Filmrecension

Ja, nu har vi sett klart filmen Lake Dead. Hm, då var det det här med en filmrecension...

Vad ska man säga? Ett stort gapskratt är väl det som beskriver den bäst. Det här är alltså den sämsta filmen jag sett på länge! Dåliga repliker, urusla skådespelare och ett kasst manus. Vi fortsatte titta av den enkla anledningen att vi ville se vad dumt de skulle hitta på härnäst. Det fanns alltså inget som helst bra med Lake Dead. Skona er själva och se den inte - om ni inte vill ha er ett gott skratt förstås!

Ingen risk för mardrömmar i natt alltså (skulle vara pga att den var så dålig i så fall). Hoppas att ni har haft en bra kväll i alla fall, det har vi trots ett av de sämre filmvalen vi gjort, haha.

image233


Godnatt på er!

Film-dags

Nu ska vi börja titta på en film som heter Lake Dead, har faktiskt aldrig hört talas om den så den är nog inte vidare känd! Inga kända namn med i roll-listan heller. Men när det gäller rysare kan det nästan bara vara en fördel, för då vet man ingenting om huvudrollsinnehavarna som kan ge förutfattade meningar eller stjäla uppmärksamhet från själva handlingen! Får väl se vad jag har att säga om filmen när vi sett den.

Hoppas på att den är någorlunda bra i alla fall!

Gisele

Gisele Bündchen gör reklam för Vogue Eyewear i Spanien. Hennes långa lockar ger ju lite att önska!

image230image231
Bild från

Middagen idag

Nu har vi precis ätit, blev en riktig lyxmåltid idag: stekt kött, ugnsrostad potatis, morot och lök, bearneaisesås och stekt svamp. En trevlig blanding av lite allt möjligt.  Så nu är vi i alla fall mätta, men vi har såklart lämnat plats för lite godis med!

Nu börjar ju Postkodmiljonären, ganska kul att titta på - testa sina kunskaper :P Än så länge verkar det förresten inte ha skett några ändringar, här på blogg.se. Läste något om att det skulle ske kl 3.15 (mitt i natten?) på lördag, men i så fall har det ju redan varit.

Förvirringen är total.


Vinn hemligt paket

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde


image229

Tråkväder

Stackars lillen, det var inget vidare alls att vara ute på promenad i det här vädret; grått, regnigt och kallt. Han visade bestämt när han tyckte att det var dags att vända hemåt igen. Det är ett riktigt inne-sittarväder och våren känns om möjligt ännu mera avlägsen nu. Något som däremot är ganska trevlig är de allt ljusare kvällarna! Det om något är ju ett tecken på att det går åt rätt håll. Nu mörknar det inte längre vid fyra, halv fem-tiden, vilket gör att dagarna känns lite längre. Det tackar vi för!

Ikväll blir det bara att kura framför TV:n (med 1,2 kg godis), och förhoppningsvis någon bra film!





Ansiktsvård

Hyn i ansiktet utsätts ju dagligen för påfrestningar, inte minst av smink och dylikt. Därför är det extra viktigt att använda bra produkter vid den dagliga ansiktsvården tycker jag!  Jag har däremot inte hittat något särskilt märke som jag varit extra nöjd med, jag har provat flera av de billigare - Garnier, Nivea, Aco osv. När det gäller de lite dyrare serierna så är Clinique den jag är mest nyfiken på, jag har hört så mycket bra om just detta märke! Kanske vore det värt att lägga till en extra slant och investera i något riktigt bra? När det gäller schampo och balsam har jag ju gått över till Redken, och är väldigt nöjd.

Ni som provat Cliniques hudvårdsprodukter - vad tycker ni?

image228


Forever21

Jag kikade efter klännngar hos Forever 21 och det finns så många man skulle vilja köpa! Det går helt enkelt inte att få nog. Jag som verkligen behöver investera i lite fler klännningar blir ju otroligt sugen på att lägga en beställning. Tänk bara fötter, brunbrända ben, stora smycken, sol, värme - å, jag vill ha sommar nu!

image224image225
image226image227

Rosa dessutom - blir det bättre!?

Uppskjutet

UPDATE: Nu läste jag precis i en annan blogg att plattformsbytet blivit uppskjutet igen! När ska det bli av egentligen?! Fast huvudsaken är såklart att det fungerar. Man blir så frustrerad när man sitter och försöker logga in gång på gång utan att det lyckas, eller ska kommentera hos någon annan.

Vårjacka

Att äntligen kunna ta på sig vårjackan efter en lång vinter och tjocka kläder är alltid lika härligt. Jag har inte investerat i någon ny ännu utan kör fortfarande på skinnjackan, men den här från H&M blev jag sugen på - den var riktigt söt! Priset är inte heller så farligt, 398 kronor. Jackan finns även i svart!

image223

Resultatet av dagens shopping...

..1,2 kg godis! Ska man handla lördagsgodis måste man göra det rejält - så att påsen knappt kan stängas. Att det var halva priset gjorde bara saken bättre!

image222

Tid att ge sig iväg

Nu ska vi ut en sväng och fixa lite grejer och, som jag tidigare nämnde, inhandla lite förnödenheter (läs: godis). Trist att det regnar men tack och lov är snön i stort sett borta nu!

På återseende!

Fru Beckham...

...har genomgått en drastiskt stilförändring när hon visar sig ute på Londons gator! Bort med mörka stuprör och in med ljusa, vida jeans. Vi önskar bootcuten välkommen åter. Har alltid gillat den modellen - kul att den är tillbaka nu!

Vad tycker ni om hennes outfit här?

image221
Bild från

Dagens outfit

Det var faktiskt ganska längesedan nu, så idag tyckte jag att det var dags att bjuda på en dagens outfit!

image220

Lång skjorta, H&M
Linne, H&M
Leggings, Gina Tricot
Den nya sjalen, H&M
Armband, H&M
Skinnjacka, Vero Moda
Stövlar, Skopunkten

Lördagsmorgon

Godmorgon!

Jag vaknade upp och trodde att det skulle vara några drastiska förändringar, men icke sa nicke! Och ingenting på mejlen hade det kommit heller! För de har väl genomfört flytten nu? Eller har det blivit uppskjutet igen?

Trevligt att se att det funkar i alla fall, en dag utan bloggande är väl inte att tänka på : )

Vad hittar ni på idag? Vi ska iväg en lite sväng, inhandla lite förnödenheter och helt enkelt ta dagen som den kommer. Skönt att inte ha några direkta måsten. Det här tråkvädret som råder är ju ingen direkt inspriationskälla! Vad hände med våren?

Inga sena kvällar här inte...

image219

Mamma nr3

Blir tredje bilden på en blivande kändismamma och stilikon; Gwen Stefani! Uträttar ärenden tillsammans med sin Gavin Rossdale, och hon är lika snygg som alltid. Jag tycker att det är så läckert med hennes signatur-look - de röda läpparna!

image217image218
Bilder från

Chihuahua vs doberman

Jag älskar den här videon! Chihuahuan är så otroligt söt.



Hundra Höjdare

Snacka om att jag är proppmätt! Jag åt så mycket som jag knappt trodde var möjligt : ) Men gott var det!

Nu ska vi titta på Hundra Höjdare som vi missade tidigare i veckan. Det börjar nu kl 7 på femman. Filip och Fredrik är så bra, förstår inte hur de hittar alla de där människorna!

Favorit i repris!

Å, ni kan aldrig gissa vad vi ska äta idag...

Just, precis - tacos! Min absoluta favoriträtt, jag längtar redan. Det är ju bara för gott. Nu kör vi dock med de där chipsen till istället för bröd eller skal. Och så är det ju allt annat gott, majs, creme fraiche, tomat och - mums.

Lyckan är total, haha.

image212


Vad äter ni för gott denna fredagskväll?

Mera smycken

Den här presentasken tycker jag var jättesöt! Den innehåller ett armband i guld och sex stycken hjärt-berlocker  från Juicy Couture.

Vore den perfekta presenten! Kostar 128 dollar och finns här.

image214image215

Stylish mom

Många kändisar att hålla reda på när det gäller babyboomen i Hollywood...

Även på Jessica Alba blir magen bara större och större(ja, konstigt vore det väl annars)! Hon är ju ingen "ordinary mom" om man säger så - utsedd till världens vackraste, medverkan i diverse kända filmer och trendig som få! Man är ju lite nyfiken på hur hon är som person privat, det har man egentligen ingen som helst aning om. Men pojkvännen och blivande pappan Cash Warren borde väl känna sig lyckligt lottad i alla fall?!

image211
Bild från

San Francisco

Jag fattar knappt att vi ska åka!

 Svår att föreställa sig att vi inom en relativt snar framtid kommer vara där, få se Golden Gate Bridge i verkligheten. Jag längtar nåt så otroligt!
image213



Skräckfilm!

En riktigt bra rysare är nog den typen av film som jag gillar allra mest! Ju hemskare desto bättre är det som gäller på det området. The Descent, White Noise, Saw-serien och Jurtjyrkogården är bara några exempel.

George A Romero är ju en hejare på att göra zombie-filmer, en filmkategori som jag upptäckte mycket tack vare V och som jag nu lärt mig uppskatta mer och mer, särskilt de äldre. Ni har väl sett den nya versionen av Dawn of the dead? Den är ju väldigt bra!

I år kommer det alltså en ny film av Romero; Diary of the dead. Jag såg trailern och den verkar mycket lovande, en film i äkta zombiestuk.


image210
Bild från

Vilken är den absolut bästa skräckfilm du sett?


Jag vill ha så många bra tips som möjligt på rysare, det är ju en genre man aldrig får nog av!




Å, nej!

Kom precis på en sak...

Jag glömde ta den där tidningen till sambon ändå - jag som lovat! Dumma, dumma mig! Vad ska jag nu göra? Blir väl att traska in till stan igen bara.

Suckar

UPDATE: Nu är jag ännu gladare. Tidningen var slut när jag väl kom dit.



Inte många fynd

Dagens shoppingtur bjöd inte på särskilt många fynd, egentligen bara ett! Jag hittade sjalen (se nedan) på H&M för 98 kr och blev jättenöjd med den. Det var den sista i just den färgen. Egentligen hade jag tänkt mig en vit, men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig : )

Var inom Gina Tricot också för att se om de hade det omtalade fodralet för billiga 129 kr,  men det var självklart ganska utplockat. Den svarta syntes det inte ett spår av! Dessutom hade jag nog ändå inte orkat ställa mig i provrummet för där var ganska mycket folk!

Så istället fick det bli lite nödvändigheter som ansiktescreme från Apoteket, om den nu är något att ha, och ett genomskinligt nagellack. Roligare än så blev det inte idag! Så är det ibland.

image207

Lite shopping kanske?

Nu har jag äntligen plattat håret och är i stort sett klar, så det har nästan blivit dags för mig att bege mig in till stan i det vackra vädret. Värst vad man alltid ska ta lång tid på sig för att bli färdig, är väl typiskt tjejer. Har en del saker jag ska kika på, så förhoppningsvis kommer jag hem med någonting! Ni får se resultatet av shoppingen när jag är hemma igen - så håll er uppdaterade

Och förresten så välkomnar jag min mami, som börjat läsa bloggen nu! Syster är ju redan en stadig läsare.
 Läser era vänner/familjer era bloggar?

Ha det fint så länge!

Nicole Kidman

Nicole Kidman och Keith Urban på stranden  i Australien. Visst har hon fått lite mage! Hon har ju alltid varit så smal annars.

image206

Bild från

Ändringar

Var det förresten ingenting man skulle godkänna på mejlen gällande flytten för att bloggen skulle fungera? Eller är det bara att köra på som vanligt?

Så var det fredag igen

Godmorgon!

Då var det redan fredag igen. Jag var duktig och lyckades med konststycket att inte sova alltför länge. Skönt att komma upp i tid ibland när man är ledig. Då hinner man få lite gjort!

Jag hade planerat att ta en tur till stan. Lite saker som jag ska titta på, och jag får verklligen inte glömma att ta tidnigen som V vill ha! Han har redan påmint mig ett antal gånger tidigare, ja lika många ggr som jag glömt det faktiskt, så nu måste jag komma ihåg det!

Vad ska ni hitta på?

Gordons Kitchen Nightmares

Nu börjar snart Gordons Kitchen Nightmares på femman. Nån mer som brukar titta på det?

Den kända (?) kocken Gordon Ramsay besöker i varje avsnitt en ny restaurang, som ägarna alltid lyckats köra i  botten. Kylarna brukar vara helt fruktansvärda,  med en massa mögel och gamla äckliga matrester. Hade matgästerna sett hur där ser ut i köket hade de nog aldrig gått in! Menyerna brukar inte vara särskilt lockande heller.

De har naturligtvis problem med att
locka kunder, och det är precis detta Gordon ska hjälpa dem med. Det är riktigt kul att se hur det går till, ägarna brukar naturligtvis ha en del att säga till om och går inte alltid så gärna med på det han har att säga.

Nu kl 22 på femman alltså!

Tävling igen

Var med och tävla om två nagellack hos den här tjejen!

Mary-Kate

Mary-Kate Olsen i en osevanligt enkel outfit med ett färgglatt skärp i midjan kombinerat med spetsiga pums.

Hiss eller diss?

image205

Bild från

Fika

Har nyss tittat på AFV, det är ganska roligt! En del klipp kan man skratta riktigt gott åt, något som man behöver ibland. Nu är det nog dags för lite kaffe - ett måste på kvällen - och jag kan äntligen få hugga in på den där bakelsen som legat och lockat hela dagen : )

Blir inte av så ofta att man äter sådana godsaker, och då är det särskilt gott när man väl gör det. När jag var liten åt jag inte ens tårta, gillade inte grädde. Glass och godis var jag inte heller förtjust i. Kanske var något fel på mig? Får tas igen nu istället : )

Får se vad man ska hitta på ikväll. Är väl inget bra på TV heller?

Nicole

Nicole Richie ser ut som om hon aldrig ens varit gravid, lite mer än två månader efter förlossningen.

