Kamera

En sådan här har inhandlats i veckan...



En Nikon D40!

Vi hade hört så mycket bra om den här kameran att vi tyckte det var dags att äntligen köpa en. Och vi blev inte besvikna! Ska definitivt med till USA i slutet av sommaren.


I'm alive

Ja, det känns nästan som att det är på sin plats med ett livstecken! Jag har jobbat för fullt och det har helt enkelt inte blivit så mycket bloggande. Saknar det såklart, men ibland får andra saker komma före. Jag har ändå tagit mig tid att kika in på mina favoritbloggar emellanåt :) Det händer ju en hel del i bloggosfären när man är frånvarande alltför länge. Bloggar man läst länge känns nästan som gamla bekanta, hehe.

Jag trivs i alla fall verkligen super på jobbet! Känns ännu bättre nu när man fått in sin första lön också :D Alla är så trevliga och arbetet flyter på bra. Men nu ska jag njuta av helgen. Härligt! På söndag är det ju dags att fira våra kära mammor. Eurovision får man väl inte heller missa (även om jag alltid blir så irriterad när fel låt vinner!).

Gisele

Så här ser Gisele Bündchen ut när hon är ute och reser! Snyggt och bekvämt.


Bild från People.com


Många kändisar, och särskilt supermodellerna, har ju väldigt enkel stil privat. Förmodligen är det väl skönt att slippa dessa höga klackar ibland, och inte alltid tvingas vara så där glamourös ; )

Jag tycker i alla fall att hennes hår är riktigt fint! Många som drömmer om de lockarna...

Tack

Tänk vad en komplimang kan värma : ) Det gör bloggningen så mycket roligare.



Tack!

Måndag

Dagen har verkligen bara försvunnit idag på jobbet, tiden har gått så fort! Och det är ju positivt. Lillen har däremot varit lite retlig idag, haha. Skällt lite mer än vanligt och kanske varit på lite dåligt humör. Det kan väl hundar vara likaväl som människor. Han vaknade kanske helt enkelt på fel sida :D

Jag är i alla fall glad att jag hann cykla hem innan det blev dåligt väder. Trodde verkligen att vi skulle få regn, det hade blåst upp och var alldeles grått ute så jag skyndade mig verkligen. Konstigt nog har det inte börjat regna än dock... Kommer kanske under natten istället. Och jag som tänkt sätta mig ute och njuta av solen med en bra bok när jag slutat. Nåväl, ges väl fler tillfällen...

Jag är verkligen helt fast i Stephens Kings bok "Signal". Jag har nog läst alla hans böcker - han är min absoluta favoritförfattare! Läste nog hans första verk när jag var omkring 12 år, sedan har det bara rullat på, haha. Man blir aldrig besviken!


Sol

Hela denna söndag har vi kunnat njuta av vackert väder! Vi har varit ute större delen av dagen - gäller ju att passa på, särskilt för oss som arbetar inomhus hela dagarna. Annars har vi inte gjort mycket nytta idag, söndagen ska ju vara vilodag! Skönt att vi klarade av det mesta igår, så att man kunde vara helt fri. Det behövs ibland.

Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig ett tag till! Vi har lyckligtvis sol till långt in på kvällen på uteplatsen så man kan ju alltid sitta ute lite efter jobbet.

Igår var vi bortbjudna på grillat, något som inte smakade helt fel vill jag lova :) Det är något jag verkligen längtar efter. Vi får nog snart inviga vår lilla elgrill för i år, även om det inte blir riktigt lika bra.

Nu blir det en fortsatt lugn kväll för våran del!

Hmm

Nog för att det är inne med med blommigt, men nja...


Bild från People.com

Den här byxdressen känns bara lite för mycket, i alla fall för min del.

Huslig

Jag har varit full av energi hela dagen känns det som! Det var så pass allvarligt att jag efter maten fick för mig att byta gardiner... på en fredagskväll! Och imorgon ska det förhoppningsvis inhandlas lite gröna växter och något annat kul till lägenheten. Man behöver lite nytt emellanåt, och det är kul med förändringar, om än små.

Nu tar jag det däremot bara lugnt, ska nog kika på några avsnitt av Lyxfällan. Helt beroende av den serien, haha. Om inte annat så känner man åtminstone att man har relativt bra koll på sin egen ekonomi (jämfört med de stackare som råkat så illa ut!).

En lugn fredag här för vår del som ni förstår, men det behövs. Hoppas ni har en bra kväll!

Shoppat!

O, vad härligt att vara lite ledig! Helgen ligger framför oss.

