Träningsdags!

Som vanligt blir det långt mellan blogginläggen, men ibalnd får man ett infall att plita ner några rader!

Idag är det riktigt regnrusk utomhus. Vi har varit iväg en sväng och handlat lite. Nu ska det minsann tränas här hemma! Vi har inhandlat en träningsbänk och skivstång med vikter. Jag har ju också köpt ett gymkort men det kan ändå vara bra att ha lite träningsmöjligheter hemma! Mest är det för V's skull, han vill också gärna komma igång med träningen igen. Hoppas att det ger resultat :)

Nu ska vi snart iväg på kalas. En kusin som fyller år, och det är alltid trevligt när släkten samlas! Och smörgåstårtan är förstås inte fel den heller :) Sedan blir det en lugn hemmakväll för vår del.

Äntligen fredag

Idag tar vi det lugnt och firar lite :) På jobbet idag så fick jag äntligen skriva på pappret så nu är jag formellt "fast"-anställd! Dessutom med en lite löneförhöjning... Främst blir man glad eftersom det känns som att man verkligen är uppskattad och betydande på jobbet. Och det har de verkligen talat om också!

Dessutom har vi en frisk-vårdspeng varje år att utnyttja så jag ska nog ta mig i kragen och börja träna igen! Jag och en kompis ska ta oss ner till gymmet (som ligger alldeles där vi bor) i nästa vecka och förmodligen köpa ett månadskort då. Lite styrketräning behövs, särskilt för att stärka ryggen och så. Det är viktigt när man sitter ner vid skrivbordet hela dagarna, jag är dessutom ganska lång så det är verkligen viktigt. Har längtat efter att börja träna! Det ultimata vore förestås med ett litet gym hemma. Får bi när man skaffat hus :)

Nu firar vi med vin. Myskväll inomhus, nu när det är lite stormigt väder ute.

Jobb, jobb, jobb

Ja så känns det nästan haha. Men det gör inget för jag trivs så bra! Och nu är jag formellt fastanställd också :D Den 6 månader långa provanställningen är nu över (tänk att tiden har gått så fort, och jag har jobbat där så länge!) Ett riktigt toppenjobb hade jag turen att få, känns så extremt lyxigt att kunna ha med lilleman också. Han kunde inte vara snällare om dagarna, ligger lugnt och stilla och sover i sin lilla säng. Snarkningarna hörs dock ganska tydligt emellanåt ;)

För övrigt känns USA-resan väldigt avlägen redan. Men det är skönt att man kan tänka tillbaka på hur bra vi hade det och att den var så lyckad. Nu planerar vi nästan för nästa resa haha. Men först är det Thailand såklart! Längtar efter sol och värme! Läste att solresorna inför julen var i stort sett slutsålda, och de som är kvar var tydligen dyra. Fler är det tydligen som vill komma bort ett tag. Jag vill absolut inte missa julen nu, så att åka några dagar efter blir perfekt :)

Sjuk

Så härligt med fredag. Veckan har flugit förbi - det har faktiskt hela september månad gjort! Förstår knappt att vi är inne i oktober redan...

Vi var hos veterinären med stackars lilleman idag. Han har varit hängig ett par dagar och exremt känslig i kroppen. Han var inte sig alls lik. Ryggade tillbaka och darrade när man skulle lyfta honom och skrek gällt när man tog i honom. Usch stackars. Vi förstod inte vad det var, och idag kunde vi inte vänta utan åkte till doktorn med honom. Vi förklarade läget hur det börjat och så vidare, och hon klämde och kände. Så oroliga vi var då!

Till slut kom hon fram till att BB led av prostatit. Stackars lilleman. Inte konstigt att han var öm. Bara veterinären nuddade prostatan så skrek han så gällt så gällt. Han fick en spruta och vi hämtade ut medicin till lilleman och bara efter ett par timmar verkade han MKT piggare! Det käns så bra att han redan mår bättre. Djur är så försvarslösa, kan inte tala om vart de har ont eller hur de känner. Därför gäller det att vara uppmärksam. Tur att vi åkte till veterinären idag i alla fall!

Imorgon är det dags för dop, blir kul. Annars händer det inte mkt mera i helgen tror jag. Vi tar det lugnt med nallen och ser fram emot att ha den gamla BB tillbaka igen!

Önskar er en trevlig fredagkväll!

RSS 2.0