Hoppas inte hon går ner alltför mycket i vikt igen bara! Nu ser hon ganska hälosam ut!

image197image198
                                                                    Bild från

Inte populärt

Något som verkligen inte är en populär tilldragelse här hemma är tyvärr något som är ganska nödvändigt ibland; kloklippning! Och det är inte mina klor det handlar om då, utan BBs såklart :)

Det är en evig kamp, och jag tycker så synd om lilleman. Går ju inte precis att förklara för honom att det bara är hans klor vi ska klippa, att det bara är för hans eget bästa. Önskar att det vore något som man kunde slippa. Sist fick pappa assistera, och då gick det bättre.

Har sett att vår lokala djurbutik kan göra det mot en liten ersättning, men det känns också fel att lämna ut honom till någon annan. Vill helst sköta det själv. Kanske vore bättre att köpa en annan klippare, som är lite mindre och kommer åt bättre...

Hur gör ni? Klipper ni era husdjurs klor själva?



Nyheter

Cocoo har fått in flera snygga nyheter - de här är mina favoriter!

Smycken kan man ju aldrig få för många av, eller hur? : )

image204

Stor ring

Jag tycker att det är snyggt med stora, klumpiga ringar som verkligen syns! En av dessa hade gärna fått pryda mitt finger.



 image203




Vart är världen på väg?

...ja det kan man ju undra när man läser Aftonbladet idag. Jag tycker att det händer så mycket fruktansvärda saker nu, var och varannan dag verkar någon ha blivit mördad eller brutalt misshandlad. Och små barn. Varför ska de behöva råka ut för våldet?

Sjalen gör det

Om det är något jag behöver investera i så är det en snygg sjal! Den kan ju göra hela jobbet för en outfit!

Se bara på Lauren Conrad, så enkelt men ack så snyggt!

Eller vad tycker ni?

image194
Bild från

Även
Jessica Alba låter sjalen göra jobbet!
image195image196
Bilder från

Solsken

Dags att gå ut en sväng med lilleman i solskenet, det gäller ju att ta tillvara på det vackra vädret! Bara att komma ut en stund i solen kan påverka hela din dag. Om bara nu den sista snön ville töa bort hel och hållet så vore vi ännu mer tacksamma : )

Bakelse

Här ser ni vad vi ska avnjuta ikväll - varsin prinsessbakelse. Inte illa att bli bjuden på sådana godsaker mitt i veckan ju! En av mina favoriter dessutom.

 Mums!

Vilken är eran favoritbakelse?

image193

Perfektion?

Man blir knappast vackrare än såhär!

Älskar henne stil.

image191

image192

Bild från

Slut?

Efter att ha vakat som en hök över hemsidan ett bra tag fick jag ju igår äntligen chansen att beställa de guldiga bamboo-örhänbena från Betties galleria!

Lycka!


Men när jag sedan gick in på sidan efter ett par timmar igen var de helt borta! Är det möjligt att de kan ha gått åt så fort? Hoppas att jag får mina nu bara.

Redan torsdag!

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, bättre än mig i alla fall : ) Inte helt otippat så hade jag lite problem att somna igår kväll, och sov sedan inte alls bra. Men nu är det en ny dag med nya tag, som vi hoppas ska föra något bra med sig!

Herregud, det är redan torsdag! Helt otroligt vad veckorna rusar iväg! Effektiv som jag är har jag redan ringt till veterinären och bokat tid för lilleman, dags för hans vaccination i nästa vecka. Stackarn. Sprutor är ju inget vidare.

Tack förresten för alla uppmuntrande kommentarer igår, det värmde. Så, vad hittar ni på idag?

Sova kanske?

Nu börjar de första trötthetstecken komma känner jag :) Har aldrig varit någon nattuggla av mig! Tror att det är dags att sova för min del.

Jag håller verkligen alla tummar jag kan för syster imorgon - du fixar det, det vet jag! Alltid så duktig.

Hoppas att det blir en bättre dag imorgon där det händer något roligare. Får väl se vad jag hittar på för nåt. Har ett par samtal att klara av, så får vi därefter.

Godnatt på er

Paradiset?

Nu känns det bra att ha något kul att se fram emot, ibland behöver man verkligen det lite extra mycket! Få drömma sig bort. Vi åker ju till Thailand i december. Ganska långt fram i tiden, men det ska bli så härligt. Man blir aldrig besviken på det landet!

Vilket är ert absoluta favorit-resemål?

image190

Greys

Har halv-tittat på Greys nu. Hade ingen lust att titta direkt, kändes inte lockande alls. Och sova kan jag inte heller så det är lika bra att  stanna uppe. Tankarna maler naturligtvis. Jag förstår inte varför man alltid ska bli så jäkla besviken bara. Jag intalar mig alltid att inte bygga upp några förhoppningar, men innerst inne gör man det ändå! Man tänker att det blir säkert inget, hoppas inte på för mycket. Ändå fantiserar man, om - tänk ändå, om! Det går inte att undvika.

Det är klart, det blir inte alltid som man vill, det vore omöjligt. Men det här jobbet ville jag verkligen ha. Därför känns det extra surt.

Fast på något sätt vill jag ändå tro att allt händer av en anledning. Att det finns ett skäl till att saker blir som de blir. Då måste det betyda att någonstans i framtiden väntar ett visst jobb på mig. Så måste det ju vara. Eller? Det gäller bara att hålla ut tills dess.



Besvikelse

De ringde nu ikväll och meddelade att jag inte gått vidare till nästa intervju för tjänsten jag sökt. Så det är klart man är besviken, hade verkligen hoppats på det här jobbet :(

Örhängen beställda!

Jag har väntat och väntat på att de skulle komma in hos Betties galleria, de guldiga bamboo-örhängena! Så idag kunde jag äntligen beställa dem. 89 kr paret - billigare blir det inte! Nu har jag något kul att vänta i posten också, hihi. Gratis frakt klagar man ju inte heller på direkt. Där finns så mycket fint på den sidan!

Vem bär den bäst?

Eva Longoria eller Nicole Richie?

image189
Bild från

Dagens lunch

Lite sent (så blir det när man är ledig) sitter jag och mumsar på dagens lunch.

En banan, leverpastejsmörgås med inlagd gurka och te. Istället för det gröna lösteet kör jag just nu på Earl grey, hade glömt hur gott det verkligen var! Det var säkert ett år sedan jag åt leverpastej, men blev sugen på det häromdagen. Tycker det är så otroligt gott med inlagd gurka! En sådan burk blir inte långvarig här hemma : )

Det senaste tillskottet

V beställde en ny fjärrkontroll häromdagen som vi (läs: sambon) väntar spänt på. Och det är inte vilken fjärrkontroll som helst kan jag tala om. Det är en sån där: m u l t i -fjärrkontroll. Notera skillnaden.

Den ersätter alla de andra kontrollerna (ja, det har ju blivit ett antal), så lite fyndigt är det allt. Det blir ju en hel del som följt med alla apparater hem. TV:n, förstärkaren, dvd:n, digitalboxen och allt vad det är. Så är det att bo ihop med en teknik-intresserad sambo : )

Kontrollen kostade X antal hundra så det ska bli spännande att se hur den fungerar. Förhoppningsvis ska även jag som inte är den kvickasteteknikfronten reda ut det. Konceptet verkar ju bra, får se hur den fungerar i verkligheten.

image188

Grrr!

Å, vad det kråglar! Blogg. se bara segar sig - det tar flera minuter att skicka iväg en kommentar! Har ni samma problem? Brukar mest vara på kvällarna annars. Hoppas verkligen det fungerar bättre hos dem efter bytet!

Dags att komma igång

Nej, nu tror jag bestämt att jag får ta och göra ett litet ryck och hoppa in i duschen.

Dags att göra sig iordning och få lite gjort känner jag. Jag har en jobbansökan som måste skrivas också! Kan inte skjutas upp mer nu. Tänkte slå två flugor i en smäll; gå ut med lilleman och samtidigt köpa ett frimärke så att jag kan slänga ansökan på brevlådan. Skönt att ha det ur världen.

Så, slita sig från datorn var det, ja...

Mulberry Bayswater

En omtalad klassiker - är den inte snygg?
image187


Livsnjutaren nr 1

Lilleman har vett att ta det lugnt!

Han ligger utsträckt på golvet i solen och snarkar högt och ljudligt. Så söt! De flesta husdjur verkar tycka om att ligga i solen och njuta.

Brukar era göra det med?

image186

Onsdag

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit bra, det har jag. I alla fall med undantag för lite mardrömmar som jag inte minns (kanske gällde förvecklingar i dansbandsvärlden med tanke på gårdagens film, haha).

Idag står det som vanligt inget särskilt (vaka vid telefonen) på schemat. De kan ju ringa angående intervjun jag var på men det är väl inte så troligt. Och gör de det är det nödvändigtvis inga positiva nyheter. Men hoppas lite får man allt.

Vad gör ni? Jobbar eller  är det påsklov som gäller?

Black Jack

Haha, den är så bra. Hela svenska skådespelareliten är med, 20 år yngre bara. Hade däremot glömt att filmen var så gammal, från 1990. Har ni sett den?

Svarar på era kommentarer i morgon bitti, nu är det dags att sova!

God natt!

Tv-kväll

Går inte Gossip Girl ikväll?! Jag som väntat på nästa avsnitt! Är det säsongsuppehåll eller nåt?

Vilken besvikelse...

Kl 9 börjar ju Black Jack på TV4 Film, där bland annat Helena Bergström medverkar (vilken svensk film är hon förresten inte med i?). Den är ganska rolig, sådär halvtramsig på något sätt. Svenska filmer har en tendens att likna varandra. Var ganska längesedan jag såg den nu, och en film om kvällen är ju aldrig fel.

Vad gör ni ikväll?

Kate Moss

Stilikonen Kate Moss visar sig i något annorlunda på gatorna i Amsterdam.

Vad säger ni? Snyggt eller inte?

image185

Bild från

Ny film!

V visade mig precis trailern för en kommande film; What happens in Vegas. Ashton Kutcher och Cameron Diaz spelar huvudrollerna och den har premiär i maj här i Sverige tror jag.

Diaz och Kutcher spelar huvudkaraktärerna Jack och Joy som ovetandes om varandra drar till Vegas och vaknar upp en morgon i samma säng - som gifta! Som grädde på moset vinner Jack dessutom 3 miljoner dollar på en slot-machine (enarmad bandit), på ett mynt som han fått av Joy. Man förstår ju att det här bäddar för problem.

Jag tycker att den verkar riktigt bra! En passande uppladdning för vår egen Vegas-tripp kanske : ) Jag älskar den här typen av film!

Mumsigt...

Att det är våffeldagen har väl ingen missat!

Jag blev medveten om det igår, tycker det är så många dagar att hålla reda på; men det är klart. Sådana här mumsiga högtider är ju värda att uppmärksamma ; )

Har ni ätit några våfflor då?

Det har faktiskt vi (att det var ett litet smakprov på Maxi behöver vi inte tala högt om). Med sylt och grädde på - så smarrigt! Vi frågade oss om vi skulle köpa hem ägg för att göra egna, men efter en stunds övervägande kom latheten över oss och vi lämnade butiken utan några.

Så vi får avnjuta kvällen med något annat gott!

image184

Clutch

En snygg cluth är väl något som bör finnas (?) i varje garderob. För min del är det tyvärr dåligt på den fronten. Det finns naturligtvis billigare alternativ, tyvärr faller inte dessa under den kategorin direkt.

Någon som vill sponsra?

Någon!?

image179
Dior

image183
Juicy Couture
image181
Michael Kors
image182
Versace

Bilder från


Vilken hade ni valt?

Så var det äntligen gjort!

Ni kan inte ana vad som just håller på och sker här hemma i vår lägenhet för närvarande! Eftersom sambon faktiskt blev ledig idag så tog vi tag i något som gnagt på mitt samvete länge eftersom det verkligen var i behov - avfrostning av frysen!

Det hade bildats så mycket is att jag knappt ville titta in i frysskåpet längre när jag skulle hämta någonting därifrån. Men nu är det alltså snart ett minne blott. Man vill ju gärn ta hand om sakerna man har, särskilt när de är splitternya, och därför känner vi oss otroligt nyttiga idag! Få saker ger väl så mycket vuxenpoäng som att frosta av frysen, eller vad säger ni ; )


Kändisar

Det känns som om det var alldeles nyligen Tori Spelling gick ut med att hon skulle ha barn igen, men magen säger någonting annat. Vad är det egentligen med kändisar och korta graviditeter?

image176

Sophia Bush lägger undan de mörka jeansen och satsar på något ljusare inför våren. Kontraster till stuprören som hållt länge, men jag tycker det är ganska snyggt med lite vidd också!

image177

Hellång, blommig klänning buren av Carrie Underwood som klär henne riktigt bra! Detta är något som kommer stort nu. Jag har inte införskaffat något blommigt än så länge då jag fortfarande försöker smälta denna nya trend.

Är blommigt något som ni kommer satsat på i vår/sommar?

image178

Bilder från

Tisdag

Godmorgon på er!

Vaknade upp idag till diverse dunsar och droppande. Det är såklart snön och isen från taket som håller på att smälta. Istapparna lossnar högt uppifrån och landar på våra fönsterbleck och skapar ett ljud som inte ens jag kunde sova mig igenom (sjusovaren nr1). Skönt om det försvann idag.

Idag är sambon ledig (wiee) så vi ska åka och handla och fylla på skafferiet här hemma. Tror vi har slut på det mesta i matväg faktiskt. Sedan får vi se vad som mer händer.

Vad hittar ni på?

Jim Carrey

Vi har precis sett klart Ace Ventura; When nature calls (tvåan). Igår såg vi ettan. De är riktigt bra, i alla fall för oss  med simpel humor. Man skrattar gott åt vissa saker, t ex där han vänder sig om med en massa sparris i munnen och frågar; Do I have something in my teeth? Det är precis den scenen som dyker upp först i huvudet när jag tänker på Ace Ventura!

Jim Carrey har ju ett otroligt kroppsspråk och minspel, det är väl mycket det som gjort honom till den han är. Vad jag vet så finns det ingen som kommer i närheten av honom på just det området! Samtidigt har han gjort en hel del andra filmer som visar prov på andra talanger hos honom; The number 23 ex. Den såg vi för inte så längesedan och var riktigt bra!

Andra filmer med Jim Carrey i urval; The Truman Show, Me, myself and Irene, The Cable guy, Liar, Liar, The Mask, Dumb, Dumber, Man on the moon och Fun with Dick and Jane. Av dessa har jag dock inte sett man on the moon, men de andra är riktigt bra!

