till. När jag var ute med lillen förut kände jag att det luktade grillat så jag blev riktigt hungrig (ja, trots bakelserna tidigare). Vi har själva inte grillat ännu, men jag vet att mina föräldrar bland annat har annat invigt sin grill för i år. Det är ju så gott, något jag riktigt längtat efter! Vi får se till att bli ditbjudna snart ;)


image381

En sån här är V sugen på. Lite att ta i säger jag.


Har ni ätit grillat i år?


Filmtajm

Efter tips av en annan bloggerska så ska vi se filmen Awake ikväll!

Jag vet i stort sett bara att det är Jessica Alba och Hayden Christensen som är med, och att den handlar om en kille som tvingas genomlida en hjärtoperation medan han är vaken, dock utan möjlighet att röra sig. Låter lite creepy om jag får säga det själv... Det är ju sånt som har hänt i verkligheten också, folk som är vid medvetande när de öppnas upp. Måste vara en riktig mardröm - helt fruktansvärt! Och ingen möjlighet att påvisa att man är vaken heller.


image379


Hoppas den är spännande! V är nöjd så länge fröken Alba är med (och visst, man kan väl inte klandra honom). Nåja, jag får kolla på Hayden istället, haha. Han var ju bra i Star Wars ; )

Jessica Alba har varit ganska produktiv när det gäller filmer på sistone tycker jag. Honey, Sin City, The Eye, Into the blue, Fantastic Four, Good Luck Chuck m fl. Vi har dock inte sett Into the blue eller The Eye ännu.

Har ni sett någon utav dessa?

Förändring - igen!

Nu har jag varit och kladdat med min design igen. Börjar nästan bli lite trött på mig själv! Syster yster påpekade att det faktiskt var fint med två bilder som det var förut, och efter en stunds eftertanke tog jag naturligtvis tag i det. Men nu får det minsann vara nog!

Hoppas du är nöjd nu i alla fall, M! : P

Mätt

Javisst var det stora präktiga bakelser i de där små fina paketen. Prinssesbakelser och Budapestlängd. Nu är jag mätt så det förslår! Jag har aldrig kunnat äta så mycket av sådana sötsaker, för när det gäller sånt tycker jag man blir fort mätt.

Men fick i mig allt och nu undrar jag hur man ska orka middag också, haha. Jag säger då det - dagens I-landsproblem. Små bekymmer man har...

Mamma

Kan inte låta bli att konstatera hur hälsosam och glad Nicole Richie ser ut på alla bilder nuförtiden! Tycker inte ni det? Att bli mamma verkar ha gjort henne gott. Hoppas det håller i sig!

image377
Bild från: People.com

Nicole är en trendig mamma, alltid lika snyggt klädd!


Trevligt

Mina föräldrar var nyss inom och lämnade av något mycket trevligt. Två små fina paket från bageriet. Kan det vara någon god bakelse däri tro? : ) De skulle komma tillbaka senare igen och fika - så går det minsann till här hemma, haha. Ska man till oss och fika så är det bäst att man tar med sötsakerna själv för att vara på den säkra sidan.

image376

En liten bakelser är aldrig dumt!

Godis

Nu har jag precis vräkt i mig resterna av gårdagens middag: tacos! Det smakade minsann lika bra som det gjorde då.

Vi var ju iväg tidigare och handlade lite. Till min frustration hittade vi ingen klosax då heller. De som fanns är så stora och klumpiga, så jag får ta det nu i veckan istället. Sista utvägen blir väl att beställa från nätet.

Vi handlade en del godis också såklart, både till lillen och oss. Men för vår del blev det lite mer - 1,5 kg. V slår rekord varje gång han plockar åt oss godis, haha. Är det lördag så är det lördag : )

Nu åker vi

Vi ska bege oss iväg en sväng nu. Som vanligt lite ärenden att uträtta, godis och annat viktigt ; ) Ha det fint så länge!

Halsbandet

Jag blir bara mer och mer nöjd med halsbandet som jag köpte häromdagen. Tvekade ett ögonblick men nu är jag glad att det blev ett köp! Passar så bra till svart.


image375

 Halsbandet fick åka på idag!

Roligt

Det är alltid lika kul när man loggar in på bloggen och upptäcker att man har fått många kommentarer! Särskilt de positiva, de kan göra en hel dag nästan. Att man kan bli så glad över något sådant!

Det blir förresten så att jag behåller den nya designen nu, ett tag åtminstone. Jag trivs ganska bra med den.


image374

Tack alla ni som kommenterar!

Lördag

Godmorgon!

Vi för vår del har det blivit en lugn start på dagen som sig bör. Härligt : ) det enda som inte är riktigt rätt är det faktum att det faktiskt regnade när vi lade oss igår kväll och nu är det bara trist och grått ute. Vi som vill ha sol!  På något konstigt sätt har varannan dag varit sol och varannan grå-mulet. Ja, man får väl vara nöjd med det antar jag.

Vad har ni för planer idag?

Sova

Nu tror jag bestämt att sängen har börjat ropa mitt namn. Dags att sova alltså. Kommer ju en dag imorgon också, som man säger om man vill låta lite vuxen : )

image370


Hoppas att ni sover gott kära läsare!

Ännu mera Asos

Det finns (som nämnts förut) så otroligt mycket fina klänningar på Asos - man blir alldeles köpsjuk : P Som den här nedan.

image367

Söt klänning från Asos - ge mig!

Scrubs

Vi har nyss tittat på den nyaste avsnittet av Scrubs. Det var ett kärt återseende kan jag be att få tala om. Det är så himla bra! Synd bara att avsnitten är så korta : P Det tar slut hur snabbt som helst, och sen vet man att det dröjer en hel vecka tills nästa...

Kreativiteten flödar

När jag ändå höll på med designandet så blev jag sugen på att ändra min egen också - sagt och gjort!

Vad tycker ni? Var den gamla bättre eller ska jag behålla den här?

image373

Talang 2008

Nu börjar precis Postkodmiljonären. Det är en del av fredagsmyset, haha. Kul att se när det går bra för folk, särskilt de unga. Samtidigt kan man ju testa sina egna kunskaper ; ) Sedan är det ju Talang 2008. Såg något avsnitt förra året, men har inte sett det nu.

Tittar ni på det?

Jag bjöd som sagt sambon på tacos nu kväll. Att det var smarrigt behöver jag nog inte ens nämna, vi är lite lagom mätta nu!

ÄNTLIGEN!

Å, som vi har väntat!

Veckorna har känt ändlösa, dagarna många. Men nu är en av mina  absoluta favoriter när det gäller komediserier äntligen tillbaka! Jag pratar naturligtvis om Scrubs! Det har efter ett alldeles på tok för långt uppehåll börjat sändas i USA igen, så det ska vi se på ikväll. Det kommer nog nästan kännas lite högtidligt : )


image371

Jag har verkligen saknat Cox vredesutbrott och Janitors dumma påhitt!

Fest eller inte?

Smaken är som bekant delad. Ikväll blir det hemmamys med sambon för min del. Många av er ska förmodligen ut och parta kan jag tänka mig. Jag personligen kan tycka att det är skönt att bara ta det lugnt hemma eller med några vänner.

