God jul

Dålig uppdatering på sistone, men så kan det bli... Nu har jag semester i tre veckor och det känns härligt!

Hoppas ni har haft en bra jul för det har jag! Mest oväntade present var ju en enorm Andy Warhol-inspirerad tavla fast med BB's bild ggr 6 (i olika färgtryck). Blir läckert att ha på väggen i huset! Lancome-set med bla mascara, och ett presenkort (ID-smink kommer det bli!) var lite av det jag fick. Dock kommer julen lite i skymundan i år med husköp och Thailandsresa. Julklappar har inte direkt varit prio ett i år... Imorgon blir det lite annat julfirande på juldagen med riktigt isländskt lamm haha. Kul att prova något annat med.

Nu åker vi bara om några dagar :) Vädret verkar inte vara det bästa men det blir säkert bra ändå! Shoppingen finns ju oavsett :D

Nyår firar vi förmodligen på en strand i Patong omgivna av de största fyrverkeripjäser som vi sett! Förra gången vi var där var det i alla fall en speciell upplevelse (även om man ibland kände sig lite smårädd, haha - säkerheten är inte det första de tänker på!).

Värst blir väl att vara borta från vår lilla nallebjörn.. Man hinner sakna honom en del, men vi får krama honom desto mer när vi kommer hem igen!

God jul på er!

Fullspäckat schema

Det har minst sagt varit full rulle hela helgen, särskilt igår söndag! Vi var förbi en sväng i huset på söndagen och tog lite mått mm. Första besöket sedan köpet. Det känns så bra! Vi känner oss båda väldigt nöjda, för huset kändes verkligen rätt! Det är viktigt att den känslan infinner sig, särskilt vid en så stor affär :D Jag tror nästan att vi kände så direkt, vi ville verkligen ha det.

Nu blir det mycket planerande, och det kändes bra att komma dit och få se allting igen.

Sedan fixade vi här hemma i lägenheten inför fotograferingen som var idag. Mycket plock och iordningställande haha. Måste ju se så bra som möjligt ut på bilderna! Fick ju som sagt en hel lista med saker som ska förberedas - t ex att plocka bort allting på kylskåpsdörren. Har ju en tendens att samlas en del grejer där... :P Även sängöverkastet skulle vara ljust och enfärgat. Vilken tur vi hade där -vårt är lite beige-guldigt så det får väl godkänt då, haha. Skämt åsido, en del saker var väl lite halvtokiga sådär...

När bilderna kommer upp på internet och i tidningen så är det ju visning nästa. Spännade!

RSS 2.0