Vilken är eran favoritfilm med Jim Carrey?

image175

Vinn underkläder!

image174

Såklart jag måste vara med och tävla om dessa söta underkläder! Läs mer här.

Soppa är gott!

Nu har vi precis ätit fisksoppa; låter kanske inte sådär jättegott, men det är det faktiskt. Bara man kryddar ordentligt så att det blir lite fart i den! Vi har i chilisås, curry och cayenne-peppar så den var ganska stark. Riktigt mumsigt! Det ger i alla fall lite omväxling till den vanliga maten man annars äter. Det är ju viktigt att få in lite fisk i menyn också.

Har ni provat fisksoppa någon gång?

När det gäller vädret så började dagen med en massa snöande och med tanke på hur det ser ut nu utanför fönstret så lär den avslutas på samma sätt. Stora, vita snöflingor som bildat ett ordentligt täcke på marken. Inget vårlandskap direkt. Tänkte gå ut lite med lilleman nu och låta honom busa av sig i snön - eller inte! Han är inte typen som gillar att blöta ner sig, lite lagom förnäm och finkänslig sådär. Han vill bara ligga inne och mysa. Men en liten pliktskyldig runda får det allt bli.

Skofrossa

Blogg.se strular som omväxling. Det är riktigt frustrerande! Nu hopps vi att det ska fungera lite bättre ett tag.

Har spanat in lite snygga skor på Asos.com.

Alltså,
jag tycker att det är så fruktansvärt läckert med högklackat! Finns hur mycket snyggt som helst på den fronten, det är nästan som att se på små konstverk. Det ger verkligen en helt annan hållning och kan förändra en hel outfit. Hade jag inte varit så lång hade jag definitivt haft högklackat ofta!

image169
De här ankelbootsen från Diesel tycker jag var läckra!
image170

För min del blir det nog en hel del ballerina även i år, den mest användbara skon på länge. Det är så snyggt och passar verkligen till allt! Där är det värt att investera i ett lite bättre par där tycker jag. Svarta är ju ett säkert kort. Även mina vita tygskor blir nog en favorit den här säsongen.


image173image172
Gladiatorsandalen är inget jag satsat på - ännu. Kanske något som borde stå på inköpslistan?

Vilka skor kommer ni använda flitigt i vår/sommar?

Nostalgi!

Blir alldeles nostalgisk av att höra intro-låten haha. Kan nästan sjunga med i låten fortfarande!

Tittade alltid på den här serien efter skolan när det gick på TV. Brittany och Cynthia Daniel som spelade Jessica och Elisabeth var så söta!

Någon mer som följde den?


Påskhelgen nästan över

Godmorgon!

Nu är påskhelgen nästan över, hoppas ni har haft det bra! För vår del har det blivit en hel del körande mellan släkt och familj, men det har varit mysigt. Tur att vi inte bor alltför långt ifrån varandra.

Det snöade ganska ordentligt hos oss här igår kväll, tyvärr. Så det verkar inte som om snön tänker ge med sig i första taget. Vi åt gott och för mycket i vanlig ordning. Av någon anledning smakar maten alltid mycket bättre när man är bortbjuden hos någon annan och inte behövt laga den själv! Mystiskt...

Imorgon är det dags för ny vecka, de flesta som varit långlediga börjar arbeta igen. Jag ska däremot inte jobba något alls den här veckan, var inte så mycket att göra på arbetet. Jag får fortsätta vila upp mig. Trots att vi har sovit länge och väl varje dag och inte gjort något ansträngande har jag känt mig så fruktansvärt trött. Hela tiden! Såväl dag som kväll har jag gått och gäspat känns det som. Väldigt frustrerande. Det har altså inte blivit några överdrivet sena kvällar här inte!

Funderar på om det kan var för att jag slarvat med maten och inte ätit alls regelbundet? Och när jag väl har ätit så har det blivit alldele för mycket. Kan tröttheten bero på något sådant? Verkar var väldigt känslig för just det. För jag har verkligen ingen anledning till att vara så trött som jag varit de senaste dagarna! Nästan så att jag borde skämmas, haha.

Någon som känner igen sig? Det hjälper inte hur mycket man än sover och tar igen sig, tröttheten finns där ändå!

Vem bär dem bäst?

Latex-leggings har ju varit väldigt trendigt nu ett tag. Av någon anledning har jag aldrig köpt dem, tycker däremot att det är väldigt fint.

Vem bär dem bäst?

image167
Bild från

Mary-Kate Olsen, Heidi Klum och Rihanna är moderiktiga.

Jag röstar för M-K, gillar hennes kombination!

Design-ändring

Nu har jag ändrat design ytterliggare en gång, hoppas att jag kommer vara nöjd med den här ett tag framöver! Var lite trixande men till slut tror jag att blev ok. Och som till synes får lillen hänga med på bild ett tag till : )

Hur ser den ut för er? Bakgrunden ska vara helt rosa nu. Inga konstigheter med vita mellanrum eller så?

Påskdagen

Hoppas att ni hade det trevligt igår, det hade verkligen vi! Roligt att träffa släkten och maten var fantastisk. Vi åt nästan så vi trodde att vi skulle sprängas. Men det är väl så det ska vara vid högtider : )

Lillen fick träffa sin kompis igen, min kusins hund. En stor dalmatiner som är hur snäll och söt som helst! De nosade på varandra och bekantade sig lite. Allt var bra tills lilleman ville dricka ur hans skål (som för det första var stor som ett badkar), då blev det lite hotfullt med morrande och dylikt. Lillen tog naturligtvis det säkra före det osäkra och backade. Man kan aldrig veta hur en annan hund reagerar, och jag blev nog lite hispig som vanligt, haha. Lilleman tog sin tillflykt till sin transportbur för resten av kvällen, hans borg. Där kommer ingen åt honom och han kan känna sig trygg!

Ansvarsfull som jag är körde jag stora bilen hem. Den första sträckan är verkligen kringelikrok-vägar i skogen och jag var glad att det inte var alltför halt (tillräckligt illa att köra när det är mörkt resonerar jag). Trots fyrhjulsdrift kunde man för ett ögonblick ibland känna att däcken släppte - ett bevis på att man nog bör ta det lugnt!

Idag ska vi ta det lugnt innan det är dags att bege sig iväg senare i eftermiddag igen. Då blir det det mer renodlad påskmat för vår del, med skinka och allt det där som hör till! Dock inga påskägg för min del, det var några år sedan. Nu tvingas vi köpa vårt eget godis! : P

Hur hade ni det igår? Fick ni något påskägg?

image167



Glad påsk!

Godmorgon på er!

Döm om min förvåning när jag vaknade upp imorse till strålande sol och barmark! Igår kväll när vi körde hem så var det blank-is på sina håll eftersom det hade frusit på. Inte hade vi kunnat tro att vädret skulle slå om så under natten. Härligt är det i alla fall. Hoppas det håller i sig. Vi ska ju köra en lite längre sträcka ikväll och det är inte roligt att behöva oroa sig för om det är halt på vägarna.

Det är dessutom mycket skönare att gå ut med BB om vädret är fint. Dock vittnade V (som tog morgonpromenaden med lillen) om att det var ordentligt kallt så det gäller att bylta på sig ordentligt!

Igår kväll blev vi förresten bjudna på en underbar middag. Lammstek (som rest hela vägen från Island), potatis, sås och en massa goda grönsaker till. Och för att inte tala om efterrätten som följde därefter! Svärmor hade bakat två härliga sorters tårtor. Synd bara att man inte kunde äta så väldigt mycket, magen blir mätt snabbare än ögonen. Jag fick dessutom prova på karamelliserad kokt potatis, det är vanligt på Island. Alltid kul att prova nya saker! Jag vet knappt någon som är duktigare än svärmor i köket.

Vad hittar ni på idag?

Bjudna på middag

Ja, nu är det snart dags för oss att åka mot svärföräldrarna. De ska som sagt bjuda på middag! Undrar vad det ska bli? Brukar alltid vara supergott, så jag är säker på att idag inte blir något undantag : )  Skönt att slippa laga mat själv ibland  - det kan nog flera hålla med om!

Imorgon ska vi till min kusin och hans sambo och på söndag hem till mina föräldrar. Snacka om hektiskt! Men det är så det ska vara under högtiderna, mycket umgänge med släkt och familj. Eller vad säger ni?

Hoppas att ni får en bra kväll!

Jessica Biel

Vilket klär henne bäst; blont eller brunt hår?

image164
Bild från

Definitivt det bruna tycker jag!

Långfredag!

Idag tog vi en härlig sovmorgon, skönt att vara ledig några dagar framöver tillsammans! Ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och äta middag.

Dagens:

image163

Inget vårväder här inte, alltså kläder efter väder! Känner mig för övrigt som en vandrande reklampelar för H&M idag!

Polotröja: H&M
Kjol: H&M
Strumpbyxor: H&M
Knästrumpor: H&M
Armband: H&M

Hemma igen!

Jag var i väldigt god tid inför intervjun men det hjälpte inte mkt idag haha. Fick vänta i nästan 20 minuter ändå. Var lite lagom nervös då :P Efter intervjun fick jag göra ett timslångt test på datorn med en massa kluriga frågor och påståenden. Det var inte så lätt kan jag tala om. Men överlag kändes det som att det gick bra.

Vad jag kan säga nu är att jag verkligen vill ha det här jobbet! Det fanns dessutom goda möjligheter till avancemang genom internutbildningar och sådant. Vore perfekt! Det kändes ännu bättre när hon sade att det var jättemånga som sökt. Tur att jag blev en av de utvalda, då är jag inte helt borträknad på arbetsmarknaden haha! Dessutom var det inte bara en tjänst, utan några stycken. Det är ju bra!

Nu kan jag bara hålla tummarna.

Känns verkligen som att jag vill ha det här jobbet, men samtidigt är det så hård konkurrens att man inte ska hoppas på för mycket. De har nog många kvar att intervjua! Kul att man blev en av de utvalda i första hand åtminstone!

Nu är det dags!

Det har äntligen blivit tid för mig att bege mig iväg till intervjun! Det är så jobbigt att gå hemma och vänta. Hoppas att det verkar intressant och att det går bra. Är lite lagom nervös : P Skönt när det är överstökat i alla fall, då är det "påsklov" på riktigt!

Skönheten och... odjuret?

Leighton Meester är ju så söt!

Och undrar förresten hur Donatella sett ut naturlig? Säkerligen tusen gånger bättre. Vad är det med kändisar och motviljan att åldras på ett naturligt sätt? Är man 60 kan man helt enkelt inte se ut som 20 igen. Hur mycket man än vill. 

Hennes ansikt ser ju bara så konstgjort ut! Och hennes ständiga solbränna är allt annat än smickrande. En del kändisar verkar bara inte ha förmågan att sluta försöka förbättra sitt utseende i tid. Det slutar bara med att de ser ut som onaturliga, stela plastdockor!

Hon ges i vilket fall om möjligt ännu mindre rättvisa ståendes bredvid allas vår Gossip Girl. Eller vad säger ni?

image162

Bild från

Dagen d...

Ännu en dag man vaknar upp till ett vitt vinterlandskap. Det kom tom mer snö igår kväll! Och jag som trodde vi skulle bli av med den lika fort som vi brukar. Nåväl, det är ju ganska trevligt att se på - åtminstone när man är inomhus!

Jag sov som vanligt oroligt, vaknade flera gånger och drömde en massa konstigheter. Dock ingenting jag kommer ihåg, glömmer alltid bort dem när jag väl vaknat. Måste bero på nervositet inför idag! Nu ska jag se om jag får i mig lite frukost.

Trötter

Vi har båda jobbat idag, och nu efter alla måsten här hemma som mat och tvätt känns det bara som om man vill sjunka ihop i soffan! Är ju TV-kväll idag; Rent hus, Greys och sedan det senaste avsnittet av OTH! Jag längtar redan!

Imorgon är det dags för anställningsintervjun och jag är lite nervös, men hoppas att det ska gå bra i alla fall. Jag har förresten gått på min påskledighet nu; 5 hela dagar! Underbart. Efter imorgon får V, och många av er andra också skulle jag tro, njuta av lite ledigt. Vi ska pendla mellan släkt och familj nästan varje kväll under påskhelgen, mycket middagar och sånt.

Ska ni göra något kul?

Nu ska vi ta det lugnt och mysa framför TV:n. Ha en skön kväll!

Vem bär den bäst?

Den omtalade Gucci-klänningen som Eva Longoria senast bar vid firandet av sin 33-årsdag.

Frågan är vem bär den snyggast? Jennifer Garner eller Eva Longoria?

image161
Bild från

Angående kommentar

Fick en kommentar angående att vår hund skulle vara överviktigt. Det är verkligen inte sant! Han må se lite rund ut på bilden, men det kan bero på att han ligger ihopkurad där.

Vi köpte honom när han var 3 år gammal, som omplaceringshund hos en väldigt pålitlig uppfödare. Då vägde han 2,8 kg och vi har varit måna om att hålla den vikten. Det låter kanske relativt mycket för en chihuahua men han är inte så väldigt smalt byggd som en del är. Han får exakt samma portioner mat varenda dag och inte överdrivet med godis.

Jag tycker inte att man ska vara alltför snabb med att döma - påpeka att vi har dåligt omdöme! Vi är väldigt måna om vår hunds bästa och han har det bra hos oss.

Dagens

Har blivit mycket leggings på sistone, så vi kör på det idag med!

image160

Lång skjorta, Vero Moda har jag för mig
Leggings, Gina tricot
Stövlar, Skopunkten
Armband, H&M

Med i tävling

Jag är med och tävlar igen! Chans att vinna ett armband från Chique.se.

Läs mer här.

image159

Godmorgon!

Nu är man alltså redan uppe för en ny jobbdag. Jag hade dock gärna sovit ett tag till! Dessutom ser inte vädret alltför lockande ut, snö och is. Hoppas det smälter bort idag! Nu ska jag se till att få i mig lite kaffe - det behövs verkligen!

Vad har ni för er idag?