Jag har för mig att det stod i tidningarna för ett tag sen att det plötsligt blivit modernt att ta det lugnt hemma på fredagskvällen istället för att festa järnet. Det var på något sätt lite mer hemlighetsfullt eftersom ingen egentligen vet vad du gör eller vem du träffar.

Lät ju väldigt konstigt - varför skulle det egentligen vara trendigt? Jag tror ingen skippar festen för att följa det modet i alla fall!

image369
Bild från: tasteline.com


Vad föredrar du - fest eller hemmakväll?

Jess

När Jessica Simpson är ledig är det slappt klädd som gäller. Och det med besked!

image368
Bild från

 I mina ögon en lite...udda kombination.

Färdigt

Här kan ni se ytterliggare en design som jag gjort, resultatet av dagens vedermödor. Jag hoppas att du är nöjd, Linda : ) 

Jag är som sagt fortfarande en nybörjare på området. Men jag lär mig mer och mer, för varje gång går momenten liite snabbare. Photoshop erbjuder ju sådana enorma möjligheter att man får ta lite i taget. Ändå utnyttjar man förmodligen inte många procent av programmets kapacitet.

Gissa vad

Å, nu börjar jag bli hungrig.
 
Har längtat så efter det vi ska äta till middag idag, haha. Så är det när man gillar mat! Tur att man inte har anlag för att gå upp mycket i vikt : P Då hade jag nog varit illa ute!

Ja, ni kanske kan gissa vad vi ska äta.

 Just precis - tacos! Typiska fredagsmaten. Vi har satt det i system att äta tacos varannan vecka, och det passar mig alldeles utmärkt! Inte alltför långt mellan gångerna :D Jag tror ärligt talat inte att det går att tröttna på den maträtten, så gott, så gott.

Vad har hänt?

Man kan inte låta bli att undra vad det är som har hänt med lilla Engla. Nu hade väl bevisningen stärkts mot mannen som synts i området där hon försvann, tyckte de sade att han kanske hade haft kontakt med henne via Internet tidigare.

Nätet kan vara riktigt farligt för barn, särskilt med tanke på alla pedofiler som härjar omkring där.

Samtidigt uppmärksammas fallet med Madeleine McCann igen. Efter så lång tid är det ännu inte uppklarat. Säga vad man vill, men det verkar lite konstigt med föräldrarna där. Undrar vad som hänt med henne egentligen?

Prommis

Har precis varit ute på en liten promenad, och det var riktigt skönt.

Tyvärr har solen försvunnit, lika snabbt som mitt goda humör skulle det visa sig! Eller ja, fredagskänslan kan väl ingenting rubba, men lite irriterad blev jag allt.

Skulle en gång för alla gå och köpa den där klosaxen till lillen. Stegade in i butiken för fjärde gången då senaste två veckorna och frågade henne vilken det nu var som jag skulle ha. "Nej, vi har inte fått in dem", sade hon. "Det blev nåt fel med leveransen." Alltså fick jag gå därifrån med oförättad ärende - för fjärde gången!

Blir man tokig?

Jag får nog allt säga till V att vi kör ut till någon annan djuraffär nu i helgen. Så omständigt ska det inte behöva vara att inhandla en klosax.

Redan lunch

Hemskt vad tiden går fort när man sitter i Photoshop!

 Det blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig och så måste man göra om och vice versa. Roligt är det , men nu får jag nog pausa lite!

Märkesväskor

Jag kom på att jag läste en märklig grej i tidningen imorse.

Det stod att designerväskans tid snart var förbi(?). Enligt en marknadsundersökning skulle det snart inte längre vara lika attraktivt med dyra väskor som marknadsförs av kändisar, och just brittiska kvinnor förväntades det kommande året satsa på billigare alternativ istället.

Tror ni det stämmer?

Tror ni verkligen att dyra väskors popularitet kommer minska till förmån för billigare? Jag menar, en designerväska är ju alltid en designerväska.  Eller?

Cameron

Cameron Diaz är en av de kändisar som ser väldigt annorlunda ut beroenden på om hon är fixad och sminkad eller inte. Till vardags är hon ofta väldigt enkelt och bekvämt klädd. Sen har hon ju också haft väldigt hudproblem vad man har förstått.



image365
image366

Bilder från: People.com

Men vacker är hon allt, de där benen är lite lagom avundsvärda!
 Eller vad säger ni?

Kreativ

Nu ska jag sätta mig ner med Photoshop lite till. Har kommit in i en riktig design-period, haha. Det är bra, ju mer man jobbar i det ju mer lär man sig! Finns ju flera exempel på bloggar med otroligt snygga designer så man blir nästan lite inspirerad av det och vad man verkligen kan åstadkomma.



Farligt att blogga

Hörde nyss en ganska rolig sak på radion...

 Nu kan det tydligen vara farligt att blogga - två personer i USA (var annars?) hade dött på grund av stressen som en kan blogg kan medföra. Isabella Löwengrip hade uttalat sig om detta och sa att det visst kunde stämma. En period hade hon bloggat så intensivt att hon svimmat.

Vad tror ni om detta?

Kan bloggen generera så mycket stress och press på en människa att det i slutändan kan vara farligt eller t o m dödligt?

Vilket väder

Godmorgon alla!

Så härligt med fredag! Oavsett om man är ledig eller jobbar så är dessa dagar alltid lika sköna. Jag var precis ute med lillen och det var hur härligt väder som helst! Nästan lite sommarkänsla, om man bortser från de kala träden och den lite för låga temperaturen förstås.

Hoppas att ni har fått en lika härlig start på dagen som jag!

Tid att sova

Nu börjar det bli dags att krypa till sängs. Jag är förresten riktigt stolt över mig själv att jag inte vänt på dygnet nu när jag  varit ledig. Annars kan det vara lätt hänt, är ju så skönt att sova ut på morgonen. Men det får vänta tills helgen.

I alla fall, jag önskar er en god natts sömn!

image364

Ny telefon

Något vi behöver är en nya trådlösa hemtelefoner, de vi har är inte riktigt pålitliga. Den här tycker jag var riktigt läcker, stilren i designen. Finns också i svart. Synd bara att priset är lite avskräckande - 1000 kr för en!

Från Elgiganten.

image363

Fira?

Jag såg precis att jag just passerat 3000 kommentarer. Såå extremt länge har jag ju inte bloggat. Ni har varit duktiga på att kommentera helt enkelt. Detta ögonblick är väl värt att fira lite extra eller vad säger ni? : )

Per Morberg

I vanlig ordning så tittar vi på Vad blir det för mat. Det brukar aldrig vara något annat  vid den här tiden så då blir det automatiskt det programmet som står på. Man kan inte annat än skratta. Han håller på och tramsar, härmar djur och fånar sig på alla sätt och vis. Man tittar inte precis för matlagningen skull, snarare för lite underhållning!

Jag kom att tänka på när han var med i en såpa som gick för många herrans år sedan, nämligen Vita Lögner. Någon mer som tittade på det? En period gick det så otroligt mycket såpor på TV; Skilda Världar, Nya Tider, Rederiet, Tre Kronor och allt vad det var! Jag följde alltför många av dem, haha.

