BVC

Imorgon blir lilleman två veckor - jag tycker redan man ser stor skillnad på honom. Det händer mkt på kort tid. Ögonen är mycket mer fokuserade, även om det främst är ljuskällor och starka färger som han kan uppfatta. Längtar tills han tittar på en och ler på riktigt för första gången! Nu blir det mer av ett sött grimaserande där munnen råkar dras till ett litet leende :)

Imorgon är det dags att bege sig till BVC för vägning igen. Hoppas han gått upp, även om det kanske inte är så väldigt mkt som sist, haha. Vi ska gå vår första tur i stan, lite smått och gott som behöver inhandlas. Bla en babysitter som jag tror är bra att ha. Får hoppas att han håller sig lugn och snäll bara ;) Vagnen gillar han åtminstone, han sover så fort vi kommer ut och gillar även att ligga i den inomhus.

Nu blir det mysig Tv-kväll här med lilla familjen!

Nyårsdagen

Ett gott nytt år till er alla!

Idag är det fredag, och vi har varit hemma med lilleman i precis en vecka (man blir lite vilsen med dagarna!). V ska lyckligtvis vara hemma i ytterliggare två hela veckor till vilket är jätteskönt. Det behövs såhär i början innan man fått koll på alla rutiner och så :)

Colin är ett sånt litet underverk, vi kan bara inte se oss mätta på honom. Han äter bra och hade ökat med 420 gram på knappt en vecka då BVC var på hembesök. Hon blev riktigt förvånad för det är väldigt bra. Nu väger han alltså stadiga 3030 gram och det syns på de små fötterna och händerna som blivit lite knubbigare :) Förut satt inte ens strumporna kvar på hans små fötter. Snart kanske han tom fyller ut strl 50 lite bättre!

På nätterna somnar han vanligtvis omkring tvåtiden, och sover i bästa fall till 4-5 för att sedan vakna för lite mat och därefter sova vidare till 8-9. Och då känner man sig riktigt utvilad! Men det blir inte några tidiga mornar direkt, vi ligger gärna kvar och myser i sängen ett tag till :)

Vårt nyårsfirande blev väldigt lugnt - vi var bortbjudna på mat hos svärföräldrarna. Dock blev det inte särskilt sent, ännu är det lite av ett projekt att ge sig iväg och jag var ganska trött. Amningen och de oregelbundna sovrutinerna gör väl sitt till. Vi var i alla fall vakna vid tolvslaget och kunde lyssna på raketerna inomhus ;)

RSS 2.0