Shopping till sambon

I stan idag passade jag dessutom på att shoppa lite till V, ett armband! Tyckte att det var fint och passade honom bra : ) Han blev nog nöjd med det tror jag!

image158

Armband från H&M


Nu är det hög tid för mig att göra lite kopior på en del papper inför anställningsintervjun! Gossip Girl börjar snart, och jag tycker det är skönt att ha allt sådant klart, jobbar ju imorgon.

Nicole Richie

Jag hoppas att Nicole inte går ner alltför mycket i vikt igen - titta vilka fina former hon har nu! Precis om det ska vara efter en graviditet. Hoppas hon kan behålla dem, det är uppenbarligen något som inte är helt lätt i den utseendefixerade kändisvärlden.
 
Jag tycker att det klär henne jättebra. Den här tävlingen om vem som kan gå ner snabbast i vikt efter en förlossning måste sätta enorm press på Hollywood-kändisarna. Men även hos "vanliga" mödrar. Det är inte alls bra!

Vad tycker ni om Nicoles nya kurvor?

image157
Bild från

Kommande jobbintervju

Jag har varit duktig och fixat med lite papper och intyg som ska tas med på intervjun på torsdag. Det är så många tankar som far genom huvudet inför en jobbintervju tycker jag; oro,  förhoppningar,  förberedelser och liknande. Man vill ju att det ska gå så bra som möjligt! Innebär tjänsten ungefär det som jag tror den gör, hade detta verkligen varit en stor chans för mig! Men samtidigt är det inte värt att hoppas för mycket, man konkurrerar med en hel del duktiga tjejer och killar där ute.

Jag tar gärna emot alla era bra tips för en lyckad jobbintervju i alla fall! : )

Med och tävlar

Jag är med och tävlar med chans att vinna smycken! Läs mer här.


Kan dagen bli bättre?!

Nu är jag hemkommen från stan!

Ibland ska man bara ha tur - så är det! Var som sagt inne på H&M i jakt på den där långskjortan. Naturligtvis fanns det bara en kvar i en storlek som inte passade. Besvikelse!

På väg att gå därifrån ropade mamma plötsligt på mig -  då hade hon hittat precis den jag ville ha på en sådan där ställning med provade kläder. Jag nappade genast åt mig skjortan och den var lämpligt nog just min storlek! Det var nog meningen att jag skulle ha just den (försöker jag intala mig iaf!).

Köpte även lite armband på H&M, visas på bild nedan. Var sedan inom och bokade till ytterliggare en natt i Vegas, kostade bara 600 kr extra så det var det värt.

Dessutom fick jag min Glamour-tidning idag. Lycka!

Solen skiner och vädret är riktigt härligt trots de fläckar av snö som envist håller sig kvar. Och snart kommer sambon hem! Kan knappast bli bättre : ) Nu ska jag ut med lilleman!

image156

Snön ligger kvar...

Godmorgon!

När jag masade mig upp ur sängen imrose och kikade ut genom fönstret såg jag till min besvikelse att snön faktiskt låg kvar. På något mirakulöst sätt hade jag faktiskt hoppats på att den som genom magi hade ersatts av sol och grönskande natur. Men tji fick jag!

Idag ska jag in en sväng till stan. Får väl prata med hon som har hand om vår resa på resebyrån, och bestämma någonting. Kollade förresten upp hur tågen gick den dagen som vi ska åka. Där fanns ingenting som passade! Alla tågen går alldeles för sent. Vi får väl åka ner där kvällen innan och övernatta på flygplatsen eller nåt... Vet inte hur vi ska göra!

Jag ska även se om jag kan hitta något snyggt i shoppingväg; den där långskjortan från H&M är jag väldigt sugen på i alla fall. Får se om det finns något liknande. Butiken här har ett ganska skralt utbud ibland.

Nu ska jag äta frukost så att jag blir färdig nån gång.

Sjuåring på 100 kg!

Slog snabbt över till femman där det går en dokumentär om en sjuårig pojke som väger 100 kg. 100 kg! Det är ju mycket för en vuxen man!

Att döma av det lilla jag såg så var mamman faktiskt stolt över honom. Han bringade in pengar till familjen, och hon påstod att han trivdes med uppmärksamheten. Pojken flögs över hela världen och fick medverka i olika TV-program. Själv sade han att han ville gå i skola för att bli sumobrottare.

Stackars barn. När man är så liten inser man inte riskerna med att vara så överviktig. Alla följdsjukdomar som följer i dess spår. Han litar säkert på sin mamma och är säker på att hon vill hans bästa. Stackarn.

Nån mer som tittar?

Victoria Beckham

Det vore verkligen guld att få resa bort nu - tänk så härligt med en solsemester innan värmen kommit hit och fly snön!

Victoria Beckham klär upp sig som få för flygresan. Jag hade nog valt något lite mer, ehm, bekvämt. Fast det är klart, hon behöver förmodligen inte trängas med hundratatls andra passagerare på ett överbefolkat plan med alldeles för små säten. Lite skilda förutsättningar med andra ord.

image150
Bild från

Vad ska man se ikväll?

De ringde ganska sent från resebyrån angående det inställda planet hem från USA, men då var inte sambon hemma så vi kunde inte fatta ett beslut om resan. Hon skulle ringa igen imorgon men om jag ändå ska in till stan så kan jag väl kila inom och prata direkt med dem. Vi hade valet att åka en dag tidigare, en dag senare eller ta ett annat plan och mellanlanda i Paris, men det skulle ha blivit väldigt stressigt. Lutar åt att vi stannar en extra natt i Vegas. Vem tackar nej till det?

Nu får vi verkligen hoppas att det inte blir fler ändringar i resplanerna!

Det var inte mycket att jubla över på TV idag. Det enda som jag vill se är Filip och Fredrik när de äntrar USA! Det börjar ju först klockan 10 så vi får väl se vad det blir innan dess. Nu tror jag att  det är dags för lite kaffe - dricker alltid en kopp på kvällen. Vissa får ju svårt att sova - men inte jag!

Arbetsintervju!

Jippie!

Blev nyss uppringd angående ett jobb jag sökt! Kan inte berätta nu vad det är, men är verkligen något som verkar intressant. Är det så bra som jag tror, så kan jag inte göra annat än att hoppas på det bästa! Intervjun är på torsdag - ska bli väldigt spännande :D

Snygg klocka

En ny klocka är verkligen något som jag är i behov (?) av!

Min gamla Storm fick jag för ett par år sedan, men nu känns det som om man är sugen på något nytt! Vad hittar jag om inte den här från Dior - galet snygg!


image155

Priset är (som vanligt!) lite maffigt - $3,495

Bild från

Saknad!

Jag saknar min lilla Nalle - är inte van vid att vara hemma utan honom, springandes här omkring!

Skönt att sambon slutar snart, saknar honom också naturligtvis. Vill ha hem dem båda! Stackarn har varit ute och jobbat i det här vädret! Nästan med risk för sitt liv så som det har snöat här.

Så här söt är vår lilla nallebjörn när han ligger ihopkurad på sin jääättekudde!
image154


Vilket väder

Ja, vi verkar i alla fall inte vara ensamma om att ha fått snö här hos oss. Och åsikten är för det mesta densamma; vi som väntade på våren

typiskt! När jag cyklade hem vid lunchtid hade det mesta redan smält bort. Helt onödigt, och så ställer det bara till med problem i form av trafik-kaos och liknande. Vem har beställt sånt här väder egentligen? Det kan man verkligen fråga sig! Vårskorna får snällt vänta i garderoben ett tag till tror jag bestämt.

Och inget samtal ännu. Tiden går långsamt när man väntar. Dags att vila lite tror jag. Vågar inte ringa de samtal jag planerat riktigt än.

Mary-Kate

Mary-Kate Olsen.
Vad säger ni - snyggt eller inte?

image149
Bild från

Kort dag

Nu är jag hemma igen, och det för resten av dagen. Kände mig inte bra, mådde konstigt och ont i huvudet. Ingen höjdare att sitta och prata i telefon hela dagen när man har svårt att tänka klart. Skönt att jag orkade vara där halva dagen i alla fall!

Som om det inte det vore nog så var det något problem med resan till USA - igen! Flyget från Las Vegas var tydligen inställt och vi hade några olika alternativ för hemresan. Hoppas att det ordnar sig. Jag sitter och väntar på att de ska ringa tillbaka och berätta hur det ligger till. Inte konstigt att man oroar sig hela tiden - det verkar jag ha anledning till!

Nu är det andra gången det sker en ändring i resplanerna. Sist var det bara en ny tid för ett plan så det var inte särskilt farligt, men ändå! Helst vill man inte bry sig mer om det där, bäst vore om det bara kunde flyta på tills det är dags att åka och att allting håller sig som det var bestämt. men det är klart många saker som ska klaffa med flygtraffiken och så.

Kanske sånt här man får räkna med när man beställer ett helt år i förväg! huvudsaken är att vi kommer iväg på vår efterlängtade resa.

Dags att sticka

Ja, tiden rusar iväg på morgonen tycker jag! Ändå gick jag upp halv 7, det är tidigt när man börjar först halv 9 och bara har 2 minuter till jobbet. Men jag vill ha gott om tid och hinna säga hej då till sambon, som börjar mkt tidigare.

Känns otroligt motigt att gå till jobbet idag, förstår inte varför. Känns som en evighetslång dag som ligger framför mig. Hoppas den går fort! Egentligen borde jag väl inte gnälla, är ju ledig imorgon. Sedan jobbar jag bara onsdag också. Tidernas kortaste arbetsvecka? Kanske det.

Nåväl, nu gäller det att försöka se positivt på saker och ting -dagen blir ju vad man gör den till. Eller?

Hoppas att ni får en bra dag i alla fall!

Det måste ha blivit något fel...

Det var inte det här vädret jag beställde!


image153

Dagens!

Med tanke på rådande väder fick dagens outfit planeras om (ja, med tendenser till kontrollbehov görs sådana förberedelser kvällen innan!). Varmt och bekvämt är det som gäller!

Resultatet av gårdagens manikyr syns också på bild. Naglarna har växt sig väldigt långa nu!

image152

Va!?

Som vanligt när man vaknar på måndagsmorgonen känns det som om man sovit för lite - jag hade gärna legat kvar en stund still i alla fall!

Efter att äntligen ha masat sig upp, vad möts man av då? Jo - SNÖ! Vad är detta? Var det inte meningen att våren snart skull komma! Vi har inte haft snö en endaste gång under hela "vintern", och så kommer den nu.

Nej, nu behöver jag ha lite kaffe i mig för att smälta detta.. Snö! : P

Dags att sova

Filmen slutade för ett tag sen. Jag tycker att den var ganska bra, sådär smågullig som den typen av film brukar vara. Det är skönt att se sådana ibland, där man kan förlita sig på att slutet alltid blir lyckligt.

Är snart dags att krypa till sängs för min del. Blir ju tidigt imorgon : P Hoppas bara att man kan sova, det är svårt på söndagskvällarna ibland. Skönt att det är kort vecka åtminstone - sedan är det påsk!

Godnatt på er!

image151



Win a date with Tad Hamilton

Filmen börjar snart på femman nu ikväll och i brist på annat ska vi se den! Film kan det ju aldrig bli för mycket av! Josh Duhamel (Las Vegas), Kate Bosworth och Topher Grace (70's show) är med.

Kanske någon som sett den?

image148
Bild från

Ha en skön kväll!

Klänningar

Tyvärr är jag dålig på att köpa klänningar, jag tycker att det är så fint! Har av någon anledning fått för mig att det inte är så praktiskt - borde bli ändring på det! Något man verkligen borde lägga ögonen på nu när vi börjar gå mot varmare tider. Extra snyggt med en markerad midja också tycker jag!

Klänningar från Asos.

image139image140
image141image143
image145image146

image147

De två sista är mina absoluta favoriter!

The Sisterhood of the travelling pants

Alexis Bledel (Gilmore Girls) och America Ferrera ( Ugly Betty) som båda spelar i uppföljaren till The Sisterhood of the travelling pants. Den barnsliga sidan av mig älskar den här typen av filmer, haha.

Har ni sett ettan?

image130
Sötare än Alexis blir man knappast!

Bild från

Gamla filmer

Halkade in på en kanal där Vingar av glas gick.

Det är ju en relativt gammal film som kom ut år 2000 med Alexander Skarsgård och Sara Sommerfelt. Såg faktiskt den aldrig då, men jag vet att den blev ganska uppmärksammad. Eftersom det var kända skådespelare med hade man ju trott att man kunde förvänta sig mer, men deras insatser var verkligen fruktansvärda! Och filmningen -så dålig! Tekniken har verkligen gått framåt sedan dess, nästan 8 år sedan ju.

Därefter började det en annan 80-talsklassiker, Pretty in pink. Ganska roligt att se vilka kläder, musik och och liknande som gällde bland ungdomarna på den tiden. För övrigt är jag inte alltför förtjust i den tidsepoken.

Med paus i filmtittandet så är det nu dags att laga mat; wok ska vi ha. Kött, paprika, olika sorters svamp och minimajs med bulgur.

Den osminkade sanningen

Då och då översköljs vi av bilder på osminkade kändisar.

Jag tycker faktiskt att det är bra! Dock inte för att håna, skratta och peka finger, utan för att få en bild av verkligheten. En verklighet där kändisarna faktiskt, tro det eller ej, inte vaknar upp färdigsminkade och stylade på morgonen.

De är egentligen precis som vi! Vanliga människor med komplex och bad-hairdays. Bara med jobb utöver det vanliga.

Vem av dessa tycker ni skiljer sig mest  från hur man är van vid att se dem, (stylade och retuscherade)?

Jag måste nog säga Eva Longoria.

image131
Cameron Diaz
image132
Eva Longoria
image133
Jennifer Lopez
image134
jessica Simpson
image135
Katie Holmes
image136
Hilary Duff
image137
Charlize Theron
image138
Avril Lavigne

Bilder från

Frågestund...?

Många har haft frågestunder på sistone! Det är alltid kul att få veta lite mer om personen bakom bloggarna man läser, eller hur?

Sitter just nu och funderar på om jag skulle ha en...? I fall att det finns ett intresse, vore kul att se om ni har några spännande frågor åt mig att bita i!


image129


Ja, det tål att tänkas på.
Det är möjligt att det dyker upp något inom kort om jag bestämmer mig för att något sådant!

Nu är det på tiden att jag får gjort lite här hemma.

Blake Lively

För mig har Blake Lively (Gossip Girl) drömhåret!