Kläder

När jag var i stan häromdagen hittade jag ingenting. Däremot så hittade jag jättemycket fint på Nelly. Som vanligt. Det säger väl en del om utbudet här i stan (mitt tålamod också kanske)? Eller så är det bara mycket enklare att shoppa via nätet. Sugen på att lägga en beställnig blir man i alla fall!


image360
Nelly.se


Britneys och Kevins barn

Tydligen ska Kevin Federlines mamma ha tagit med alla sina fyra barnbarn på zoo, Preston och Jayden som han har tillsammans med Britney, och Kori och Kaleb med Shar Jackson.

image355
Bild från

 
Ja, man kan ju undra hur de barnen har det egentligen? De upplever ju ingen vanlig uppväxt precis! Tänk bara att ha Britney och Kevin som föräldrar. Inte alltför stabilt kanske... Då måste det vara en fördel att ha en farmor som kan rycka in då och då!

Liten paus

Nu är jag verkligen i behov av en liten stunds paus från datorn känner jag, haha. Har suttit klistrad med den i knät hela eftermiddagen. Det känns! Tiden går nästan utan att man tänker på det - jag tror snart att mina ögon börjar bli fyrkantiga.

Ska ut med lilleman en sväng och sedan börja på maten tror jag. Är otroligt hungrig nu! Vad ska ni äta till middag?

Resultatet av designen

Här kan ni se resultatet av pysslandet med designen, det vara alltså inte för eget bruk (jag behåller nog min ett tag till). Det tog sin lilla tid, vilket Anna kan intyga haha. Så kan det vara när man inte är något proffs precis! : ) Finns ju så många därute i bloggvärlden som är superduktiga på just detta. Men för att vara jag så är jag ganska nöjd.

Sambons reaktion

Jag väntade såklart spänt på vad V skulle säga när han kom hem från jobbet. Hade han inte sett någon skillnad på håret så vet jag inte vad jag hade gjort, haha. Men det var faktiskt hans första reaktion - vilken skillnad, sade han direkt. Och menade det såklart på ett positivt sätt. Tur det : ) Hoppas att han tyckte hans pengar var väl-investerade!

Design

Te och smörgås fick bli min räddning : ) Blir desto godare middag ikväll; blomkålssoppa. Har ni provat det? Super gott!

J
ust nu håller jag på och fixar med lite design. Jag är ingen expert precis, men man lär sig efter hand! Man får prova sig fram helt enkelt. Kul är det i alla fall.

Vilket är snyggast?

På tal om hår...

Kändisarna räds inte att prova nya saker. Lindsay Lohan är väl en som tillhört de mer ombytliga vad gäller hårfärg! Så frågan är då vilket hon passar bäst i - mörkt eller blont?

image354
Bild från People.com

Vad tycker du?

Snabbt

Mat - fort! Jag är superhungrig : P  Fastnar man vid datorn så går tiden och efter stund känner man hur utsvulten man verkligen är, haha. Någon som har nån god lunch att bjuda på kanske? ; )

Efter slingning

Jag blir så frustrerad! Sprang omkring här som en galning för att se om jag kunde hitta ljus som gav färgen på håret rättvisa, men det var lönlöst!

Ja, ja. Ni får nöja er med dessa bilder! Ser väl naturligt ut, tycker ni inte? Syns kanske inte direkt att det är särskilt mycket färgskillnad, men förut hade jag en hemsk utväxt! Usch! Skönt att den är borta. Och i verkligheten känns det mycket ljusare än vad det verkar på bild!

image353



Resultat

Tack för alla era lyckönskningar inför frisörbesöket : )

Väl hemma igen kan jag konstatera att det blev en viss skillnad! Även om man försöker förbereda sig på hur det kommer bli så känns det ändå lite ovant när det väl är gjort! Man kan kan säga att jag har gått tillbaka till mina rötter, haha. Lite lagom kryptiskt sådär. Hon lade i ljusa slingor och en lite annan, guldigare nyans så jag blev väldigt nöjd. Känns fräscht med lite nytt vårhår.

Jag tycker förresten att det är så otroligt skönt när de tvättar håret och ger en sån där riktigt härlig huvud-massage. Trodde nästan jag skulle somna i stolen!

Nu ska jag först ut med BB solen (vädret blev fint trots allt), slänger upp nån bild sen så ni får se. Håll ut!

Mot frisören

Nu är det dags för mig att bege mig mot frisören. Blir nog ingen klippning idag, det får vänta ett tag till. Bild på resultatet av slingningen kommer nog sen (om det blir bra, haha).

På återseende!

Hallå, hallå

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det måste jag nog säga att jag har gjort. Vaknade upp utan huvudvärk och det är ju alltid positivt! Gick som sagt upp ottan eftersom jag ska traska iväg till frisören lite senare idag(ganska snart faktiskt). Lite spänd är jag såklart, men jag lägger utan problem ansvaret för mitt hår i händerna på min frisör. Hon är superduktig och jättegullig! Känns tryggt måste jag säga.

Vädret var inte alls lika trevligt idag, ingen snö som tur är, men det var lite så där grått och fuktigt. Det var alldeles dimmigt över vattnet när jag var ute med lillen i morse så det kändes nästan lite spöklikt! Vad har ni annars för planer idag?

Huvudvärk...

Å, nu börjar jag bli trött...

Ska upp tidigt imorgon också för att bege mig till frisören. Ska bli så härligt! Något som däremot inte är fullt så trevligt är den huvudvärk som jag haft känningar av sedan jag vaknade :/ Brukar inte ha det, men nån gång ska man väl drabbas. Ja, ja, det blir väl bättre tills imorgon.

Godnatt med er och hoppas ni sover gott!

Bikini

För många av er därute så har det trista vädret med snö kanske inte direkt fört tankarna till bikinis och badkläder, men här har sommaren, tack vare det vackra vårvädret, inte känns alldeles för avlägsen.

 Victorias Secrets har som bekant en del skönheter när det kommer till bikinis...


Vem bär den bäst?

Alltid kul med en duell!

Nu står det mellan arvtagerskan Paris Hilton eller blivande mamman Gwen Stefani - vem bär klänningen bäst?

image347
Bild från People.com

Film

Inte överdrivet med frågor men de som jag fick var ganska bra : ) Jag ser klart hellre att man får ett fåtal bra frågor istället för många dumma!

Såg precis reklamen för A Beautiful Mind med Russel Crowe som sänds på fyran på söndag. Det är en film som jag verkligen hört otroligt mycket positivt om, och inte tänker missa!

image346

Någon som sett filmen? Vad tyckte ni om den?



Svar

Här kommer alltså svaren på era frågor!

Vad heter din chihuahua och hur gammal är den?
- Vi kallar honom för BB (uttalas som Bii-bii) men han heter egentligen Buster Brown, och är fyra år fyllda!

Heter din hund BB eller kallas han/hon bara så?
- Se ovan.

Hur länge har ni haft vovven?
-
Eftersom BB är omplaceringshund så har vi alltså inte haft honom sen han var valp, utan bara lite mer än ett år. Men det känns som om han alltid funnits hos oss nu, han har funnits sig väl till rätta som synes : )

Vart handlar du kläder helst?
-
Har ingen särskild favoritbutik,men jag handlar omväxlande på H&M, Vero Moda, Gina Tricot, MQ - de vanliga kedjorna kort sagt - beroende på hur deras utbud ser ut just för tillfället. Det varierar väldigt hur mycket de har tycker jag!