Sitter just nu ute i solen med laptopen på uteplatsen - hur skönt som helst. Sedan jag slutade har vi också¨hunnit med en snabb shoppingrunda. Hittade äntligen min efterlängtade skjortklänning idag. Den fanns på H&M och hon i kassan påpekade hur fin den vra, jag höll bara med :) Är hur nöjd som helst! Den är figursydd och ganska tajt, lite omväxling till alla vida tunikor, haha. Blev ett par leggings (kortare varianten) också för min del. Behövs alltid!

Nu väntar jag på maten, är riktigt hungrig. Hasselbackspotatis och stekt kött med en god sallad till. Och att kunna äta ute dessutom - lyx!

Äntligen fredag

Efter en lite stressig morgon så sitter man äntligen på kontoret.

 Härligt med fredag i alla fall! Har nu klarat av min allra första hela (har ju varit en hel del helgdagar och allt vad det är) arbetsvecka, vilket känns bra. Men lite ledigt behöver man ju emellanåt : ) Förutom lite handling och grillning står det inte så mycket mer på schemat för helgen. Än så länge.

Jaha

Nej, nu fungerade det minsann! De båda inläggen dök upp samtidigt. Bra!

Problem!

Hemma efterarbetsdagen kan jag konstatera att det sista inlägg jag skrev på jobbet efter att bloggen flyttats inte publicerats, fastän det står att det gjort det...?

Krångel.... :P


Nytt!

Nu har min blogg tydligen blivit flyttad! Ser lite annorlunda ut måste jag säga, men man vänjer sig nog. Ser nästan lite omodernt ut på något sätt, eller vad tycker ni? Får kika runt lite på resten av funktionerna här tror jag.

Har förresten på den korta stund jag satt i solen fått lite färg - den tar otroligt mycket nu såhär på våren! Hade gärna varit ute lite till, men jobbet kallar... : )

Lunch

Äntligen dags för lunch!

Ska gå ut en sväng med lillen och sedan lite mat i solskenet. Härligt! Känns som att dagarna baar rusar iväg, men det är väl bra : ) Hoppas ni har lika fint väder som vi!

Torsdag

Godmorgon mina bloggvänner!

Nu sitter jag redan på kontoret hihi. Lite tidig som vanligt. Vädret är lika underbart som det varit de senaste dagarna - att det kan vara så varmt tidigt på morgonen! Bara synd om V som sliter ute i värmen... Han har hunnit skaffa sig en ordentlig bränna redan! Tvärtemot mig.

BB ligger här bredvid mig i sin lilla säng och myser. Han tycker det är så roligt att åka i cykelkorgen, haha. Vad hittar ni på idag då? Skola och jobb kanske?

Lyxfällan

För oss stackare som inte har Tv3 finns det något som är helt fantastiskt!

Vi har kikat på en massa avsnitt av Lyxfällan på deras webb-tv. Har man en HTPC, alltså en dator kopplad till TV:n går det hur bra som helst. Kvaliteten är inte den absolut bästa men det hackar inte utan flyter på perfekt och duger utmärkt.

Det är med skräckblandad förtjusning man tittar på avsnitten. Det är skrämmande hur de kan låta det gå så utför med sin ekonomi. Det värsta är väl hur förvånade de blir när de inser storleken på sina skulder, som om det bara går att handla obegränsat utan att det får några som helst konsekvenser! I vissa fall har det varit riktigt unga människor som kört sin ekonomi i botten - och man blir förskräckt när man inser hur snabbt det gått. Brukar ni också titta på Lyxfällan?

Nej, att handla på det viset för lånade pengar ska man undvika. Särskilt då man inte ens kollat upp räntan på lånen... Lite väntan och sparande får man allt stå ut med, eller vad säger ni?

Barbent

Med värmen kommer naturligtvis sommarkläderna fram! Lite mer dressade shorts är ju så snyggt, något jag skulle vilja investera i nu känner jag.

image525
Bild från People.com

Jag gillar särskilt hur Hillary Duff bär sina!

Full rulle

Efter en hektisk dag så har jag äntligen en stund att pusta ut!

Idag på jobbet så fick jag och en annan till uppgift  att åka in till stan och köpa lite nya saker (till mig själv bland annat). Jag passade då på att hämta ut mina absoluta favoritjeans (ett par Fornarina) hos skräddaren. Gylfen hade gått sönder och det fixade han på ett par minuter. Toppen! Även om de inte är så nya och jag använt dem hur mycket som helst så ville jag gärna ha dem kvar, då de sitter hur bra som helst. Vissa jeans kan kännas tidlösa, och man tröttnar helt enkelt inte på dem!

