Hallå, hallå

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det måste jag nog säga att jag har gjort. Vaknade upp utan huvudvärk och det är ju alltid positivt! Gick som sagt upp ottan eftersom jag ska traska iväg till frisören lite senare idag(ganska snart faktiskt). Lite spänd är jag såklart, men jag lägger utan problem ansvaret för mitt hår i händerna på min frisör. Hon är superduktig och jättegullig! Känns tryggt måste jag säga.

Vädret var inte alls lika trevligt idag, ingen snö som tur är, men det var lite så där grått och fuktigt. Det var alldeles dimmigt över vattnet när jag var ute med lillen i morse så det kändes nästan lite spöklikt! Vad har ni annars för planer idag?

Kommentarer
Postat av: Maria

ja var är solen? tråkigt

2008-04-10 @ 08:45:44
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Anonym

Dagens planer är att jag ska luncha med min kära vid 13 tiden äta god Thai mat...mumsigt..sen ska man jobba så det blir inte så mycket som sker denna dag...HA en jätte skön dag gumma..kram på dig

2008-04-10 @ 09:01:41
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: M!

Här skiner solen redan och jag vill ut och vara aktiv.
Istället har jag en riktig höjdardag framför mig - tvättid och c-uppsats.. tjoho.. ;) Kommer nog fastna med skissblocket i knät istället om jag känner mig själv rätt.. ;)
Ha de gott.

2008-04-10 @ 10:40:18
URL: http://pixiekatten.blogg.se/
Postat av: Astrid

Hoppas det går bra hos frisören ha en bra dag!

2008-04-10 @ 11:54:37
URL: http://agx.blogg.se

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0