Bästa utestället i Halmstad?
-
Jag är nog inte rätt person att fråga när det gäller utelivet nuförtiden, haha, var ett tag sen och nu blir det ganska sällan. Myser hellre hemma framför en bra film eller umgås med kompisar. Men annars får jag väl säga Mårtenssons.

Hur mycket lägger du på kläder varje månad? Genomsnitt!
-
Det kan vara väldigt varierande beroende på inkomst och så, har ju inget fast jobb för tillfället och så. Men mellan 1000-2000 kr kanske? Inga väldiga summor.

Hur gick eran förlovning till?
-
Vi hade pratat lite om det ett tag, men gjorde inte slag i saken förrän en dag när V kom hem från jobbet med en ring. Tyvärr var det inte rätt storlek, haha, så vi åkte för att byta. Slutade med att vi förlovade oss på juldagen.

Vad arbetar du med?
-
Arbetar vid behov som telefonintervjuare, men söker annat. Har varit på intervju för ett nytt jobb som jag naturligtvis hoppas på att få! : )

Ta skydd!

Påminnelse: Sista chansen om ni vill ställa någon fråga, snart publicerar jag svaren!

När jag rände omkrig här hemma som en vettvilling med dammsugaren tog lilleman det säkra före det osäkra. Han tog helt enkelt skydd i sin säng. Är den inte fin? Han ser ut som en liten prins där han ligger - och det är han ju, våran egen lille prins. Han ser ganska nöjd ut tycker jag allt!

image345

Middag...

Nu har vi precis ätit - en gammal klassiker som ugnsfalu ( med paprika och ajvar relish) och potatismos. Att något så enkelt kan vara så gott!

Jag vill förresten tacka alla ni som svarat på mina tre små frågor. Det var roligt att få en lite bättre uppfattning om vilka ni läsare är : )  Nu väntar man bara på Rent Hus, något annat är det inte på TV. Hockey igen... : /

Dåligt med fynd

Hemma från stan igen kan jag konstatera att det inte blev alltför mycket shopping, men vi hade trevligt, jag och R : ) Som vanligt en hel del att prata om!

Vi kom dock in i en smyckesaffär där det var halva priset på i princip allt. Jag hittade det här Kenneth Jay Lane-inspirerade halsbandet som jag inte kunde motstå. Halva priset är ju trots allt halva priset... Smycken är ju sånt som är kul att variera och byta ganska ofta! Kass bild tyvärr, men ni får en uppfattning i alla fall.

image344

Det blev alltså tyvärr ingen jacka heller. Dumt att köpa något som man inte känner 100% för. Jag har trots allt min skinnjacka som jag klarar mig med. Blev bara sådana där nödvändigheter, som ögon- makeup remover och annat trist. Vi får helt enkelt göra ett nytt försök till lite shopping i nästa vecka igen, eller hur R? : )

Och jag fortsäter tjata på er - kom med fler frågor!

Mot stan

Nu har det blivit dags för mig att bege mig in mot stan. Inte särskilt långt som tur är : ) Hoppas på att jag ska hitta något fint, och naturligtvis att jag möts av en hel drös med frågor när jag är hemma igen. Så fortsätta fråga på ni! Då blir jag glad : )

Nu gäller det!

Nu vill jag ha en massa frågor av er!

Har bestämt mig för att ha min första frågestund på bloggen, något som brukar vara ganska intressant. Det är er chans att fråga om allt som ni kan tänkas undra över när det gäller lilla mig  : ) Är det något alltför personligt väljer jag kanske att hoppa över, men försöka går ju alltid  ; ) Jag besvarar frågorna ikväll i så fall, tills dess är det fritt fram.

Så kom igen nu - fråga mig något!

image343

Sweet

Jag ringde min frisör och fick tid redan imorgon, ganska tidigt. Å, vad härligt det ska bli att få fräscha upp håret. Skötn med snabba ryck också! Tack V - du känner mig alltför väl : ) Nu sitter jag äntligen här med lunchen framför mig efter att ha varit ute med lillen precis. Gott är det!

Effektiv till tusen

Det är precis vad jag har varit idag!

Farit runt i lägenheten som rena rama virvelvinden med dammsugaren och trasan i högsta hugg, så nu är det rent och fint här hemma. Städningen har av någon anledning blivit förlagd till onsdagar de senaste veckorna - kan det ha att göra med att Rent Hus går just dessa dagar? Man vill i sitt undermedvetna kunna sitta ner och titta på programmet med "rent" samvete och skaka på huvudet åt dessa arma människor som har det såå stökigt ; )

Förutom städat så har jag dessutom hunnit med att duscha och fixa mig iordning. Det kan ta sin lilla tid annars! Nu börjar magen kurra. Om man skulle ta och hugga in på den där överblivna thai-maten? Den lockar lite vill jag lova!

Dagens outfit fick bli en favorit i repris.


Vilka är ni?

Jag blev så förvånad när jag på flera bloggar läste att de har fått snö!? Det är inte klokt. Hörde något om det på radion, men trodde inte att det verkligen skulle bli något. Vi är faktiskt inne i april - vintern ska vara slut för längesedan! Då är det inte alla som har sån tur som vi här, med sol och vårväder : )

Sedan har jag en liten önskan till er. Detta är något som många gjort på sistone och som jag planerat att göra ett tag. Jag undrar helt enkelt vilka ni är som läser! Läsarantalet har blivit ganska stort, och många som kommenterar vet jag såklart redan vilka de är, men en stor del är ju fortfarande osynliga för mig.

Så det vore jättesnällt om ni tog er tid och svarade på några små frågor - vore kul att se bara! Är ni duktiga på att svara tänkte jag hålla en liten frågestund senare idag. Om det vore intressant vill säga, annars är det ganska meningslöst, haha.

Det jag undrar är:
1. Hur gammal är du?
2. Var bor du?
3. Vad gör ni - pluggar, jobbar, söker arbete eller något annat?

Angelina

Angelinas mage blir bara större och större, men hon är lika snyggt klädd som alltid. Hon och Brad satsar visst på en riktig storfamilj, nu när den utökas med tvillingar också!

image342

Bild från

Man tröttnar aldrig på att följa kändsigraviditeter : ) Ska bli roligt att se de små liven, barn till två av världens vackraste människor. Undrar hur det känns?

Frukostdags

Såhär ser min frukost ut; svart, svart kaffe (Zoegas såklart), apelsinjuice och en skål med fil och linfrö. Ibland får det bli en smörgås till också, eller knäckebröd om jag känner mig lite extra nyttig. Bra start på dagen!

image340

Vad äter ni till frukost?

Onsdag

Godmorgon!

Vilken underbar dag att få vakna upp till! Solen skiner och allt, det gör allting så mycket lättare på något sätt. Onsdag och redan mitten på veckan, snart är det helg igen! Härlig tanke : )

Vad har ni för planer för dagen? Jag är som bekant ledig och ska möta upp med en kompis i stan. Tänkte leta efter en vårjacka för det är något jag hade behövt. Men först är det dags att gå ut med lillen en sväng.

Sleepy

Nu börjar klockan bli lite sent för min del. Jag ska ju, trots att jag är ledig, försöka masa mig upp i anständig tid. Vill inte vända på dygnet som sagt var. Stackars V som måste ställa klockan på 5.30 redan.