För mig återstår bara att drömma om sådana långa lockar, istället kan jag bara  vänta tålmodigt på att det ska växa sig längre.

Hon har ju även riktigt snygg stil!

Här i en Dolce Gabbana - klänining med skärp i midjan.

image127

Och här i svarta, skinny Stella McCartney jeans, en vintage cardigan kombinerat med ett par Jimmy Choos. Till synes en enkel outfit men ack så snygg!

image128
Bilder från

Löftet

Dags att duscha!

Och duktig som jag är kommer jag ihåg mitt löfte: inpackning varje vecka! Ordning ska det vara! : ) Tror att man tjänar på det i längden - hoppas åtminstone det. Helgerna är ju bäst lämpade för detta då man har gott om tid. Stress är  bland det värsta jag vet!

Vad hittar ni på idag?

Jumper

Som sagt såg vi Jumper igår.

Jag hade inga direkta förväntningar på den för egentligen hade jag inte hört så mycket, och visste i stort sett ingenting om handlingen!

Hayden Christensen (känd från en av de senare Star Wars-filmerna) och (allas vår stilikon) Rachel Bilson spelade alltså två av huvudrollerna, och de var bra båda två. Jumper handlar om en kille (Hayden) som en dag , när han går genom isen och håller på att drunkna, upptäcker att han kan teleportera sig själv till olika platser. Det vänder naturligtvis upp och ner på hans liv! Han lämnar den lilla stad han är uppvuxen i (plus sin barndomskärlek) för att dra fördel av sina nyupptäckta krafter.

Jag ska inte avslöja mer om själva handlingen, men filmen är väldigt fartfylld och händelserik med snabba miljöombyten. Det är aldrig en lugn stund utan handlingen drivs hela tiden framåt. Jag tycker inte att den gav mig någon direkt wow-upplevelse, men det var bra. Tillräckligt för att man hela tiden skulle vilja se mer och veta hur det egentligen går för karaktärerna.

Tycker ni om den här typen av action/äventyrsfilm (?) ska ni absolut se den!

Pengar att tjäna!

Herregud!

Vilka summor - och för att blogga! Stämmer siffrorna här så är det inte lite pengar det handar om! Kunde de verkligen ana det när de började, att det skulle gå att tjäna så mycket?

Det måste onekligen kännas ganska häftigt. Tänk att kunna få ut hela månadslöner i den åldern och samtidigt gå i skolan!

Speldag?

Vi har ingenting särskilt att göra idag, förhoppningsvis kan vi spela det här spelet på xboxen. Som vi har längtat efter uppföljaren! Rainbow six Vegas var ju superbra! Det passade mig perfekt.

Ett visst spelintresse har ju funnits sedan man fick sitt Super-Nintendo (har fortfarande det kvar!) och spelade Super Mario, Donkey Kong och liknande. Sedan var det The Sims ett tag på datorn.

Nu har sambon både Xbox 360 och Wii:n så det finns ju möjligheter!

Tycker ni att det är kul att spela?

Godmorgon på er!

Vi tog en ordentlig sovmorgon idag, faktum är att jag gick upp för en stund sen bara. Längesedan man sov ända till halv 11! Snart dags för en sen frukost.

Det värsta är ju när man sovit ut på helgerna, och ska upp på måndagen. Det brukar vara lite segt. Men det får vi ta då! Jag har dessutom lyxvecka och jobbar bara mån och ons. Sedan är det långledigt i påskhelgen. Då står det lite kalas på schemat för vår del. Ska bli kul!

Filmtajm

De flesta verkar ju vara eniga om att det var rätt låt som vann!

Nu ska vi kika på film istället, Jumper. Vet inte särskilt mycket om den, bara att Hayden Christensen från Star Wars är med. Hoppas han är lika bra i denna som han var där!

image126

Bild från

Då var det klart!

Charlotte vann till slut!

Jag hade tippat rätt så bra, för jag höll just på Hero och Sanna Nielsens Empty Room. Det var jag tydligen inte ensam om!

Absolut sämst tycker jag Upp och hoppa var - fruktansvärd! Förvånande var att Linda Bengtzing inte fick ett enda poäng av svenska folket.  Men jag är inte vidare förtjust i henne heller. Tom Nordman fick bättre!

Vad tycker ni om resultatet?

Nu börjar det!

Då var det äntligen dags för finalen.

Nu sitter vi bänkade och hoppas på att det slutar som vi vill; Sanna eller Charlotte ska vinna (sambon nynnar menande på Christer Sjögrens bidrag men det ignonerar jag, haha)!

Ha en bra kväll!

Med och tävlar!

Jag är naturligtvis med i en tävling hos den här tjejen där man kan ha tur och vinna Trind Nail Repair! Vore perfekt för mig som älskar att fixa med naglarna. Än så länge har jag inte vunnit något, kanske dags nu?

Var med du också! Läs mer här.

Tävlingen håller på till och med fredag.

image125

Roomservice

Har nyss tittat på Roomservice! Den bästa biten är att se slutet, hur resultatet blir haha. Mattias och Johnnie är väldigt duktiga, med inredarna är det väl lite sisådär. Inte alltid det blir riktigt snyggt tycker jag.

Tänk när man har hus och själv kan inreda sitt hem från grunden! Ska bli riktigt kul. Tur att man har en sambo som är snickare och så otroligt duktig i allt han gör. Här i vår lägenhet var ju allting klart när vi flyttade in så det var inte mycket att fixa med, men det kommer en tid för det med.

Nu är det snart dags för mat; kycklingfilé med pommes frites (som vanligt var det jag som fick övertalas men fritösen har blivit flitigt använd!) och sallad till. 

Mineralvatten

När vi var iväg tidigare passade vi på att kika lite efter smaktillsatser för hemmagjort mineralvatten.

Var inne på El-giganten men där verkade de bara ha för läsk. Undrar var man kan hitta det? Vore kul att prova och se hur det smakar. Jag är verkligen överförtjust i vår nya Sodastream - den är så bra!

image124

Lindsay

Tydligen så ska Lindsay Lohan designa leggings, något hon varit en ganska bra förespråkare för! Det har blivit populärt för skådisar i Hollywood att satsa på en karriär som designers också.

Lindsay har som bekant varit en flitig användare av dem på sistone. Och det kan man förstå, något bekvämare finns väl inte att ha på sig! :P Förhoppningsvis är de här för att stanna ett tag till. Ska i alla fall bli intressant att se vad hon presterar.

image123

Bild från

Spontanhandling

På intiativ av sambon så fick vi ett ryck och åkte iväg för att handla lite gott inför kvällen tidigare. Det är bara Melodifestival-final en gång per år och då måste man ha något tilltugg ju! : )

En hel del godis och så gårdschips, som är mina favoriter. Gott!

Krångligt!

Det är väl inte bara för mig som Blogg.se krånglar hoppas jag!?

Irriterande!

Svårt att logga in och alltign tar 10 ggr så lång tid :P

Roligt!

Kunde inte låta bli att le då jag snubblade över det här på nätet. Så typiskt Jessica!

Samtidigt så vet man inte om det går att tro på att allt är sant, men rolig läsning var det i alla fall.
Läs fler smarta citat här!

image121

Längtan

Innan jag har en Speedy 30 i min ägo får allt annat vänta! Jag har bestämt mig. Och efter sommaren ska det ske!

Vet inte hur länge jag suktat efter den. Även om väskan kostar en del så ser jag det som en investering för livet. Att lägga så mycket pengar på en väska råder det naturligtvis delade meningar om.

Vad tycker ni om att lägga X antal tusen på en väska? Är det berättigat eller bara onödigt?


image120
Bild från

Äntligen finalen

Den stora diskussionen idag är väl huruvida man ska se Melodifestivalen och vem som egentligen kommer att vinna!

Vi har i stort sett följt alla deltävlingarna och att missa finalen då vore ju som att gå miste om slutet på en bra film. Finns många duktiga artister med i startfältet. de jag håller mest på är Charlotte och Sanna. De är väldigt duktiga med bra låtar båda två, även om jag tror att Perellis bidrag slår högre i ett sammanhang som detta!

Vem håller ni på?

image118image119




Lördagspyssel

Godmorgon!

Så härligt att kunna sova ut på morgonen, det är väl den största fördelen med helgen! Särskilt för en sömntuta som mig :P

Idag väntar lite småpyssel här hemma, roliga saker som tvätt och dylikt. Men att solen skiner utomhus gör ju att allting går lite lättare!

Konstigt det där. Hur humöret kan påverkas av vädret egentligen... Det är så härligt de dagar när man är ute och bara får den där känslan av att våren är på väg!  Då känns sommaren nära. Även om jag nog föredrar våren mest av alla årstider så går det åtminstone åt rätt håll!

Vad händer för er idag?

Godnatt

Börjar bli riktigt trött nu känner jag. Snart dags att krypa till sängs. Inga sena kvällar här inte!
Och imorgon börjar ju uppladdningen för Melodifestivalen!

Godnatt och sov så gott!

image117

Robert Gustafsson

Nu är jag riktigt mätt och belåten vill jag lova! Åt på gränsen till för mycket. Som det ska va! : )

TV-kvällen är räddad i alla fall. Blir en hel del komedi idag! Vi inleder med AFV, det kan man skratta gott åt. Sedan ska vi se den nya samlings-dvdn med Robert Gustafsson, "Fullpackat". Han är ju nåt helt otroligt bra, hans rollinsats(er) i Torsk på Tallinn är ju oförglömlig(a)! Och vem minns inte Nilecity när det gick på TV?

Det kommer nog vara en del bra klipp på den där dvdn - ser fram emot det!

Tacos-time

Ikväll festar vi på tacos! Det är så gott! Kan tänka mig att ungefär hälften av Sverige befolkning också äter just det ikväll. Är väl typisk fredags- eller lördagsmat!

Jag vill gärna ha creme fraice till, det går så bra ihop med salsan. Minimajs är också jättegott i (om man nu gillar det). Sedan ska det naturligtvis vara sallad, gurka, tomat och rödlök.

Vad äter ni till era tacos?

image116

Nu börjar jag nästan bli hungrig redan, haha. Får snällt vänta lite till!

Äntligen!

Nu är det helg för mig!

Så härligt! Nu är jag bara lite nyfiken på vem det var som ringde mig under tiden jag jobbade. Satt redan i telefon och kunde inte svara. Retligt! Det var anonymt också så det går inte att ringa tillbaka. Klart man undrar om det var angående nåt jobb jag sökt.

Man bygger alltid upp förväntningar när det händer nåt sånt. Förmodligen ska man inte hoppas på för mkt - då blir man besviken! Men det vore trevligt om de ringde tillbaka. Snart! Vill inte gå runt och undra - det är så ansträngande.

Så, vad har ni för planer i helgen?

Mischa Barton

Mischa Barton har liksom en del andra kändisar varit ombytlig när det gäller hår! Och varför skulle de inte byta? De har all världens proffsassistans och experter till hjälp.

Vilket passar hon bäst i?

image112
Bild från

Hundmode

Haha, den här selen skulle Lilleman haft! Hårdast i stan! Han är ju ganska kaxig av sig.

Hade sett tufft ut, tycker ni inte?



image114
Finns här

Pris:389 kr

Lunch hemma

Så sitter man hemma på lunchen som vanligt!

Ska få i mig lite rester från gårdagens med mineralvatten till! Den där kolsyramaskinen var verkligen en fiffig sak! Perfekt att alltid ha mineralvatten hemma. Jag drack inte så mycket av det förut, blir ju dyrt och jobbigt att alltid släpa hem i längden. Men nu är det minsann andra bullar! :)


Modellmamma

Snygga modellmamman Heidi Klum är i parken med tre-åriga dottern Leni. Undrar om hon kommer växa upp till att bli lika vacker som mamma? Hon är i alla fall otroligt gullig nu!


image110
Bild från

Tänk när värmen kommer hit och vi kan gå sådär lättklädda! Längtar...

Blev lite många inlägg så här på morgonkvisten, haha. Håll till godo! Nu är det snart dags för mig att åka och jobba!

Dagens outfit

image115

Jeans, H&M Original
Blus, H&M
Kofta, H&M
Skor, Skopunkten
Väska, Fendi Spy Bag
Halsband, H&M

Nej, jag gillar inte H&M, inte alls... : )

Frukost

Det kan ju vara lite sisådär med frukosten för en del - alla klarar inte av att äta någonting tidigt på morgonen. Det har jag aldrig haft problem med, vilket är ganska skönt.

Ett tips till er som faktiskt lyckas få i er lite, är att äta linfrö! Det finns både som hela och krossade. Jag blandar ner det i min fil på morgonen, men kan kan även ha det i tex gröten eller dricka det med ett glas vatten. Det är supernyttigt för magen! Jag har ätit det i ett par års tid nu och det är riktigt bra.

Äntligen fredag

Godmorgon!

Som vanligt har veckan gått otroligt fort! Men det känns riktigt härligt att det är fredag. Hoppas bara att arbetsdagen går snabbt. Ibland verkar den ju aldrig vilja ta slut! Slutar som vanligt tidigt idag kl 3 - det är lagom! : P

Än så länge inget inplanerat för helgen, men något kul ska vi väl kunna hitta på i alla fall. Skönt att bara ha tid att umgås när båda är lediga tillsammans.

Redken - produkter

Jag hade verkligen velat ha Redkens Extreme anti snap, en leave-in-produkt som fungerar som ett skydd för håret. Behöver något bra, som fungerar! Och Redken gillar jag!

Jag blev ju rekommenderad av frisören att investera i en sådan sist jag var där. Är ganska viktigt med ett bra skydd i håret så att det stärks, men just nu känns det som ganska mkt pengar. Kostar nog 300-400 kr på salong har jag för mig, men finns såklart lite billigarenätet.

Vad använder ni för att skydda håret mot platt-tänger och liknande?

image111
Bild från

Nåt kul på TV?

Sambon var hemma en snabb sväng efter att han slutat för att äta, men nu har han stuckit iväg igen. Det var en grej han skulle göra med jobbet, men jag tror inte att det blir så länge. Förhoppningsvis.

Så då blir man sittande framför bloggen igen : )

Tror inte att det var så mycket på TV ikväll heller. Eller har ni något tips om något som är värt att se på? Konstigt det där, vissa dagar  måste man välja program för att det är så mkt på en och samma gång, andra dagar gapar TV-tablån i stort sett tom!

