Söndag

Idag blir det (till skillnad från igår) en lugn dag hemma! Vädret är superhärligt så det kommer nog bli långpromenad för våran del sedan. Inviga de nya stövlarna kanske :)

Träffade kusinbarnet igår - sötare får man leta efter :) Tre månader gammal nu ungefär, och han hade växt till sig en del sedan sist. Då vägde han inte mkt! Fick frågan igår om jag ville bli fadder, självklart sade jag JA!  Dopet är om ungefär två veckor, så snart är det dags.

 

Bilder från resan

Efter en aktiv lördag är vi nu slutligen hemma. Jag har shoppat en (kavajliknande) jacka i stan på Vila (kopierade syster på den punkten, haha) och tre par skor åt mig själv på Skopunkten. Känner mig nöjd med mina inköp :)

Som utlovat tänkte jag nu bjuda på ett par bilder från resan...


Typiskt brant gata i San Francisco, inte långt från vårt hotell


Golden Gate Bridge på avstånd



Alcatraz i ensam majestät - lite mindre än man trodde!



Jag är NÖJD efter att ha köpt min Speedy inne på ett köpcentra i SF :)



Jag utforskar en "slot" i Vegas i min ganska nyinköpta klänning från Forever21



Vi mötte Jack Sparrow :D V frågade vart han hade sin Black Pearl - fick ett något luddigt, otydligt svar haha



Snyggaste hotellen i Vegas?

Hemma!

Hallå, hallå,

nu är vi hemma igen.
Flyget landade igår morse i Köpenhamn, och man är lite lagom trött efter en lång resa och en tidsskillnad på 9 timmar som det nog kommer dröja innan man ställt in sig efter. Samtidigt som det var otroligt skönt att komma hem igen så kan jag inte låta bli att längta tillbaka. Det har varit helt otroligt - vi ska definitvt dit igen! USA var fantastiskt, så även människorna. Alla var supertrevliga, utåtriktade och väldigt serviceinriktade.

 Både San Francisco och Vegas var speciella på sina sätt; San Francisco trivdes vi verkligen bra i. Det var så väldigt fint, med alla branta gator och äldre byggnader. Vi var på Alctraz såklart, såg Golden Gate och åkte med "cable cars", som för övrigt var ett perfekt sätt att se sig omkring och färdas med. Sedan blev det såklart en del shopping... 

Har nöjet att meddela att jag nu äntligen är ägare till en alldeles egen LV Speedy :D Valet föll på en 30, som kändes alldeles lagom. Känner mig mycket nöjd med köpet.

I Vegas gick man bara och förundrades över hotellen och neonljusen - det var en upplevelse man sent ska glömma! Vårt hotell var lite lagom stort - 3000 rum. När vi kom dit hittade vi knappt till vårt rum ens (vilket delvis kanske berodde att vi rest i ca 1 dygn). Bara på hotellet fanns det en hel massa affärer, och omkring 6 resturanger plus en massa annat. Vad gäller vädret hade vi nog aldrig kunnat föreställa oss hur varmt det skulle vara i Nevadaöknen - över fyrtio grader! Det var en hetta jag aldrig upplevt tidigare, inte ens i Thailand. Det bästa stället att hålla till på var alltså i de väl luftkonditionerade kasino eller butikerna :)

Bytet på världens största flygplats gick också bra - bara för att komma till rätt gate där flyget gick fick vi åka fyra stationer på flygplatsens eget tunnelbanesystem. En upplevelse att bara se detta enorma system.

Bilder utlovas senare när vi hunnit landa lite mer!

Vi har såklart provat på en massa amerikanska delikatesser: Doritos, Pretzels, Chili, Pizza, Nachos, Donuts, Bagels mm. Gott men onyttigt! Jag som trodde vi skulle gå upp i vikt hade dock fel. Vi har gått så mycket att vi nästan har gått ner istället.... Det kunde man inte tro!

RSS 2.0