Tack för alla kommentarer jag fått idag - det gör bloggningen så mycket roligare! Hoppas ni sover gott : )

image339



Nöjd

Jag var tvungen att nämna för sambon vilka lovord ni överröste honom med angående min present idag. Tala om att han blev nöjd, haha. Då finns det kanske goda utsikter för en upprepning ; ) Inte för att det brukar vara snålt på den punkten, han är väldigt generös som person. Och lite bortskämda har vi ju inget emot att bli, eller hur?

Tisdagskväll

Inga bra program och ingen film att se har vi heller. Så vad gör man?

Vi myser i soffan framför TV:n och nåt värdelöst program som heter "Cheaters". Folk som misstänker att deras partner är otrogen anlitar någon typ av privatdetektiv som i hemlighet följer den misstänkte, för att slutligen konfrontera denne med en massa frågor och närgångna kameror. Ja, ni hör ju hur bra det låter : ) Räddningen blir laptopen som jag sitter med i knät - bärbar dator och trådlöst internet var verkligen toppen. Jag är supernöjd!

Sitter och funderar på om jag ska ringa till frisören imorgon och boka tid för slingning för att utnyttja presentkortet jag fick av V idag. Vore kanske kul att fixa till håret inför nästa veckas lunch med ägarna på företaget där jag sökt jobb.

Vad hittar ni på ikväll?

Victorias Secret

Man kan inte gå in på Victorias Secret's hemsida utan att drabbas av ett akut köpbegär. Finns så fantastiskt mycket fint! De har ju ett antal butiker i San Francisco, så de kan nog räkna med ett besök av mig när vi åker dit!

image336
image338

Jag vet inte vad det är med mig och skjortklänningar, men på något sätt är det lite min stil och jag tycker att det kan vara riktigt snyggt. Även modellen på den andra klänningen tycker jag var riktigt fin!



Mums

Nu har vi äntligen ätit!

Vi var båda lite lagom hungriga när vi varit och handlat och allt innan. Blev thai/kinamat. Båda valde fyra små rätter eftersom det är så mycket mat och man får lite av allt - det blir  t o m lite lunch till imorgon också! Och det är ju inte så dumt. De friterade räkorna och kycklingen är väldigt goda, men det går inte att äta alltför mycket av dem.

image334

Vilken present!

Vilket sammanträffande, sambon kom nyss in genom dörren. Och vet ni vad han hade med sig?

Lite hemlighetsfullt sträckte han fram ett kuvert och mumlade något om att det inte var så mycket. När jag öppnade det så fanns där ett presentkort i - på tusen kronor hos frisören! Bara för att jag nämnt att jag ville göra slingor. Det var verkligen ingen dålig överraskning!

Tv?

Sitter och väntar på at V ska komma hem från jobbet så att vi kan bege oss iväg. Börjar bli hungrig nu - thaimaten lockar : ) Det är fantastiskt gott!

Och inget kul är det på Tv heller ikväll. Bara Unga Mödrar. Det är synd och skam att man inte har trean!

Pomeranian

Har ni sett något sötare? Det är nästan så att man smälter - tänk att få kela med en sådan liten fluffig sak!

image332image333

En pomeranian hade jag absolut kunnat tänka mig (särskilt när man ser de här bilderna)! Vi kikade lite på rasen när vi skulle skaffa hund, men man får nog vara beredd på lite mer arbete med pälsen! Med lillen behöver man i princip inte göra någonting alls, ett bad då och då. Den håller sig alltid så fin!

Vad är det för något?

Hittade den här filmen på Aftonbladets hemsida. Tydligen har flera invånare i Argentina har sett en tomte-liknande figur som satt skräck i befolkningen.

Usch, jag tycker att det är lite obehagligt med sådana oförklarliga händelser. Sånt som inte riktigt går att förklara. Vad kan det vara egentligen? Ett djur?

Mys

I brist på annat att göra får jag och lilleman ha en mysdag. Han är så gosig, vår lilla nallebjörn. För närvarande ligger han som på första bilden; helt utsträckt på rygg med benen i vädret och snarkar högt! Vem har sagt att hundar inte är ett bra sällskap?

image330
image331

Här ser vi nästan ut som en riktigt kärlekspar, haha.

Vem bär den bäst?

På senaste tiden har en del av våra celebs anammat en ny trend: huvud-scarfsen. Tveksamt om det är något jag skulle passa i, haha, men kändisarna kommer ju undan med det mesta som sagt!


image327

Bild från People.com


Vem bär scarfsen bäst av dessa tycker du: Eva Longoria, Nicole Richie eller Linsay Lohan?

Jobbtankar

Det är svårt att låta bli att tänka på det där jobbet som jag sökt. Man vill verkligen inte ha för höga förväntningar, för då blir bara besvikelsen så stor om det inte skulle gå hela vägen...

Det kommer nog att bli lite lagom nervöst att äta lunch med cheferna i nästa vecka. De två andra tjejerna som jobbar på kontoret  skulle kanske också med, och en eller två sökande till. Hoppas att man kan göra ett gott intryck bara, så de inser att man passar för tjänsten!

Förresten inte bra att ha för mycket tid över, då grubblar man bara en massa : )

One Tree Hill tillbaka

Som jag har längtat efter att OTH ska börja igen!

Uppehållet kom inte det minsta lägligt, det sker alltid då det är som mest spännande. Hände som sagt en del där i sista avsnittet (inga avslöjanden för er som inte sett så långt). Enligt den här sidan sänds de nya avsnitten med start den 14:e april, alltså måndag nästa vecka. Äntligen!

image326

Finns det någon bättre serie?

Lite shopping

Även kändisar måste fylla på i skafferiet där hemma ibland, precis som vi "vanliga dödliga". Lauren Conrad är inget undantag! Det är väl skönt att se :) Dock är det tveksamt om jag känner mig lika trendig som hon, där man trängs med stressade människor och barnvagnar i mjölkdisken för att komma hem så fort som möjligt.

image325
Bild från People.com

Högtidsdag

Idag har vi faktiskt lite extra anledning att fira, jag och V...

Vi har nämligen varit tillsammans i 3,5 år! Lite att uppmärksamma är det allt. Tiden går så fort, knappt man hinner reflektera över det ens.  Rätt var det är så står man där och så har det gått 20 år : )

image324

Det blir nog att vi tar hem lite mat - först lutade det åt något snabbmatsställe (inget jag är jätteförtjust i precis) eftersom det ligger nära när vi ändå ska handla ikväll, men nu blir det nog Thai-mat istället. Mycket godare!

Ledig dag

Godmorgon mina vänner!

Vad hittar ni på? Jag kom duktigt nog upp i ganska god tid och funderar lite på vad jag ska sysselsätta mig med idag. Inget jobb (mitt nuvarande alltså) för min del än så länge i alla fall, de skulle höra av sig om jag behövdes under veckan men jag har som sagt inte hört något ännu. Så dagen ligger alltså helt öppen som det ser ut nu.


Sängen kallar

Nu börjar jag känna mig pömsig så det är nog dags att dra sig mot sängen. Hundra höjdare var hur bra som helst! Jag älskar deras humor, haha.

Tack än en gång för alla gulliga kommentarer. Det värmer verkligen.

Godnatt på er!

Ännu mer Brolle

Eftersom det redan varit en del prat om honom kan jag lika väl bjuda på en av mina absoluta favoritlåtar - Playing with fire. Den tröttnar jag aldrig på!

