Nu är det dags!

Eftr en hektiskt vecka så har tiden gått väldigt fort och nu är det äntligen dags att åka. Kl 4 i natt/morgon bitti går vi upp för att sedan påbörja färden mot Kastrups flygplats.

Känner mig för övrigt helt slutkörd, haha. Jobbade över ett par timmar tors och fre, och även idag blev det att stiga upp tidigt eftersom vi hade en heldag med jobbet där även familjen var inbjuden. Tyvärr fick jag och V lämna (precis innan maten) lite tidigare då vi hade en del packning att göra hemma :)

Nu tror jag att det mesta är gjort i alla fall. Lite städning och annat småplock. Är bara de sista sakerna kvar att packa ner som jag behöver imorgon bitti.

Resfebern börjar infinna sig...

En lång resa väntar ( ca 1 dygn från att vi lämnar hemmet till att vi är framme i San Francisco!) och vi kommer förhoppningsvis uppleva mycket, och hinna med en del shopping också såklart :) Undrar om det blir någon sömn inatt?

Om ca 2 veckor är vi åter tillbaka på svensk mark!

Kläder

Det finns så otroligt mycket fint på Forever21 - särskilt klänningar! Jag hoppas verkligen att butiken har lika mycket fint att erbjuda (men på tre våningar bordet det ju finnas en del...)



Bilder: Forever21

En snygg klänning till dopet i början av oktober tänkte jag i alla fall hitta!

Nu - dags för mat.

Effektiva till tusen!

Det har vi varit idag. Och nu känns det mycket skönt :) Den andra maskinen med tvätt ligger i tvättmaskinen just nu (bara det gör ju att man känner sig duktig, haha). Sedan har vi storstädat: dammsugit, torkat golv, dammtorkat och plockat undan en massa! Det har kommit att bli ett fenomen som oftast infinner sig på lördagarna. Passar så bra när vi båda är lediga och hjälps åt.

Plus att vi varit i stan och ordnat det sista (hoppas jag) inför resan. Vi var bland annat inom resebyrån, eftersom de ringde igår och meddelade att vi skulle komma för att hämta ut bevisen på e-biljetterna. Sedan har jag också klippt V och varit ute på en regnig promenad med lilleman.

Nu gör vi oss välförtjänta av lite vila i soffan. Till middag blir det att prova den nya stavmixern som V köpt häromdagen - vi ska göra blomkålssoppa. Mums! Känns passande med soppa en sådan här gråmulen idag :)

Regn och rusk

Blev en uppfriskande cykeltur hem i regnet. Som tur var öste det inte ner iaf :) Smart som man är tog jag ingen regnjacka med mig. Men är det sol på morgonen gissar man väl gärna på att det fina vädret håller i sig hela dagen...

Dagen har bara rusat förbi, har varit precis lagom mkt att göra. Tillräckligt för att man ska känna sig liite stressad och ha fullt upp hela tiden, men ändå inte så att man drunknar i jobb. Nu kan det återgå till det normala i alla fall eftersom alla är tillbaka från sina semestrar, haha. Medan jag har min att vänta... :D

Nu slappar vi ramför TV:n i regnrusket och sedan bir det lax till middag - mums!


Lugnt

Söndagen har varit precis som den ska vara - lugn! Imorgon är det ju jobb igen som vanligt :) Bara tio arbetsdagar kvar nu innan vi reser. V blir nästan tokig på mig med allt mitt planerande, haha. Jag är en sådan människa som vill ha stenkoll på allt och lite till, helst. Listor och mera listor. Allt ska kollas upp och förberedas.

Dessutom oroar jag mig gärna lite för mycket....

Tänk om vi missar planet, eller glömt något?! Och hur ska det gå när vid bytet i Atlanta...? (jag är inte van vid de stoora flygplatserna precis).



Bild från google

Nå väl, det gäller nog bara att försöka ta det lugnt. Alting ordnar sig - får man väl tro...

Lördag!

Vi började dagen med en lång sovmorgon - ändå till kl 11! Gillar egentligen inte att sova alltför länge, särskilt inte när det var så kvavt som i vårt sovrum när jag vaknade. Man känner sig nästan lite tung i huvudet. Bättre blev det dock av kaffe och långfrukost framför TV:n. Sedan behövdes det nog lite extra sömn efter en intensiv vecka. Imorgon får vi nog satsa på att komma upp i tid. På kvällen ska vi dessutom bjuda på middag :)

Efter frukost blev det en tur till stan, förberedelser för resan och så. Jag som egentligen inte ska handla innan vi åker köpte faktiskt lite på Gina Tricot :) En svart, jättesöt tunika ("My solid tunic" hette modellen) och dessutom en lång, grå tröja med mudd ner till, bred urringning och lite "pösigare" upptill. Båda kommer bli snyggt til leggings och bra till flygresan tänkte jag. Inte kan man sitta i jeans i mer än 15 timmar! Det ska helst vara något bekvämt. De där flygstolarna brukar inte vara de bekvämaste på långflygningar, haha.

