Flytt

Det närmar sig sakta men säkert med flytten! Nu är det snart bara en vecka kvar i lägenheten. Vardagsrummet är i princip klart, bara lite lister som saknas. Det fixar vi till helgen. Ska bli skönt att rensa ut allt skräp som samlats i huset, börjar bli ganska fullt nu!

I söndags lade jag och V nästan 40 kvadratmeter golv. Vardagsrummet är ju ganska stort, men fint blev det. Vi kände oss lagom nöjda när vi åkte därifrån då vi hunnit så mkt. Bra blev det. Ljust och fint med vita väggar och mörkare golv. Inom en snar framtid ska vi fortsätta med hallen och det blir såklart samma golv på hela övervåningen. Enhetligt och snyggt.

Än så länge är det bara tisdag men man längtar redan till helgen :)


Gratis bio

De har pratats så mycket om alla dessa värvningssidor men bevisligen fungerar de - i alla fall Gratis bio! Jag har nästan tjänat ihop till ett super-presentkort :) Och utan några större ansträningar! Det behöver inte kosta någonting heller.

Genom att bli värvad av mig får du direkt 75 poäng och kan snart tjäna ihop till din första premie. Gratis är alltid gott.. eller vad man säger :)

Smink!

Härligt, redan torsdag! Imorgon är det fredag med after work. Sedan blir det bara lite planerande för vad vi ska göra i helgen med huset. Förhoppningen är att vi ska hinna börja med golvet i vardagsrummet...

Häromdagen unnade jag mig en sen julklapp från svärföräldrarna; presenkort som var avsett för ID-produkter! Jag har länge velat prova deras produkter då jag hört så mkt gott om dem.

Det blev det här start-kitet., som innehåller det mesta man behöver. Vi blev fast i salongen i över en halvtimme med ingående beskrivngar av sminket, vilken teknik man ska använda vid sminkning och om borstarna. Hon sminkade mig även för att testa ut färg. Enligt henne skulle ID's produkter rentav vara välgörande för hyn, och dämpa acne och irritationer! Det kändes väldigt bra, och nu får vi se resultatet. Har bara hunnit prova i två dagar nu. 

Ikväll myser vi framför TV:n med "Du blir vad du äter", och "Lyxfällan", som fortfarande är ett av mina favoritprogram.

Ny vecka, nya tag

Måndag igen och en hel jobbvecka framför sig.

Men det brukar gå fort, och vips så är det helg igen! Nu har det varit och är en massa nya saker att lära sig också. Kul att utvecklas, men innan man verkligen kan allt nytt så är det lite jobbigt, haha. Jag vill ju kunna nu :D Att jag har ett omväxlande jobb är väl det minsta man kan säga. Efter år är jag fortfarande nästan på inskolning när det gäller vissa delar.

På fredag är det dessutom after work. Det är verkligen ett trevlig gäng så det bli kul. Dock blir det nog en tidig kväll för min del då vi har husfix (som vanligt) i helgen. Idag fyndade vi tex dörrhandtag för 10 kr styck. Köpte fem st på raken; till tre sovrumsdörrar, en toalettdör och så en extra. 50 kr för dem är ju ingenting! Snygga och precis som vi ville ha var de också.



Lilleman utforskar sitt nya hem. Liite läskigt att gå ner för trappan, haha. Annars gillar han friheten att kunna springa i huset och i trädgården. Notera den klädsamma mattan på trappstegen och även det fina möblemanget i bakgrunden :) Det är naturligtvis borta nu, och huset har en fullständig förvandling att se fram emot. Vi är lite inne på att måla hela trappan vit. Ljust och fint ska det vara! Men än så länge får hallen vänta.

Målning

Idag har vi målat vardagsrummet, åtminstone ett lager vit färg. Nästa helg tar vi resten. Vardagsrummet är ganska stort och det tar lite tid att måla allting kring fönster och element. Ska bli skönt när det blir dags att lägga golvet för då börjar rummet arta sig och det blir så väldigt stor skillnad :) Men även om det tar lite tid så är det väldigt roligt. Nu är det först jobb i en vecka innan vi kan fortsätta.

Vi längtar bara tills det är dags att flytta in. Utsikten från vardsgsrummet är hur fin som helst, man kan sitta och titta på solnedgången där. Det är otroligt lugnt där ute, perfekt för att promenera också. Och till vintern har vi öppen spis i gillestugan :)

Renovering

Just nu renoveras det för fullt i huset. Sovrummet är i stort sett klart så när som på några lister och fönster som ska målas. Vi har lagt golvet och det blev kanonfint!

Just nu är det vardagsrummet som fokus ligger på. Idag fick taket sig en omgång med vit färg och V pysslade med väggen som TV:n ska upp på. Särskilt viktigt är det med alla sladdar som ska döljas inuti väggen; den där kabelhärvan som brukar samla damm bakom tv-bänken är ju ingen hit! Imorgon blir det mer målning. Vitt, vitt, vitt blir det i vardagsrummet. Ljust och fint. Den illgröna heltäckningsmattan som ligger på golvet just nu ska också ut ; )

Efter imorgon har vi två helger på oss innan det är dags för inflyttning. Det har varit skönt att ha tillgång till huset med möjlighet till renovering innan den nya som köpt lägenheten tar över. Att flytta in i det som det såg ut vid köpet hade varit som att göra en resa 35 år bakåt i tiden! Det har i princip stått orört sedan nybyggnationen i början av 70-talet. Idag hittade jag t ex instruktionsmanualen för den gamla fläkten som suttit i köket hela tiden. Manualen var daterad till 1969, haha!

Som om det inte vore nog med en flytt, ska även mitt jobb flytta. Det blir någon helg efter men där blir det en hel del pyssel också. Alldeles nybyggt och fint kommer vi att få det i alla fall! Förhoppningsvis får vi ta en tripp till Ikea och välja lite fin inredning med :) Chefen brukar vara ganska generös. Jag förstår knappt att jag nästan varit på företaget i ett helt år nu. Tänk att man skulle ha sån tur och få ett sånt toppenjobb!

RSS 2.0