/>

Nu börjar förresten 100 höjdare! Det missar ni väl inte!?

Vinn presentkort

Var med och tävla om ett presentkort hos Shopaholicmamman här!

image322

JIPPIE!

De ringde nyss från företaget där jag var på intervju idag!

De ville bjuda mig på lunch i nästa vecka och prata lite mer för att vi skulle bekanta oss närmare! Alltså har jag gått vidare till den sista etappen. På intervjun sade de att de skulle välja ut 2-3 st av oss 5 för detta, och jag är alltså en av dem! Då har jag alltså fortfarande en chans på en av de två tjänsterna.

Hoppas, hoppas.

Inte sport!

Jäkla hockey!

Blev besviken när jag insåg att den ska ersätta Ung Mödrar ikväll. Alltid denna sport på TV, räcker inte resten av alla renodlade sportkanaler till?

Tack och lov har vi 100 höjdare att se fram emot. Ett mer underhållande program får man leta efter!

image321


Filip och Fredrik skämtar till det.

Ung Jessica Simpson

Det är alltid roligt att se bilder på våra celebs som unga...

Här är en bild  från en tidning på Jessica Simpson som 19-åring (om det kan stämma?). Hon ser en aning annorlunda ut där jämfört med idag tycker jag. Särskilt ögonen... Är det en naturlig förändring, eller har naturen fått lite hjälp på traven tro? Svårt att säga ibland. Det skiljer trots allt nästan 10 år mellan bilderna.

Söt är hon i alla fall!

image319

image320

Bilder från


Middag

Blev riktigt tidig middag idag, annars brukar vi äta relativt sent. Jag tror vi höll på att förgås av hunger båda två, haha. Fick bli något väldigt simpelt idag; pasta, bacon och ägg. Otippad kombination kanske, men ganska gott! Dock inget man vill äta alltför ofta! Iband varken orkar man eller har lust att göra något mer avancerat, så då blir det att rota fram vad man kan ur skafferiet : )

image318

Har ni tips på något snabbt och enkelt att laga får ni gärna dela med er! Behöver lite inspiration känner jag. Wok på olika sorters grönsaker, och sallader med bulgur eller makaroner är ju sånt som går ganska fort att slänga ihop, men man behöver ju lite att variera med.

ZzZZzzz...

Snark...

Jag blir nog lite förslöad och påverkad av BB som ligger här bredvid och snarkar högt. Eller så är det den sömnlösa natten som gör sig påmind. Jag känner mig i alla fall otroligt trött. Huvudvärken kommer smygandes också. Inte bra. Samtidigt vill jag inte sova på eftermiddagen för då kan jag inte somna ikväll.

Nej, jag får se till att hålla mig vaken!

Vårjacka

Är som bekant ute efter en ny vårjacka, det har bara inte blivit av att jag tagit mig in till stan ännu. När det är så fint väder som idag känns det ännu mer aktuellt. Så hittade jag den här jackan hos Nelly. Jättesöt, och verkligen min stil! Funderar på om det är något liknande den här jag vill ha. Priset är 499 kr.

image317

Trista mamma-kläder?

Jessica Alba visar att så inte behöver vara fallet!

Hon klär sig fortfarande lika snyggt, bara lite anpassat efter den växande magen. Så fint, så fint. Tänk att ha samma möjligheter till en garderob som hon! Kändisarna har ju lite andra förutsättningar än "medel-Svensson" om man säger så.

Men visst är hon söt!? Ska bli spännande att se hennes och Cash's lilla bebbe. Den kan ju inte bli annat än bedårande!

image313image314

image315image316

Bilder från People.com

Vårväder

Vi har förresten helt underbart väder här idag (till skillnad mot igår). När jag kom ut efter intervjun möttes jag förvånande nog av en skinande sol och nästan lite vårvärme. Så välkommet, så! Det går åt rätt håll i alla fall!

Har ni lika fint väder hos er?


Jag tog med lillen när jag gav mig av imorse för att lämna honom hos mami. På hemvägen satt han i cykelkorgen och solade sig och tyckte det var hur behagligt som helst. Även våra djur mår bra i det fina vädret, det gäller inte bara oss människor! Nu ligger han utsträckt raklång på golvet här hemma och njuter i solen.

image312

Sol och vårvärme - som vi har längtat!



En lättnad

Nu är jag hemma igen och det känns som en stor lättnad att intervjun är över! Hade lite lagom med fjärilar i magen innan, men när jag väl satt där framför dem (det var två män som höll i intervjun) så kände jag mig genast lite lugnare.  Och det är väl bra, att man kände sig lite lagom bekväm och avslappnad inför dem. Dock kan man ju inte slappna av helt och håller, det är ju viktigt att minnas varför man är där, haha.

Jag vill förresten tacka för alla era gulliga lyckönskningar! Kändes bra med lite stöd och uppmuntrande kommentarer : )

Jobbet verkade vara jätteintressant av det jag fick höra - ganska omväxlande och det är ju alltid bra! En stor fördel var att de anställda kunde ha med sig sina hundar, det vore verkligen perfekt. Något som var ganska roligt att höra också var att de valt ut mig och fyra till bland 70 andra. Det får man ju verkligen ta som positivt, att jag lyckades bli en av de lyckligt lottade.

Men även om det såklart vore otroligt kul att få jobbet så är det inte värt att ha för höga förhoppningar. Det finns alltid andra som har mycket mer erfarenhet elle är bättre lämpade på andra sätt. Men man kan ju inte låta bli att hoppas lite!

Tiden går

Nu är det dags att se sig iväg. Behöver jag säga att jag är nervös? : P Hoppas, hoppas intervjun går bra! Håll tummarna för mig. Får se när jag är tillbaka, alltid skönt när sådana här saker är över tycker jag!

Ha det fint!

Försvunnen

Tioåriga Engla är fortfarande försvunnen - så hemskt!

Tänk så fruktansvärt för en förälder, att ens barn bara försvinner sådär. Ovissheten måste vara det värsta - att inte veta. Efter att ha lekt med sina kamrater vid en fotbollsplan skulle hon bara cykla hem, en sträcka på drygt 5 km. Mamman hade kontakt med Engla på telefon när hon befann sig 10 minuter hemifrån, och ett vittne hade tom sett henne svänga in på den väg som leder upp till huset. Hon var så glad för att hon skulle få cykla hem ensam för första gången, och så gick det så galet. Mamman önskar att hon bara gått vilse, och det förstår man ju,men polisen misstänker att det kan röra sig om ett bortförande.

Hennes mobil var till en början påslagen, men sedan tystnade den och man söker nu igenom ödehus och stugor i området. Hoppas verkligen att de hittar henne!

image311
Bild från Aftonbladet.



Nervositet

Godmorgon!

Inte blev det alltför mycket sömn inatt, lite nervös var jag allt och då är det ju aldrig lätt att sova. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska ha på mig på intervjun också. Lite svårt att veta hur man ska tänka där. Fy, det är alltid så nervöst innan - man vill ju verkligen göra ett bra intryck! Samtidigt undrar man vad arbetsgivaren tänker om en där han/hon sitter.

Vad ska ni hitta på idag?