Sedan har vi varit och handlat också, det tar sin lilla tid. Maten fick bli enklast möjliga - färdig-grillad kyckling. Hur gott som helst! Känns i alla fall skönt at koppla av i soffan nu, och kika runt på lite bloggar : ) Hoppas att ni haft tid att njuta av det vackra vädret - jag har betraktat det från mitt skrivbord inomhus!

Hallå, hallå

Jag lever och andas fortfarande!

Ville bara meddela det. Bloggen går lite på sparlåga just nu, fullt upp med jobbet och annat. Skillnad mot alla inlägg man gjorde dagligen förut, men det är såklart lite andra omständigheter nu. Annars går det super, lillen är fortfarande med mig på arbetet och är lika duktig.

Nu väntar jag på OTH och Desperate Housewives, men först Unga mödrar!

Kör

Jag åt - precis som alltid - lite för mycket, tacos är bara för gott! Men det sjunker nog undan :)

Nu kikar vi på Körslaget på TV, heja Brolle!

Shopping

Det blev en hel del shopping gjord idag faktiskt! Jag hade inte alls svårt att hitta saker som jag ville ha ; )

Efter att ha handlat en svart cardigan, och en lite längre, randig på Gina Tricot, ett baslinne och en längre top på H&M, och ett par svarta ballerinasDin Sko, så kände jag mig faktiskt nöjd. Och ni kan inte gissa vad skorna kostade - 150 kr!

Jag nappade snabbt åt mig det sista paret av de svarta från hyllan, min storlek och allt. Ibland har man tur!

Jag var ute efter en skjortklänning också men hittade ingen som jag gillade så värst. Då är det bättre att vänta, så man blir nöjd. Nu längtar jag efter middag, haha - tacos!

Kända syskon

Kan ni gissa vem den här killen är lillebror till?

image524
Bild från People.com

UPDATE: Det är faktiskt Paris Hiltons lillebror! Inte det första man tänker kanske.


Snyggt?

Alicia Keys då hon gästar David Letterman, klädd i högklackat och ett grått fodral från Calvin Klein.

image523
Bild från People.com

Kunde ha varit lyckat men blev en riktig miss tycker jag!
Kanske på någon annan...? Klänningen avslöjar lite väl mycket.

Fredag

Vilken märklig vecka det har varit!

Jobba mån-ons, ledig torsdag och nu fredag då jag arbetat halva dagen. Man känner sig lite lagom förvirrad, haha. Det kändes som om jag gick på sparlåga idag, kroppen förstod inte riktigt varför man avbröt ledigheten och det plötsligt var arbete mitt i allt igen. Riktigt härligt med helg nu är det i alla fall! För flera av er började den kanske redan i onsdags kväll? Lyx!

Idag ska jag faktiskt få äta grillat för första gången i år. Jag vet, dålig stil. Brukar alltid inträffa mycket tidigare men det har skjutits upp  och nu är vi redan inne i maj. Pappa brukar för övrigt vara den förste med att grilla i kvarteret varje år, bara snön är borta så ; ) Har längtat så, finns inget som luktar godare än grillat.

Det blir en lugn och skön helg, jag hoppas på lite shopping imorgon, något som verkligen behövs!

Vårrensning

Nu har jag varit och donat i garderoben - slängt ut en massa och organiserat allting för att veta vad jag har. Behövs ibland! Även om garderoben är ganska stor så tycker jag att det svårt att få någon egentlig ordning därinne. Hade särskilt velat ha flera hyllor.

Samtidigt är jag en person som har lite svårt för att kasta bort saker - de kan ju vara bra att ha i framtiden... Idag försökte jag dock att verkligen rensa  ut det jag inte använt på länge. Har det legat därinne så länge så har man nog ingen nytta av det i framtiden heller.

1 maj

Vad det var härligt att ligga och dra sig i sängen så länge som man ville idag :) Det uppskattar man mer nu när man arbetar fullt. Även om jag trivs hur bra som helst så var jag lite lagom trött, haha. Mycket nytt nu i början!

Tyvärr var vädret inte lika uppmuntrande. Regnet bara öser ner, det lät t o m som om det åskade förut! Inte särskilt kul. Lillen är inte det minsta pigg när det vankas promenad, då trivs han mkt bättre i sin fina säng.

Idag blir det inte mycket som händer. Vi njuter av ledigheten bara. Vad hittar ni på?

RSS 2.0