Ja, dagens I-landsproblem kan man väl kalla det. Finns gott om sådana!

Hungrig!

Nu är det nog dags att börja med maten snart - börjar bli hungrig!

Till middag idag äter vi korvstroganoff  med bulgur och sallad. Ska bli riktigt gott! Bulgur är mycket godare än vanligt ris tycker jag, framför allt lite nyttigare.

Vad äter ni idag?

Plånbok

Om det är något som jag vill investera i så är det en bra plånbok!

Har spanat i dessa två på eLuxury och man blir såklart köpsugen. Det enda avskräckande är väl priserna - inget som jag har råd med just nu!

image108image109
Louis Vuitton                                                                         Dior

klassiska och snygga båda två!                                                     

Eva Longoria Parker igen

Få är väl så vackra som Eva Longoria! Så otroligt fina ögon, och vilket hår!

Men jag tror nästan hon passar bäst utan lugg.
Eller vad tycker ni?

image107
Bild från

Kändisskvaller!

Haha!

När man kikar in på den här sidan får man sig alltid ett gott skratt, och lite av det senaste skvallret.

Men är det meningen att det här ska vara snyggt?

Vill ha!

Kikade på H&M:s hemsida och hittade den här blusen/långskjortan (som nog figurerat på ett antal bloggar redan)!

Är riktigt sugen på att köpa den. Så snyggt till leggings i vår och sommar. Finns i ljusblå- eller vitrandigt.
Pris: 199:-


image106

Från H&M

Hungriga änder

Jag har just varit ute på en promenad med BB. Vi var och matade änderna, alltså en favorit i repris för lilleman. Jag kommer ju ihåg hur det gick till sist. Han stod skräckslagen och stretade i kopplet för att försöka undkomma dessa fruktade tvåbenta, kvackande varelser!

Idag fanns där en stackare som såg ut att ha ryckt loss en massa fjädrar i nacken. Kanske är det de andra änderna som retas och mobbas? Tyckte synd om honom, stackarn, så han fick några extra brödbitar.

Efter att ha varit ute i kylan känns det som att det är dags för lite te som omväxling till allt kaffe. Tyvärr är den sorten vi har hemma inte särskilt god, grönt löste med citronsmak. Något billigt märke. Kanske kan få lite tips på någon god tesort!

Vad dricker du för te? (förutsett att du gillar det såklart)

Ytterliggare en duell för Alba...

Vem bär den bäst av söta skådespelerskan Jessica Alba och sångerskan Celine Dion?

De båda kombinerar sin Chanel-klänning på helt olika sätt. Celine lägger till ett par leggings för att fullända sin outfit!

image105
Bild från

Personligen tycker jag att Alba gör den söta klänningen oändligt mycket mer rättvisa! Eller?

Hemma-dag

Godmorgon!

OTH igår var så otroligt bra! Nu vill man bara att det ska bli onsdag igen så man kan få se fortsättningen. Som vanligt blev det inte som jag ville, men det ordnar väl upp sig : ) Det är en serie som man verkligen engagerar sig i vill jag tala om!

Idag är jag ledig också. Så skönt att vakna upp och inte ha något särskilt inplanerat under hela dagen ibland. Därför ska jag ta tillfället i akt och plocka med lite saker här hemma, göra lite nytta alltså! Det behövs ibland :)

Vad hittar ni på? Skola/jobb?

Mysa framför TV:n

Idag är det som bekant stressigt med alla program som måste ses haha. Synd bara att Rent Hus krockar med Roomservice. Johnnie och Mattias är ju ganska charmiga! : ) Duktiga är de också. Hade velat se båda, men nu får valet falla på det förstnämnda, Rent Hus.

Det är trots allt ganska fängslande att följa dessa människors kamp mot smutsen som inkräktat och tagit över deras hem. Vad som vore ännu bättre hade varit om de visat hur det ser ut hos dessa människor om ett par månader. Lyckas de hålla rent egentligen?

Sedan är de naturligtvis Greys Anatomy! Efter att ha sett reklamen blir man extra nyfiken. Verkar vara som hämtat från Motorsågsmassakern eller något liknande!  Ska bli spännande att se vad som händer  i alla fall.

One Tree Hill - det visste jag inte!

Ikväll är det dags att se det nya avsnittet av One Tree Hill!

Jag längtar!

Ska inte berätta några avslöjande detaljer för er som inte sett de nya avsnitten, men spännande är det i alla fall!

Visste ni förresten att Chad Michael Murray (Lucas) varit gift med Sophia Bush (Brooke) på riktigt? De gifte sig 2005 men skiljdes efter knappt ett års äktenskap. Nu är Chad förlovad med en annan tjej som heter Kenzie Dalton och som spelat cheerleader i serien.

Blev lite förvånad när jag läste det!

image104

Bild från

Firande av det hundrade avsnittet - hoppas det blir minst lika många till!


Ytterliggare ett byte!

Så man har bytt header ytterliggare än gång.

Jag är hopplös - aldrig nöjd! Men den förra kändes inte helt rätt. Och det är ju ganska kul att sitta och pyssla i Photoshop!

Cykeltur

Jag har varit iväg och träffat syster som är hemma från skolan ett tag nu! Cykelturen i det här vädret var inte alltför trevlig kan jag tala om. Blåst, regn och så kallt! Usch! Men Lillen tyckte nog om det, han älskar att åka i cykelkorgen!

När jag tar ner hans lilla väska från garderoben blir han jätteglad och vill tvunget hoppa in i den så fort som möjligt, för då vet han att det är något spännande på gång! Väskan placerar jag sedan i korgen och så ligger han där och spanar på allt som far förbi - ser han en hund skäller han så kaxigt och vill nästan hoppa ur i farten!

Eftersom det regnade lite idag drog jag igen dragkedjan så att det bara var hans lilla huvud som kikade fram. Så söt när han ligger däri!

Skönt att vara hemma nu i alla fall och slippa regnrusket. Tycker så synd om sambon som är ute och jobbar i detta vädret, stackarn. Och inga regnkläder hade han heller med sig!

Sin City

Sin City är en briljant film! Jag har nog aldrig sett något liknande, allting är så speciellt; filmningen, färgerna, berättarrösterna, själva handlingen och hela stämningen på något sätt.

Det var faktiskt sambon som fick mig att se den, han var helt såld! Och efter att ha sett den förstår man varför! Dessutom är det ju otaliga kända namn med; Jessica Alba, Bruce Willis, Elijah Wood, Benicio Del Toro, Brittany Murphy, Josh Hartnett, Mickey Rourke, Alexis Bledel, Jaimie King m.fl.

Att se Alexis Bledel med de intensiva blå ögonen, i rollen som prostituerad var nästan lite förvirrande när man är van vid att se henne i rollen som skötsamma Rory från favoritserien Gilmore Girls. Och scenen där Jessica Alba står och dansar har nästan blivit smått legendarisk.

Lyckligtvis kommer det även en nr 2, beräknad till nån gång under 2009, så vi får vänta ett tag. De flesta från ettan är med; Alba, Rourke, Murphy och några till. Dessutom ryktas det om att självaste Johnny Depp eventuellt ska hoppa in! Undrar om det är sant?

Som sagt är filmen lite smått speciell. Någon annan som sett den? Vad tyckte ni?

image102

Ledig idag!

Godmorgon!

Idag är jag ledig, även imorgon. Det betyder att det bara är fredagen kvar att jobba och då slutar jag halv tre - skönt! Trist bara att vakna av att regnet smattrar på rutan.

Lilleman
var som vanligt inte det minsta förtjust när vi gick vår morgonpromenad. Det är så roligt för man ser verkligen hur han försöker parera mellan pölarna för att bli så lite blöt som möjligt. Stackarn.  Och jag som ska ge mig ut igen... Hoppas vädret blir bättre!




Nyhet hos Cocoo

Jag har just fått nys om att dessa snygga armband med fina budskap från serien "Lucky Words" har kommit in som nyhet hos Cocoo!

De finns till försäljning från och med nästa vecka! Armbanden är i äkta läder och kostar 165 kr styck.

Måste säga att det rosa är en favorit hos mig! Vilken gillar du mest?

Klicka här för att se övriga färger.

image99image100image101

Bikini

Är det något jag måste köpa inför sommaren så är det ny bikini, den behöver väl packas med både till USA och Thailand!

Jag gillar ganska enkla modeller som dessa. Inte för mycket färg eller mönster för min del. Tråkig som jag är haha.

image94image95

Från: Laredoute

Den här i guld från H&M var också fin!

image96

Mumsigt

Jag var verkligen otroligt hungrig när vi hade handlat, åt ju bara en smörgås till lunch. Dåliga matvanor jag lagt mig till med... Vi köpte med oss en färdig-grillad kyckling hem, så fantastiskt gott det var. Och så åt vi potatissallad för första gången i år. Riktigt sommarmat men ibland längtar man efter sånt.

Besöksantalet landade förresten på 350 st igår! Helt otroligt! Många nya som hittat hit. Hoppas ni stannar : )

Ikväll väntar jag väl på samma sak som resten av Sveriges kvinnliga del av befolkningen gör. Gossip Girl naturligtvis! Jag förmodar att det är några fler än jag som sitter bänkade vid den tiden?! Och sambon får inte ens lov att ta i fjärrkontrollen haha.

Trendigt

Skinnjackan har ju kommit att bli en väldigt stor trend.

Nu ska man bära den över klänningar också! Bland annat trendoraklet Ashley Olsen leder spåret.

Snyggt eller inte?

Och vem bär den bäst? Anne Hathaway, Ashley Olsen eller Jamie-Lynn Sigler?

image93
Bild från

Iväg igen

Nyss hemkommen från jobbet - äntligen - är det nästan dags att ge sig iväg med en gång - vi måste storhandla! Spännande värre : ) Kylskåpet står i princip helt tomt, så i nuläget innebär det inga frestelser att öppna det direkt. Så vida man inte räknar lite gammal majonnäs och en burk med fefferoni som jag inte ens vågar undersöka datumet, på för mat!

Det känns bra när man köpt hem en massa och alla skåpen är välfyllda. Då kan man äta ordentligt! : P Har alltid tyckt att det är skönt att storhandla istället för att springa till affären och handla lite då och då. Men ganska jobbigt släpa på alla dess kassar dock.



Nya macaran - Diorshow

Har nu använt min Diorshow i ungefär en veckas tid (ja, det dröjde länge och väl innan jag väl öppnade den sedan leveransen kommit haha), och har hunnit skapa mig en liten uppfattning.

Först tyckte jag att det var lite ovant med borsten, den var större än på Loreal's Lash architect, som jag nog haft i flera år innan. Men man vänjer sig ju vid det mesta. Tycker nu att Diorshow är jättebra, separerar fransarna jättebra utan att det blir klumpigt! Och så innehåller den mer än de flesta mascaror också vilket gör att den säkerligen håller länge!

Dock är det tveksamt om jag skulle betala fullpris på den i affären... Strawberrynet är bättre! ; )

Vilken mascara använder du?

image88

Pust

Stress, stress, stress!

Dagen som började så bra, nu känns det bara fel. Jag känner mig bara allmänt trött och irriterad på allt och alla! :P Skönt att komma ifrån jobbet en stund och läsa lite roliga kommentarer. Det gör mig glad! Hoppas eftermiddagen blir bättre.

Jag tycker att det är så hemskt när man verkligen inte kan påverka situationen, hur mkt man än försöker och anstränger sig. Jag vet att det inte beror på mig, men att göra folk besvikna är bland det värsta som finns tycker jag! Kanske nån som känner igen sig?

Tid för lite lunch nu!

Viktoria Beckham

Angelina Jolies mage växer - och tur är väl det! Undrar om det verkligen är tvillingar därinne... Kan en 4-barnsmamma vara snyggare förresten?

image91

Victoria Beckham känns på något sätt övernaturlig, lite omänsklig sådär. Jag har aldrig sett en bild av henne där hon har en dålig hårdag, eller visat sig utomhus i lite slappare kläder som de flesta andra kändisar ibland gör! Har ni?

image92
Supermom?

Bilder: People.com

God morgon

Tisdag redan (för er som missat detta, haha)!

Veckorna rusar iväg och snart är det helg. Härligt! Nästa vecka blir vissa av oss dessutom lediga lite extrapåskhelgen infaller. Fre-mån. Ska bli skönt!

Besöksantalet steg drastiskt igår - över 300 unika besökare! Inte illa!

Nu ska jag få i mig lite frukost hade jag tänkt.

Godnatt!

Ska snart krypa till kojs. Blir ju tidigt imorgon då det är jobb som väntar.

Tack för alla kommentarer idag, så roligt att läsa! Nytt besöksrekord har uppnåtts idag igen, återstår väl att se vad siffran landar på.

Bjuder på en gammal bild på lilleman när han sover som bäst.

Godnatt!

image90

Parfym!

Parfymer känns ju som något väldigt personligt och alla passar ju i olika dofter. Dessutom är det kul att variera sig lite.

Min absoluta favorit är Dior Addict 2 - den luktar helt underbart! Jag har även bodylotionen som hör till.

Vad använder ni för parfym?

image89

Vem bär den bäst?

Äntligen hemma från jobbet. Dagen som jag verkligen trodde skulle bli långsam har gått i en rasande fart - härligt!

Nu till frågan: Vem bär upp sin Fendi-klänning bäst?

Skådespelerskan Eva Mendez eller alltid lika söta Jessica Alba?

image87
Bild från

Jag måste nog lägga min röst på Alba, som blivande mamma strålar hon än mer än vanligt! Jag gillar kombinationen med svarta strumpbyxor.

Christina Aguilera

En av världens vackraste!

Jag tycker i alla fall det. Hon har väldigt snygg stil, ser otroligt bra ut och har en fantastisk röst! Hennes senaste skiva är riktigt bra, man kan inte annat än älska videon till Candy Man.

Eller, håller ni med?

image83image85
Bild från: Posh24.com                                       Bild från: People.com

Tävling

TÄVLING


img503/8203/tlad3.png

Jag är med i Ellis tävling där jag kan vinna bamboo örhängen i hjärtform!
Elli blir sponsrad av Betties Galleria. Klicka här för att komma till ellinoraks
tävling! Lycka till!