Nu ska vi sova

Filmen ikväll var riktigt bra tycker jag! Den var spännande och man visste inte riktigt vad som skulle hända. Det är bra när handlingen är lite oförutsägbar. Nu är det däremot tid att sussa, jag ska som bekant upp tidigt imorgon för att gå på intervjun. Hoppas att jag kan sova bara : )

Godnatt på er och sov sött!

Scrubs!

Sitter och väntar på Flightplan som börjar nu snart. Ska bunkra upp med lite popcorn och mineralvatten också tror jag - mys! Finns nästan inget bättre sätt att fördriva kvällen än med en bra film, och av att döma på era kommentarer så får den ett ganska gott betyg.

Något annat vi väntat på är Scrubs, som tydligen börjar sändas i USA igen nästa vecka. Äntligen! Den serien är så otroligt bra - jag älskar den humorn. Janitor är min personliga favorit, han har så bra kommentarer alltid. V har samlat en hel del av säsongerna på boxar som vi tittat igenom. Man tröttnar bara inte på Scrubs!

Och Zach Braff som spelar JD fyller visst 33 år idag. Grattis!

image310

Tittar ni på Scrubs?

Gott!

Efter lite gnäll kan det väl vara på sin plats med något trevligare - som det här!

En cappucino cheesecake som vi ska hugga in på nu. Det är alltså resterna från igår då svärmor bjöd på fika, och det är nog den absolut godaste jag någonsin ätit!

Fast vi orkar nog inte äta hela så det kanske finns någon som vill hjälpa till? ; )

image309

Mums med cheesecake!

Omoget

Vi kikade lite på Körslaget igår. Brolle var ju med, och jag tycker han är väldigt bra! Så läste jag det här på Aftonbladets hemsida. Herregud, så omoget!

De där bröderna Schulman har jag aldrig kunnat med, tycker inte de är det minsta roliga. Och vad är det för stil att hålla på sådär när man dessutom är producent för programmet? Vad gäller någon av bröderna förvånar mig ingenting däremot.

Hundar

När jag var ute och gick med lillen tidigare idag slogs som vanligt av hur dåliga folk är på att plocka upp efter sina hundar! Att man inte gör det på skogspromenaden eller andra naturområden kanske inte är så konstigt, men mitt i city? På ett välbesökt promenadstråk längs vattnet där det går så mycket folk - det stör mig

Samtidigt ger det en dålig bild av oss hundägare. Jag är alltid noga med att plocka upp efter vår lille för jag vet att ingen tycker det är något som är roligt att trampa i, men det hjälper ju inte när alla andra slarvar. Eller vad tycker ni?

image309

Inte vår lilla nalle på bild, men kanske en lösning?

Vinn presentkort

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också.

image308

Bulgur

Vi har ätit korvstroganoff och bulgur med en supergod sallad, som V stod för idag : ) Jag förstår inte att bulgur kan vara så mättande, det är inte alls som ris. Man kan verkligen inte att äta mycket, men gott är det. Har ni aldrig provat så kan jag föreslå att ni gör det! Kul att upptäcka nya saker i matväg också ju. Vi kör på fullkornsbulgur, är nog nästan ännu nyttigare!

image307


Ajvar Relish
är också något som är gott att ha till. Det går att blanda i grytor, äta direkt på ris eller bulgur som jag gör, ha på korv, varma smörgåsar (V:s egen idé) och en massa saker.

Vadå för barn?

Svampbob fyrkant gick på TV men slutade precis. Det är ganska roligt (varför ska man sluta titta på tecknat bara för att man blir äldre liksom). Den som är bäst tycker jag är Patrik. Gary, dem jamande snigeln är söt han också. Det är ganska rolig humor i serien på något sätt. Vi har sett långfilmen och den har en del roliga partier.

Annars görs det mycket dåliga barnprogram nuförtiden tycker jag. Annat var det med Astrid Lindgren - filmerna, Saltkråkan, Barnen i Bullerbyn och hela gänget. De var bra!

image305

Ändringar

Nu har jag precis gjort lite små ändringar i headern. Det dyker hela tiden upp nya saker som man vill förändra på något sätt! Återstår väl att se hur länge den nuvarande designen får vara kvar i befintligt utförande : ) Men visst är det roligt!

Flightplan

Såg förrersten att Flightplan med Jodie Foster går på fyran ikväll! Den börjar kl 9. Ingen ny film precis, men att döma av reklamen verkar den helt ok faktiskt.

Foster spelar en flygplansingenjör som reser tillsammans med sin dotter, men efter att hon slumrat till på planet vaknar hon upp och inser till sin förskräckelse att flickan är försvunnen. Alla andra ombord hävdar dock envist att hon aldrig haft något barn med sig. Vad stämmer egentligen?

Verkar lite småspännande ju!


image303


Någon som sett filmen och vet om den är bra?

Jobbintervjun

Imorgon är det ju som sagt dags för intervju igen. Hoppas på bättre tur den här gången - men man kan ju inte göra mer än sitt bästa och ge ett så bra intryck som möjligt. Igår körde vi förbi för att se var det låg någonstans. Det var ungefär där jag trodde, men det är alltid skönt att vara säker så slipper man tänka på det. Räcker att vara nervös för jobbintervjun, och inte behöva oroa sig för att hitta dessutom! Jag gillar att vara förebredd.

 Hade tänkt läsa på lite om företaget nu också, lite mer om vad de gör och så. Man får ju göra vad man kan för att förbättra sina chanser! Konkurrensen är som bekant hård.

Dolce & Gabbana

eLuxury hittar man alltid mycket fint som man gärna vill ha, och som vanligt ligger det en aaning över budget, haha. Men drömma får man såklart!

image301
Läcker skinnjacka från Dolce & Gabbana.
Priset på $3000 känns däremot inte så lockande!

Resultatet

Nu har vi fixat och donat och varit flitiga som få. Söndag - vilodag? Pyttsan heller!

Det har blivit jättefint faktiskt. Nu har vi fått bättre ordning i hall och sovrum vilket känns väldigt bra. Det har varit lite saker gällande möbleringen som vi inte riktigt varit nöjda med, så det var naturligtvis skönt att det är åtgärdat nu.

V håller på och fixar med skrivaren för att ansluta den till det trådlösa nätverket (eller vad det nu heter) så  man kan skriva ut från laptopen utan att krångla med sladdar. Ju mindre sladdar desto bättre. Vem vet t ex inte hur det brukar se ut bakom TV:n? Fy för kabelhärvor!

Mor och son

Vilken gullig bild!

Gwen Stefani busar lte med sonen Kingston i lekparken. Härligt att se. Ibland får man intrycket av att kändisarna är alldeles för upptagna med sina karriärer och nöjen för att hinna med att umgås med sina egna barn. De flyger världen runt, spelar in filmer, poserar på galor och olika tillställningar eller är ute och partajar. En nanny är ju inte samma sak, barn behöver föräldrar. Ett lyxigt hem med alla tänkbara saker kan inte heller fylla den platsen.

Eller vad säger ni?

image300
Bild från: People.com

Kaos

Efter lite planerande har nu den stora utrensingen börjat här hemma. Blev lite funderande hur vi skulle lösa det med byråer och liknande, men jag tror vi har kommit fram till en lösning. Det kommer bli ganska mycket mer plats i sovrummet nu (men desto mindre i förrådet, haha), vilket blir väldigt skönt.