För övrigt tycker jag att G.T har fått in supermycket snygga kläder - särskilt de härliga koftorna. Många man gärna kan tänka sig att värma sig med nu till hösten.

Efter shoppingen var vi iväg och handlade mat och andra förnödenheter, och när vi kom hem fanns det tid för en riktig stor-rengöring här hemma. Behövligt!  Nu tar vi det lugnt efter vår 1-timmeslånga promenad med lilleman. Härligt! Det gäller att passa på att njuta av lördagen :)

Ledig!

Äntligen helg!

Har vilat en del eftersom jag var supertrött efter den här veckan så många dagar jag jobbat över. Hoppas det blir aningen lugnare de två kommande innan vi åker nu.

Kikar med ett halvt öga på OS, har inte blivit mycket av den varan då jag jobbat, men sedan får jag villigt erkänna att jag inte är intresserad precis :)

Ikväll blir det filmmys, V's val som omväxling. Har sett många jag önskat på sistone, haha. The Holiday och PS I love you, som båda var fruktansvärt bra! Och imorgon blir det nog en sväng in till stan.

Helgen är nära

Vi sitter här hemma och myser i soffan. Sommaren har inte riktigt kommit tillbaka till oss ännu. Kikade in på väderutsikterna för San Francisco och Vegas - ca14-15 grader resp 35-40! En viss skillnad... Samtidigt är det inte just sol och bad som hägrar direkt, mest shoppingen haha.

Nu är det nästan bara två veckor kvar...

Var faktiskt smart och växlade in lite mer dollar dagen innan den började gå upp igen :) Så att vi vet att vi kommer handla billigt!

Har blivit otroligt mkt jobb på sistone, många timmars övertid. I tisdags jobbade jag från 8 på morgonen till 8 på kvällen, alltså 12 timmar. KÄnde mig lite lagom mör efter det passet! Men det känns så väldigt skönt att man trivs på jobbet. Dagarna flyger iväg. Dock blir det såklart skönt med lite ledigt...  Blir svårt att vara ifrån vår lille Nalle ( som ligger utsträckt här i soffan bredvid mig och snarkar just nu).

Härligt med fredag imorgon i alla fall, alltid lite lättare att stiga upp på morgonen då :) Jag hoppas att den nya selen som vi beställt till lilleman kommer också. Den var både fin och praktisk. Lätt att slinka inom på lunchen eftersom butiken ligger aldeles bredvid jobbet!

Godmorgon

...eller snarare lunch!

Vi har avnjutit en lugn frukost framför Nyhetsmorgon, ett bra sätt att starta dagen på. Nu ska vi snart iväg på en liten sväng, sedan blir det nog mest till att koppla av för resten av dagen. Pyssla lite här hemma bl a.

Solen lyser tyvärr med sin frånvaro här idag så det går att hålla sig inomhus med gott samvete :)

3/8 - om 28 dagar åker vi!

Film!

Ikväll blir det mera film, Hancock med Will Smith. Tyckte att han var riktigt bra i I Am Legend (som det tydligen ska komma en uppföljare till, fast den utspelar sig tidigare). Återstår att se vad man tycker.

Bild från

Igår tittade vi på Smart People, med bla Sarah Jessica Parker och tjejen som spelar Juno i filmen med samma namn. Lite udda film, men i slutändan får jag nog ändå säga att den var ganska bra...

Vi har sett massor av bra film på sistone, Cloverfield, Definitely Maybe, The Happenning, In Bruges osv. Hoppas det fortsätter så :)

Förändring

Nu kan vi äntligen ta det lite lugnt här hemma! Har varit fullt sjå med ommöblering och städning så nu är det en viss skillnad kan jag tala om...

 Vårt vardagsum är ändå ganska stort (nåja) men med den tidigare möbleringen gjordes rummet inte alls rättvisa. Och TV:n gick inte att flytta eftersom HTPC'n skulle vara ansluten till nåt nätverk... (datorer är inte min grej, helt och hållet V's område). Men idag när vi var i stan så handlade vi något kort till datorn som gjorde den trådlös, och i vilket fall löste det sig så att vi kunde möblera om som jag ville :D

Vi gick in för att handla teknik (plus en väska/ett skydd till hans iPhone), men jag kom dessutom hem med en topp också;  en svart/vit randig sak med guldknappar från Gina Tricot. Ska egentligen inte handla så mycket innan vi åker iväg, fast ibland kan man allt få rucka lite på reglerna :) Köpte också två par sandaler häromdagen för 50 kr /st (fynd!) på Skopunkten (då V handlade ett par och snäll som alltid lät mig få ett par gratis). Sökt igenom hela stan efter något passande men där var ganska utplockat, höstskorna börjar ju komma in. Var i akut behov av sandaler och det kan ju vara ganska bra för resorna vi ska på nu.

Nu slappar vi bara lite i vårt om-möblerade vardagsrum och lyssnar till Coldplay (har faktiskt börjat gilla dem nu, jag som var så anti först!) medan de ljumma vindarna drar genom lägenheten. Skönt!

RSS 2.0