Dagens!

God morgon!

Idag ville jag verkligen inte stiga upp, men så kom jag ju på att det är ingen vanlig dag - för det är sambons födelsedag!

Grattis, grattis!

image86

Långtröja, H&M
Leggings, GIna Tricot
Linne, H&M

Fiffig maskin

Nu är man mätt och belåten - jag har fått i mig en hel pizza som dessutom var jättestor. Det är en fröjdfull syn när man lyfter på kartongen och möts av en pizza med nervikta kanter. Det betyder att man kommer bli mätt! Jag har aldrig varit den som petat i maten, haha.

Nu är i alla fall kalaset över och presenterna öppnade. Bland annat fick sambon en sådan här bra sak i födelsedagspresent: en Sodastream! Så nu har vi alltid kolsyrat vatten hemma - gott! Vet inte hur det är med sådana där tillsatser som ger olika smak. Får väl provas på någon gång!

Någon som har en sådan här apparat hemma?

image82

Pizza!

För första gången på evigheter ska vi faktiskt beställa pizza - jag är otroligt sugen på det nu! Och så hungrig!

Vi har gjort mkt egen pizza hemma, men det är ändå lite annorlunda att beställa. Ibland vill man ha något annat.
Oftast blir det capricciosa, men jag gillar även oxfilé och bearneaisesås.

Vilken är din favoritpizza?

Kate Bosworth

Fantastiskt söta Kate Bosworth som tyvärr bara verkar bli smalare och smalare! Det är rätt fräckt att hennes ögon har olika färg, vilket syns tydligt på bilden till höger.

Vad tycker ni om hennes outfit? Hit eller miss?

image80image81

Bilder från

Jessica Simpsons frisyrer

Jessica har som bekant haft många stilar och bytt frisyr ett antal gånger! Kort eller långt, mörkt eller ljust, rakt eller lockigt....

Vilken av dem tycker du är snyggast?

image79

Bild från

Personligen gillar jag hennes korta page, men de långa, blonda lockarna är också fina!

Bakning

Godmorgon!

Söndagen är här och det bara regnar och regnar. Nåväl, vi har ju ändå lite att glädjas åt idag. Med tanke på sambons födelsedag imorgon så får vi ju gäster idag, men bara några särskilt utvalda : P Vad gäller baket så föll valet på sockerkaka och kladdkaka. Lagom avancerat och gott dessutom!

Men vad gäller det avancerade så behöver jag nog inte bry mig vidare mycket. Min del i själva baket blir väl att provsmaka smeten (å, det är så gott!), flytta omkring lite disk och låtsas hålla iordning bland grejerna för att känna mig delaktig.

Ja, med tanke på att sambon redan stökar omkring i köket och jag sitter här, det säger väl en del!

30 days of night

Andra chansen var inte vidare intressant idag, ingen bra låt som var värd att heja på! Roligt att Carola inte gick vidare - det hade hon själv nog aldrig kunnat föreställa sig! Men samtidigt är inte Nordman några höjdare heller...

Tycker förresten att det var jobbigt att de skulle upprepa bidragen igen! Hur många röstningar har de egentligen hållit! Det var tider förr när allting hölls på en och samma kväll.

Jag håller fast vid Sanna Nielsen tror jag. Hon är duktig!

Nu ska vi snart börja kolla på film, 30 days of night. En vampyrfilm med Josh Hartnett, som för övrigt var ruggigt bra i Pearl Harbor. Jag älskar den filmen! 30 days of night utspelar sig i en liten stad i Alaska som, när mörkret faller under en hel månad, attackeras av vampyrer. Låter väl lovande? Hoppas den är spännande!

Någon som sett den kanske?

Lyxigt

Ikväll blev jag bjuden på mat av sambon. Ombytta roller här hemma! :P Det serverades stekt lax, potatis och morötter. Inte dumt alls! Fisk bör man väl äta en eller ett par gånger i veckan, och jag tycker lax är otroligt gott så det är inga problem.

Nu ska vi ta det lugnt framför TV:n. Andra chansen ska vi se!

Håller ni på någon speciell?

Snyggt eller inte?

Rachel Bilson i sina trendiga Ray-Bans! De har ju kommit på modet igen.

Vad tycker ni om dem - är det snyggt eller inte?

image78

Bild från

Personligen så är jag inte överförtjust i dem...

Nya headern på plats

Jag presterade något åtminstone - vad tycks?

Designidéer?

Jag sitter och filar lite på designen, är så trött på den jag har. Åtminstone headern! Dessvärre har jag inga riktigt bra idéer. Inspiration är ju inget man kan tvinga fram, haha! Nåväl, något ska jag väl kunna prestera. Får se om det dyker upp nåt nytt idag.

Jag får nog ta och rensa hjärnan och gå ut med BB en sväng.

Solen fick för sig att kika förbi lite idag. Hoppas du stannar kvar hos oss! Dessvärre ingen riktig värme, men man kan inte få allt.

Resultatet av dagens shopping!

Och sambon var tom så snäll att han ställde upp som modell.

Jackan köpte han idag på H&M, jag har bloggat om den förut. Jag tycker att den var jättesnygg! Inte alltför dyr heller - 398 kr!

Jag köpte skorna på Din Sko, de var verkligen så sköna som ni sade! Det var nog meningen att jag skulle ha just dem, för det var det sista paret i min storlek. Vilken tur (ja, ibland ska man ha det också)!

image76

Två skönheter från två olika serier

image74image75
 Bild från

Eva Longoria - skönheten personifierad? Hon ser alltid lika snygg och, och den här klänningen var otroligt söt tycker jag!

När börjar egentligen Desperate Housewives på TV? Den serien är ju bara en kavalkad av snygga kläder när det gäller Eva/Gabrielle!

Även Rebecka Romeijn ser fantastisk ut, kanske inte så konstigt med tanke på att hon varit modell.

Besöksrekord

Godmorgon på er alla!

Ja, jag hade faktiskt rekord i antal besökare igår. Hela 248 st. För mig är det en hel del. Jätteroligt! Många nya som har hittat hit - jag hoppas att ni stannar! :)

Idag ska jag som sagt in en sväng till stan och kolla in skorna, se om de passar mig. Blir kanske att jag kikar på någonting annat också men nu bör jag som sagt hålla lite i plånboken haha.

Som vanligt är här gråmulet. Inte det minsta vårigt. Hoppas det ser bättre ut hos er!

Vad hitta ni på idag?

Pengar tillbaka

Kollade min konto nyss och äntligen hade jag fått tillbaka pengarna för tullavgiften från Strawberrynet.

Det tog sin lilla tid. Först slarvade de tydligen bort kvittot jag mejlade dem och hörde inte av sig, så jag väntade och väntade. Tvingades skriva till dem ytterliggare en gång. Men till slut ordnade det sig och det är jag glad för!

Kikade lite på Din Sko. Jag har länge planerat att köpa ett par vita tygskor. Jag har inga sådana och det vore praktiskt att ha till våren och sommaren! Inte minst när man ska gå mkt i staterna.. ; ) *längtar*

Jag hittade dessa som jag funderar på att prova om jag ska till stan en sväng imorgon. Många som köpt dem och är nöjda har jag läst!

image73

Bild från

Går man dessutom med i deras klubb får man 20 % i rabatt vilket reducerar priset till 160 kr. Det är ju inte mycket! Vore perfekt.

Lilleman...

...visar vad han tycker om kameran! Blää!

image72

Haha. Han ser så rolig ut när han har tungan framme!

Dagens middag

Nä, nu är det dags att slita sig från bloggen en stund och förbereda middagen. Kyckling i ugn (med massa krydda - mums), bulgur och en god sallad till.

Vi har blivit besatta av oliver! Från början gillade jag det inte alls, men efter att ha smakat ett par gånger så började jag gilla det, konstigt nog. Oliver fyllda med vitlök eller chili är favoriterna. Lite speciellt i smaken men ack så gott!

Eller vad säger ni? Är jag ensam om att tycka om oliver?

Något jag aldrig trodde skulle hända!

Jag är med på mest-aktiva listan!  Långt ner men ändå.

Hihi, nu är jag glad!


Jessica Simpson

Det råder väl lite delade meningar om Jessica Simpson, men jag ändå sedan jag såg Newlyweds (jag följde den serien maniskt!) har jag tyckt att hon är otroligt söt! Det spelar ingen roll om hon är osminkad, galaklädd eller på väg till gymmet - hon ser alltid bra ut!

Synd att det tog slut med Nick Lachey förresten - de var ju så söta ihop.

image69

Bilder från

Gillar ni Jessica Simpson eller inte?

Äntligen ledig!

Nu är det äntligen helg, åtminstone för min del! Helt underbart! Även om jag inte har jobbat precis hela veckan är det ändå skönt när fredagen kommer.

Det börjar verkligen bli dags att fundera på vad som ska bakas på söndag! Då kommer våra respektive familjer hit för födelsedagsfika (sambon som fyller på måndag). Jag har ingen aning om vad vi ska göra för något. Tror att vi ska ha det ganska enkelt, blir nog alltså ingen tårta. Om ingen tar det med sig haha!

Tar gärna emot tips på något gott att baka!

Grått

Vad hände med det vackra vädret?

Jag hade sådana stora förhoppningar för den här dagen men helt plötsligt blev det grått och trist med regn. Tur att man är på så gott humör ändå, helgen är så nära nu! : ) Går inget vidare bra på jobbet heller idag så det blir skönt med ledighet. Gäller bara att ta sig igenom de två sista timmarna så är vi där!

Börjar grunna lite på ny design förresten - igen! Får väl se om det blir tid för det i helgen. Är alltid kul att ändra om lite!

Kändisnytt

Av någon anledning har det gått mig förbi att  Melissa Joan Heart är gravid!
Det går ju inte att missa på den här bilden i alla fall.

image67

Vem minns inte Sabrina - tonårshäxan. Jag tyckte det var så roligt, åtminstone tills hon flyttade till eget hus och började på college.

image68

Även Lisa Marie Presley gör henne sällskap! Hollywood fortsätter visst att invaderas av bebisar. ..Lisa Marie ska för övrigt ha sitt tredje barn. Jag tycker hon är otroligt lik Elvis, nästan kusligt att se ibland!

Bilder från

Fredag igen - härligt!

Godmorgon!

Så härligt att vakna upp på fredagsmornarna och veta att det snart är helg! Det är inte riktigt lika jobbigt att stiga upp som annars. Dessutom jobbar jag bara till kl 3 vilket är skönt. Vädret var underbart när jag var ute med BB nyss, hoppas på en fin dag!

Dagens outfit är samma som igår.

Nu - frukost!


Seriekväll

Ja, det är ungefär vad vi har just nu!

Missade en hel drös med program igår ju som måste tas igen. Vi började med att se Städpatrullen på fyran som är ganska intressant. Människor som har det så osannolikt smutsigt hemma att man inte förstår hur de kan bo där! Därfter kikade vi på Greys Anatomy. Bra som vanligt. Spännande att Ava ska komma tillbaka!

Nu är det dags för höjdpunkten, senaste avsnittet av One Tree Hill! Som jag har väntat!

Rachel Bilson

Tänk om man hade sett så trendig ut som Rachel Bilson när man rastade hunden! Egentligen inget märkvärdigt hon har på sig, men allting ser så snyggt ut på kändisarna.

image66

Bild från

Middag

Nu börjar magen säga ifrån, jag är hur hungrig som helst! Har inte ätit mer än en banan sedan frukost och det är inte så bra! Jag brukar sköta mig och äta regelbundet, men idag har jag inte hållt detta. Dags för middag kanske?

Jag är en sådan person verkligen påverkas av hur jag äter. Helst ska det inte gå för lång tid mellan målen för blir jag alldeles trött och irriterad (inte kul för sambon, stackaren!).  Idag har jag av någon anledning klarat mig, lagrade matreserver nånstans månntro?

Någon som känner igen sig  kanske?

Ingenting för höjdrädda!

Stackars sambon som fick hosta upp med 1500 kr på ett nytt bilbatteri. Köpte med mig lite glass hem till honom som tröst.. .)

Till något roligare... Den här attraktionen har sambon bestämt sig för att åka i Las Vegas (om den finns kvar fortfarande, men det tror jag!). Insanity heter den, och är belägen högst uppe på ett hotell som heter Stratosphere. Det är så otroligt högt (300 m) att jag ryser bara jag ser videon. Inget för mig som inte gillar höjder!

Hade ni vågat åka den?



Outfit

Såhär är jag klädd för idag:


image65

Lång kofta, Vero Moda
Linne, H&M
Leggings, Gina Tricot
Skärp, Gina Tricot

Bästa låten någonsin!

Enligt mig är den det iaf!

Blir alldeles rörd varje gång jag hör Unchained melody. Dessutom är det så plågsamt att se honom i den här videon när han mår så dåligt. Det är inte så man vill minnas legenden Elvis Presley. Men här ger han verkligen prov på sin enorma röst kapacitet.

Lyssna och njut!


Krångel

Blev ingen bra start på dagen för sambon. Bilbatteriet var tydligen dött och det skulle visst behövas ett helt nytt! Har man en sådan stor bil också går det inte att köpa det billigaste heller. Allt kostar nästan mer än dubbelt så mycket! Inte kul att lägga pengar på sådana saker direkt!

Därför blir det ändrade planer, jag får åka handla med föräldrarna istället. Hoppas nu att det ordnar sig bara!

Fantastiskt!

Showen igår kväll var nåt helt otroligt - fantastiskt bra! En verklig upplevelse jag sent lär glömma.

Justin Shandor var så lik Elvis att man nästan kunde tro att det faktiskt var The King som var där uppe på scenen! Vilken röst, och vilket kroppsspråk! Tänk att ha en sådan talang, jag menar - vad är oddsen att födas så lik Elvis och dessutom med en sådan röst? Han var bara 21 år dessutom, från Las Vegas.

Det var mest äldre människor sm var där för at se honom, men det är kanske inte så konstigt. En äldre man kom fram till mig och min syster och sade att det var roligt att vi som var så unga kunde uppskatta den musiken. Jag undrar snarare hur man inte kan göra det! sedan sade han något som gjorde mig avundsjuk - han hade sett Elvis live! 1976 i Washington. Tänk att  ha varit med om något sådant!