Jag kan meddela att här råder lite av ett kaos för närvarande, inte så trevlig för mig som är något av ett kontrollfreak, men ett ganska nödvändigt steg i storstädningen. V är så duktig, han satte genast igång med stor beslutsamhet. Nyss vaknade t o m dammsugaren till liv för ett ögonblick. Och här sitter jag, vid datorn, haha.

Jag får väl ta och joina honom. Om ett ögonblick...

Frukostdags

Godmorgon på er!

Vi tog en välbehövlig sovmorgon, och ska precis äta frukost. Lyxar till det med kokt ägg och så. Skön att kunna ta den tid man vill på sig. Trist nog regnar det ute. Kunde vi inte fått behålla solen sen igår?

Idag blir det lite fixande här hemma tror jag bestämt. Det stora databordet får nog tacka för sig och flytta ner i förrådet. Det är ingen charmig pjäs det där, och vore verkligen skön att det slippa den!

Dags att sova...

image299

Slingor

Jag känner verkligen att jag vill ha tillbaka mitt ljusa hår nu! Förr var det ju riktigt blont, men eftersom det slet så mycket slutade jag med det för att vila håret ett tag. Har hunnit tröttnat ordentligt på den mörkare utväxten nu, och är väldigt sugen på att göra lite slingor. Vore ju trevligt nu till våren också! Tyvärr är inte min plånbok av riktigt samma uppfattning...

Jessica Simpson har jag alltid tyckt haft otroligt fint hår! Hon har varierat en hel del, men jag gillar hennes långa, blonda lockar allra mest. Som på bilden. Att det är en hel del löshår förstår man ju, men det gör ju inte det mindre fint!

image298

Arnold

Just nu är Running Man med Arnold Schwarzenegger (ett lite mer svårstavat namn tack!) på i bakgrunden. Har sett den förut, ganska bra. Men jag kan inte låta bli att skratta till lite vid de få tillfällen herr Arnold öppnar munnen - han pratar lite roligt på något sätt. Brytningen och den hårda attityden blir en ganska rolig kombination!

Lilleman traskar omkring här i lägenheten med ett ben i munnen, det är en aning stort för hans lilla gap : ) Han är så söt. Benet påminner lite om en cigarr som vilar i ena mungipan på honom, vilket gör det extra gulligt. (Nu försöker lillen för övrigt kliva rakt över datorn som befinner sig i mitt knä också, inte så lämpligt kanske). Varje gång han fått ett ben vaktar han det med sitt liv - har precis koll på vart han lagt det, och lämnar det inte obevakat någon längre stund.

BB är för rolig ibland, vår lilla bebis. Vad vore vi utan våra djur?

Rosa, rosa

När vi skulle köpa dator så kunde jag ju inte låta bli att snegla lite på en rosa laptop. Så fin, så fin. Jag förstår inte vad det är med just den färgen, men man får bara inte nog! Ögonen dras automatiskt som magneter till allt som är rosa och väcker ett märkligt ha-begär till liv, haha. Inte bra alla gånger. Men av någon anledning så är alla produkter i rosa märkligt nog för det mesta dyrare än standardutförandet. Det kallar jag diskriminering!



image297


Den här skönheten vore inte dum, va? : ) Vad är processor, minne eller skärmstorlek för något? Den är ju rosa!

Las Vegas ikväll

Las Vegas går ikväll kl 8 på femman. Får inte missas! Är det någon mer som följer det? Vi började faktiskt titta på det som av en händelse. Man såg ett avsnitt då och då, och snart ville man helt enkelt inte missa det alls! En riktigt bra serie är det i alla fall.


image296

Trådlöst

Hihi, nu sitter jag i soffan här hemma och sufar på nya datorn. Inte dumt alls : ) Inte en sladd så långt ögat kan nå. Och det fungerar alldeles utmärkt kan jag meddela!

Börjar känna mig lite hungrig så det kanske är dags att sätta fart på V (upptagen med Wii:n för tillfället) så att vi kan komma igång med maten. Vi ska äta pasta och en kycklingröra med kycklngfilé, tärnade färska tomater, grädde och oregano.Gott och samtidigt väldigt enkelt, som det ska vara. Mums!

Jippie

V har fixat och donat en stund, så nu kan vi äntligen surfa överallt på laptopen utan sladdar! Underbart! Det ska genast utnyttjas. Han är så duktig så, sambon min : )

Solo i Stockholm

Jag får inte nog av den! Brolles nya låt är helt underbar! En av våra mest begåvade svenska artister enligt mig. Lyssna på den här.

image294

Jessica Alba

Hon påstår i en inertvju på Aftonbladet att hon blir satan om hon inte får äta varannan timme - det har man väl svårt att tänka sig om någon som ser så vän ut, haha. Cash har tydligen fått se sig själv utsparkad två gånger! Inte lätt att vara till lags alla gånger : P Graviditeten ska dessutom ha kommit som en chock för dem båda när de fick veta i september. Läs mer här.

image293
Bild från Aftonbladet.se

Goda nyheter!

Lyckligtvis var det inget allvarligare med bilen, det löste sig ganska snabbt! Men ofta förväntar man sig det värsta, ibland är det befogat också. I hasten kom också sommardäcken på, för nu vill vi inte ha mer snö! Vi var inom och handlade en trådlös router(datorexperten slänger sig med uttrycken, haha) till datorn sedan. Hoppas att V får det att fungera, sådana där saker kan väl vara lite knepiga ibland. Vore toppen att kunna surfa var man vill i lägenheten ju!

Jag har för övrigt ätit så mycket sötsaker att jag är alldeles proppmätt. Svärmor är bäst på att baka, hon hade gjort en supergod cheese-cake (resterna befinner sig såklart i vårt kylskåp nu).  Sen hade hon plockat fram en massa bullar, rulltårta och sånt också : ) Så svälta behöver vi inte göra!

Nu ska beger vi oss

Oj, många inlägg på kort tid, hehe : )

Så är det när man har bråttom iväg! Nu måste vi sticka. Sambon oroar sig lite för Jeepen, håll tummarna för att det inte är något allvarligt fel - det kan bli kostsamt! Vet inte när jag är hemma igen, vi har som sagt en del att uträtta.

Ni får alla ha en bra dag!

Eva Longoria

Altid lika söta Eva Longoria! Jag tycker att färgen klädde henne och de guldiga detaljerna var snygga, men vad säger ni om hennes outfit som helhet: hiss eller diss?

image285
Bild från: People.com

Tee´s

.. det är verkligen något jag har dåligt med. Forever 21 har massa söta varianter!

image291image292

Gifta?

Enligt people så ska Beyoncé och Jay-Z äntligen ha gift sig! Det är tydligen inte bekräftat men en källa ska ha sagt att de ville ha en privat tillställning med bara den närmaste familjen och vännerna närvarande. Och det är väl förståeligt! Bildbeviset i form av en massa blommor uanför Jay-Z's lägenhet vittnar väl även de om att det möjligtvis kan ha skett ett giftemål. Men med kändisarna kan man aldrig riktigt vara säker! De har i alla fall varit ihop länge nu så helt oväntat vore det väl inte : )

image289image290

Bikini

Den här bikinin skulle passa mig alldeles ypperligt att glida i runt på stranden till sommaren. Men för närvarande känns det inte som om plånboken tillåter mig att lägga 500 kr på en bikini : / Too bad.

image286
Från Nelly.se

RSS 2.0