Mat

Sitter just nu och njuter av dofterna som sprider sig i lägenheten: V har slängt ihop en paj, banan och blåbär. Om det är något som jag älskar så är det paj - mums! Han är bra duktig på det. Lite vardagslyx såhär på söndagskvällen är väl inte fel. Till middag åt vi kalops, få saker man lagar får väl en att känna sig mer husmoderlig än just det, haha. Men gott var det.

Har plöjt igenom utbildningsmaterialet nu - skulle gärna säga att jag kan allt men det vore nog att ta i, haha. Svårt att veta hur det blir när man väl sätter igång men jag tror det blir bra. Man lär sig! Bara att ta det lugnt och vara noggrann i början.

Nu väntar vi på att Sanningens ögonblick på femman ska börja, det var ju riktigt bra! Killen som satt i stolen först fick ju bekänna färg när det gällde en del saker. Tittar ni på det?

Kommentarer
Postat av: shoebox

Åh, paj är så gott och man kan göra så många olika :)

2008-04-27 @ 22:15:50
URL: http://shoebox.devote.se
Postat av: Anonym

jo jag såg på sanningens ögonblick igår, det är spännande

2008-04-28 @ 09:50:57
URL: http://daloatf.blogg.se
Postat av: Josephine

äsch då, synd det kommer från 5:an, enda kanalen vi inte har (av de bästa..) Sanningens ögonblick verkade kul då jag såg några klipp på youtube:D

2008-04-28 @ 15:35:35
URL: http://mumintroll84.blogg.se
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Hejsan!
Jag kom på att jag inte har ditt mobilnummer så jag får framföra meddelandet såhär: Du och Viktor är bjudna hem till oss på valborg då vi tänkte grilla lite :) Andreas o Michaela är också bjudna. Så, vad säger ni? :) kram

2008-04-28 @ 18:17:31
URL: http://mimmisdesign.blogg.se

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0