Justin Shandor sjöng även My Way, som är en av mina favoritlåtar. Och ännu bättre blev det tom då han framförde Unchained melody. Det måste vara en av de bästa låtarna någonsin, jag får nästan rysningar när jag hör den! Och han gjorde den så otroligt bra! Att kunna beröra människor så med musik - då har man en gåva. Unchained melody ska också ha varit en av två låtar Elvis spelade hemma på sitt piano samma natt han dog. Det gör den bara mer känslosam.

Ett sorgligt människoröde. Men Elvis är ändå en livs levande legend. Och upplevelserna får igår kommer jag bära med mig!


Time to leave...

Nu är man mätt och belåten! Kyckling och pasta stod på menyn idag. Gott!

Det börjar bli dags att ge sig iväg, ska bli roligt att se hur showen är! Hoppas på att den ska vara bra. Jag missar Greys Anatomy men det spelar sambon in  som tur är.

Ha en bra kväll!

Hayden

image64

Bild från

Hayden Panetierre -  så otroligt söt! Och hon har uppnått så mycket för sin ålder (f. 1989). Tänk att vara en sådan stilikon och ha ett sådant inflytande redan vid 18 års ålder!

Jag tycker att det var riktigt snyggt med den höga midjan och skärpet till som hon bär på bilden.

Jippie!

Vi fick tag i biljetter! Blev så lättad. Så ikväll blir det show för min del. Ska blir riktigt spännande!

För att fira lägger jag även upp lite bilder på dagens outfit, har man köpstopp så får man helt enkelt leta fram något gammalt i garderoben. Fast måste erkänna att jag bröt lite mot detta förbud idag, inhandlade ett par svarta leggings, de på bilden, men samtidigt kostar de ju nästan ingenting!

Det här blir nog också kvällens outfit, med de pumpsen. Idag på stan blir det dock andra stövlar!

image63

Långskjorta, Vero Moda
Leggings, Gina Tricot
Pumps, Skopunkten
Armband, H&M
Brett skärp, Gina Tricot(?)

Planer idag

Fastän det är min lediga dag så blev det ingen sovmorgon: klockan ringde före åtta. Men det gör ingenting. Skönt att vara uppe i tid, dessutom är det härligt väder!

Står lite olika saker på schemat:

*Gå och köpa biljetter till showen ikväll (det måste, måste finnas biljetter kvar!)
*Dammsuga, det minst roliga på listan men tyvärr ganska nödvändigt
*Möta upp med en kompis i stan och fika förhoppningsvis
*Handla lite småsaker
*Och ikväll, se Elvis-look-a-liken om allt klaffar vilket vi naturligtvis hoppas på

Det var det hela. Snart dags för mig att ge mig iväg. Håll tummarna för att det finns biljetter!

Kändismode

image60Eva Longoria
Bild från

Fastän hon är enkelt klädd i pennkjol och skjorta ser hon lika bra ut som vanligt. Lite kontorsaktig sådär! Och ibland är ledordet just: håll det enkelt! Den här looken tycker jag var riktigt läcker - med lite utmärkande acessoarer som stora örhängen eller snygga skor till så är den fixad!

image61 Jessica Alba
Bild från

Som blivande mamma strålar hon nästan mer än vanligt (ingen hemlighet att hon är sambons favorit, haha)! Kombinationen av den grå klänningen, de röda läpparna och skärpet i midjan gjorde det riktigt snyggt. Fint med markerad midja till gravid-mage tycker jag!

Eller vad säger ni?

Se Elvis live?!

Förhoppningsvis (om vi får biljetterna såklart) ska vi se Elvis imorgon kväll, eller ja nästan iaf haha. Inte riktigt så bra som det låter. Det är rättare sagt en imitatör som heter Justin Shandor, se här! Var en bild i tidningen och jag tyckte när jag såg den att han var helt otroligt lik (det värsta är väl när sådana där äldre, lönnfeta män med för stora magar klär ut sig i en elviskostym och tycker att de är såå häftiga!).

För mig är Elvis Presley verkligen The King, no 1! En barndomsidol (köpte nog den första skivan när jag var typ 12 och insåg då hur bra han var) som  ingen kan överträffa. Mina kompisar tyckte väl alltid att det var lite kul att jag gillade Elvis så mycket, ingen annan tyckte väl riktigt likadant. Särskilt inte när man var mindre. Jag ska till Graceland nån gång, blir inte på den kommande USA-resan bara. Nästa kanske?

Men jag kan väl inte vara ensam om att gilla denne rocklegend!?

Mat

Är hemma och slänger i mig lite lunch för tillfället! Nån gåmmal rest från frysens djupaste vrår; soppa. Men den är riktigt god faktiskt. Innehåller köttfärs, potatis, kidneybönor, morot, ajvar relish och lite annat.

Jag hade gärna varit ledig en underbar dag som denna med skinande sol, men får istället trösta mig med att jag är hemma både ons och tors istället. Lyx! Hoppas på att det är lika fint då  : )

Sådana här dagar då man är lite seg i huvudet av brist på sömn är kaffet extra viktigt! Ett måste på morgonen för mig. Mitt på dagen dricker jag dock gärna te också! Vissa är verkligen anti det ena eller det andra och håller sig till en dryck, men jag gillar båda! Det är olika vad man är sugen på. 

Eller vad säger ni? Kaffe eller te?

Morgonstund har guld i mun

Hej alla morgonpigga!

Mina förhoppningar om en god natts sömn grusades, då jag hade svårt att sova igen men nu försöker vi vara positiva! Härligt väder ute om än lite kallt! Morgnarna är den bästa tiden på dagen, så lugnt och skönt ute.

Dagens outfit:
image59
Linne: H&M
Kofta: H&M
Jeans: Vero Moda

Outsiders

Nån som ser Outsiders ikväll?

Verkligen ett trevlig program idag! Kan inte föreställa mig lukterna i den där lägenheten de var inne i eller vid slamsugningen.... usch!

Men jag tycker inte att det där om balsameringen av döda människor hör hemma i samma program som slamsugning och liksanering. Att balsamera döda kan väl inte betecknas som sådär äckligt och rent ut sagt vedervärdigt, som i de båda andra fallen. Det handlar ju bara om att göra människor fina efter döden, inför deras begravning, som ska vara en fin ceremoni.

Jag är i alla fall glad att vi har ätit redan!  

Slapp kväll

Det var lite lagom skönt att komma hem från jobbet idag. Eftermiddagen gick otroligt seegt. Dessutom var ögonen alldeles irriterade av linserna eftersom jag sovit så dåligt, nånting mellan tre, fyra timmar! Väldigt lite för att vara mig. Med tanke på detta kommer nog kvällen gå i soffans tecken, skönt att slappna av lite. Jobb imorgon igen ju!

Men nu får det vara slut på gnället! Jag ska sova bättre inatt, det har jag bestämt. Blir nog att krypa i säng tidigt. Dessutom blir jag så glad av alla fina kommentarer - det är roligt att få!

Igår kväll tittade vi på "No country for old men" (nej, vi gjorde nog inget annat än kollade på film i helgen!), ingen kan väl ha undgått att höra talas om den? Den har ju blivit väldigt belönad med diverse priser. Jag hade inte förväntat mig att den skulle vara riktigt så , men annars var den otroligt bra!  Har du stark mage och nerver så kan jag rekommendera er att se den vid tillfälle.

Började förresten använda min mascara Dior show idag, det var väl på tiden! Den har ju varit väldigt populär också. Får återkomma med bättre omdöme när jag använt den ett tag.



Lunch och födelsedagsfunderinger

Som vanligt är jag hemma en sväng på lunchen! Skönt att slippa ifrån jobbet och hinna blogga lite... : )

Dagarna går nästan mest åt till att fundera på vad jag ska köpa sambon när han fyller år - det är ju snart! Liksom, vad köper man till en som har allt?! Han älskar filmer, hemmabio, spel och sådant, men jag vill samtidigt ge något som jag vet att han blir glad för att inte har tänkt på att köpa själv.

Svårt...

Får nästan lite panik när jag tänker på det för jag vill alltids vara ute i god tid när det gäller sådana saker. Tjejer är lite lättare att köpa till tycker jag; kläder, smink, smycken och liknande är ju inte svårt att hitta!

Har ni några bra tips eller ideér så dela gärna med er!

Dagens jag!

Ta-da: min första outfitbild!

Inget märkvärdigt, men så är det ju inte heller någon renodlad modeblogg, så alla fashionistas där ute - var inte alltför kritiska! ; )

Jag är inte så sur som jag ser ut haha, har bara inte sovit något inatt. Bara låg och vred och vände på mig så när klockan ringde halv 7 i morse var jag i princip redan vaken. Måtte jag ta mig igenom den här dagen bara...


image58

Top: Paul Frank (present)
Jeans: H&M Original
Skinnjacka: Vero Moda


Mina favoritmän

Bjuder på en bild från förra våren! Det var så underbart väder den dagen och lillen fick springa fritt, han njöt verkligen.

Bilden är faktiskt ganska komisk för BB skulle aldrig i världen få för sig att springa efter en pinne! Det är han för mogen för. Se så roligt han står, som i givakt nästan!

image57

Gå in och rösta!

Snart är det dags att äta - är så hungrig! Idag blir det stekt kött och potatisklyftor med morötter och rödlök i ugnen. Det är gott! Sambon ville ha bearnaise-sås (stavning!?) till, men njae... Tveksam kombination. Men det kanske är gott, man ska aldrig säga aldrig!

Ni glömmer väl inte att rösta? Se tidigare inlägg! Många söta vovvar är med i tävlingen :)

Vad hittar ni på ikväll?

The Heartbreak Kid

Vi såg som sagt filmen the Heartbreak Kid igår kväll!

Efter att ha sett Atonement kvällen innan (som var helt otroligt bra) var det kul med något annat. Jag hade inte enormt höga förväntningar på denna dock - komedier kan vara roliga för stunden och få en att skratta, men mestadels lämnar de inga bestående avtryck.

Och visst fanns det några roliga moment! Jag har ganska simpel humor ibland och tyckte att det var jätteroligt i början av filmen, på bröllopet, när Ben Stiller blir placerad vid barnbordet och lite förvånat naturligtvis måste fråga festfixaren, som svarar att det är singlarnas bord! Han får det verkligen kastat i ansiktet, vilken ömkansvärd och ensam person de tycker att han är.

Som sagt, min humor är ganska simpel ibland... : D

Någon mer som sett den kanske? Vad tyckte ni?

Jag vill ha en bärbar dator...

...och allra helst skulle jag vilja ha en MacBook! Den är designmässigt snyggast och de gör bra saker.  Men eftersom priserna startar från nära 10 000 kr känns det just nu lite långt borta.

Hade jag fast jobb nu skulle jag nog till att börja med köpt mig en billigare bärbar dator! Jag är inte teknikfantasten i det här hushållet, haha. Går det att surfa, blogga, skriva och greja lite i Photoshop är jag nöjd! Finns ju otroligt billiga bärbara datorer idag. Den jag hade när jag var mindre hade inte heller trådlöst internet och det var ingen höjdare direkt!
image56
Ge mig!

Pris: 8990: -
Bild från Elgiganten


Hårvård

Nu var söndagen här igen och jag har hållit mitt nya löfte!

Jag har alltså lyxat till det för mitt hår och gjorde, duktig som jag är, en inpackning. Jag måste verkligen hålla hårt på det - en gång varje vecka! Söndagarna passar ju ganska bra eftersom de för det mesta är ganska lugna och man kan ta god tid på sig. Skönt när håret kan självtorka också.

Igår tog jag även tag i mina naglar, som då hunnit bli en sorglig historia. Känns så ofräscht med avskavt nagellack och det ser verkligen fult ut. Fick bli fransk manikyr igen. Funkar ju när naglarna har blivit lite längre!

Vidare till final

Melodifestivalen är slut och Charlotte Perrelli och Linda Bengtzing är vidare!

Fastnade inte för någon särskild melodi, men av deltagarna höll jag ändå mest på Charlotte med låten "Hero". Den var allra bäst av bidragen tycker jag! Det jag noterade mest under hennes uppträde var hennes otroligt vältränade ben haha! Hur gammal är hon egentligen? Bra ser hon ut iaf!

Tycker ni rätt låt gick vidare?

Nu är det film-tajm här hemma!

Hundpromenad!

Var ute en sväng med BB i det råkalla vädret idag! Vinden var så iskall att man bara vill vända hemåt igen.  Brrr! Men en lite promenad blev det åtminstone.

Vi gjorde en favorit i repris och dagens goda gärning. Hittade en brödbit som jag tyckte att änderna kunde få. Lillen stod hela tiden och stretade i kopplet med blicken fästad någonstans långt bor i fjärran för att slippa se dessa hemska djur! Haha, han är rolig han.

Var och handlade lite gott inför kvällen tidigare. Kakor och godis - är det lördag så är det!  Jag fick även en liten present av sambon, en bok av Stephen king som heter Signal.  Snällt av honom! Och så är det ju Schlagerfestivalen idag men jag vet inte om vi ska se den.

Atonement

Härligt med lördag! En ordentlig sovmorgon slog vi till med idag för ovanlighetens skull, något lilleman verkligen inte har något emot.

Igår kväll såg vi äntligen filmen Atonement (Försoning på svenska) med söta Keira Knightley, som jag nämnt tidigare att jag gärna ville se. Den var verkligen över förväntan; otroligt bra! En klassisk kärlekshistoria med förhinder, som utspelas på 30-talet i vackra miljöer och med stilfulla kläder. Filmningen var lite annorlunda, man är ju så van vid allt Hollywoodiserat att det var roligt med något annorlunda. Man bjöds hela tiden på nya avslöjanden och överraskningar. Slutet var oförutsägbart, jag trodde inte alls att den skulle sluta som den gjorde.

En film som jag absolut kan rekommendera om ni har möjlighet att se den!

Som omväxling tror jag att vi ska se ytterliggare en film idag; Heartbreak Kid, med Ben Stiller och svenska Malin Åkerman i huvudrollerna. En lite annan genre än Atonement, men den verkar rolig! Såg att Jerry Stiller är med, han som spelar Arthur i Kung av Queens. Han är så rolig där! Vet inte så mycket om filmen men hoppas att den är bra.

Någon som sett den kanske?


RSS 2.0