San Francisco

Längtar, längtar, längtar...



Bilder från google

Alcatraz (som även syns i bakgrunden på bilden nedan) ska vi till i alla fall. Och spårvagnarna ska vi såklart också åka med :)

Unga mödrar

NUu är det dags för Unga Mödrar igen! Även om alla inte är de bästa förebilderna hela tiden så är det ju intressant att titta på :)  Jag tror att det är den sista veckan som serien sänds. Vad jag vet så finns det bara tre säsonger...? Tråkigt, man har följt vissa av dem riktigt länge nu!

Riktigt härligt att bara koppla av i soffan nu i alla fall. Det är först när man kommer hem och varvar ner som man känner hur trött man verkligen är!

Kändismode

Blake Lively och Cameron Diaz är likadant klädda i klänning. Snygga är de båda två men Blake bär nog ändå sin snäppet bättre!


Bild från People.com

Övertid

Efter lite övertid är jag äntligen hemma från jobbet! Mycket att göra men det är toppen för dagen har bara flugit ivägt :D Jag kommer nog sova som ett barn i natt, efter i stort sett ingen sömn alls föregående natt. BB tyckte att det var en lång arbetsdag idag, det märktes. Vid fyra tyckte han det var dags att gå hem! (Tänk om ändå han fått bestämma, haha).

Nu längtar jag efter mat - sallad med kycklingfilé och lite annat smått och gott. Lagom avancerat efter en lång arbetsdag som denna!

Tidigt

Godmorgon!

Nu sitter man redan på kontoret - först på plats så här är väldigt tyst. Är lite tidig idag eftersom det är en del att göra. Hoppas inte det blir alltför mycket övertid bara.

Vädret är inte alltför lovande - regn och blåst, men varmt är det!

Nej, nu är det dags att börja jobba.

Mera film

Hur kan man bättre ta tillvara på kvällen än att njuta av film och få sig ett gott skratt samtidigt? Vi inledde med Scary Movie 2 (som är så otroligt tramsig, men samtidigt så rolig - tänk bara på när de håller på med basketbollen!) och fortsätter med White Chicks, av samma skapare.


Bild från google

Låg nivå på humorn, som det ska vara, haha. Det är nog nästan fyra år sedan vi såg den, kort efter att jag och V blivit tillsammans :) Så det är ett tag sen nu. Tiden går fort! Därför är det så viktigt att ta tillvara på den.

Njut kvällen!


Gott

Nu väntar jag på maten, kyckling, nypotatis och sparris blir det :) V är duktig och bakar lite samtidigt; chokladrutor som är så gott!


Bild från google

Ikväll blir det mer mys framför TV:n och bara att njuta av ledigheten tillsammans. Behöver ta det lugnt så att man kan ta i med nya och friska tag inför en ny arbetsvecka. V blir kanske ledig veckan därpå, något han verkligen förtjänar så mycket han jobbat den senaste tiden. Jag som inte jobbat så länge får kämpa på hela sommaren och istället se fram emot resan i aug/sept.

Fynd

Söndagen är här, dagen på man ska ta det lugnt. Något vi verkligen tar fasta på idag. Förutom lite sysslor här hemma så blir det nog mest lite spelande, TV och dylikt.

Jag är fortfarande nöjd efter shoppingturen i stan igår. Fyndade ett par Acne Hep rawMQ (de satt perfekt, och alldeles lagom långa) och två, lite vidare topparCubus. De hade en del snyggt - har av någon anledning aldrig handlat där förut.

Särskilt jeansen är jag glad över att jag hittade igår. Jeans är i alla fall någonting som jag fasar för att handla ibland (det kräver vanligtvis stoort tålamod och många turer i omklädningsrummen). Jag har alltid haft så svårt att hitta långa byxor, och sådana som sitter riktigt bra, men det har med åren blivit lättare som tur är!

Nu väntar nog lite spel på Wii:n... :)

Helg igen

Veckan har bara försvunnit känns det som - den brukar göra det nu när man jobbar fullt. Jag har varit ganska trött så det blir otroliggt skönt med ledigt nu. Är välbehövligt!

Vi har ganska nyligen proppat i oss en massa tacos. Dock lyckades jag tygla mig och inte äta så fruktansvärt mycket så att man känner sig sådär illamående :D Haha, det är obehagligt.

Så får vi välkomna den lille killen som kom till världen imorse :) Fick det roliga beskedet per telefon på jobbet. Ser fram emot att få träffa den lille snart!

Maat

Eftersom jag hade otroligt svårt för att sova igår kväll var dagen (måndagar brukar som sagt vara sådana) ganska lång... Men arbetet gick bra - känns så otroligt skönt att man kan klara sig så mycket på egen hand nu!

Jag och lilleman fick en uppriskande promenad på väg till jobbet, det behövs när man sitter still så mycket. På hemvägen tvingades vi dock "beställa taxi". V var snäll och körde oss - regn och blåst är ingen bra kombo!

Nu är jag vrålhungrig så det är väl snart dags att äta :)

Lugn och ro

Efter en dag med bilfix, besök hos svärföräldrarna (där det såklart bjöds massa gott) handling och hämtning av thai-mat så är det nu äntligen dags för lite avkoppling. Okej - visst var det V som höll i gång mest när det gällde bilen - men ändå. Koppla av och ta det lugnt i soffan är ju inte fel.

Imorgon är det dags för jobb igen och långhelgen har gått alldeles för fort. Jag vet att det kommer bli mycket att göra på arbetet nu i veckan men det är samtidigt bra för då går tiden snabbt :)

Igår tittade vi på film - 21 hette den. Kate Bosworth var med bland annat. Den handlar om ett gäng begåvade studenter som på initiativ av en lärare åker till Vegas och kammar hem miljoner på Black Jack genom att räkna kort. Men allt går såklart inte riktigt som de tänkt sig i slutändan. Riktigt bra film! Lite inspiration tills vi ska dit kanske, haha. Såg tom en skymt av hotellet vi ska bo på!

Ikväll blir det den nyaste Rambo (inte mitt val, men kan bli intressant.. kanske, hehe).

Midsommardagen

Hoppas att ni hade en trevlig midsommar igår - det hade vi! Det blev en förhållandevis lugn (om än inte så traditionell) afton för vår del och det passade utmärkt.

Jag kan tänka mig att det är några stackare som inte mår alltför väl idag som tur är slipper man det själv :) Efter en hektisk städddag igår (riktig grovrengöring) så kan vi ta det lugnt idag med endast lite småpyssel här hemma. Skönt!

Helg!

Äntligen hemma (lite tidigare än vanligt) och nu är det helg! Ska bli så skönt, särskilt sovmornarna har kommit att bli lite extra eftertraktade...

Nu regnar det dessutom här hos oss så det var tur att jag tog cykeln idag. Lilleman hade inte uppskattat att gå hela vägen och bli alldeles blöt. Istället myste han i cykelkorgen med sin lilla bebisfilt. Han är för söt :) Jag vet ingen annan hund som kan se så fruktansvärt liten och ynklig ut ibland.

Nu hoppas jag på att det snart kan bli en liten tur till stan...

Vila

Trött som få - precis vad jag är nu! Efter en jobbig dag på arbetet igår så var det bätttre idag som tur är. Vissa dagar är väl bara sådana då allt inte riktigt går som det ska. Då gäller det att bevisa vad man kan : ) Vi har dessutom varit och storhandlat idag, med allt folk ute i butikerna så tar det förstås på krafterna det med. Och istället för cykel blev det långpromenad både till och från jobbet. Lillen knatade på så duktigt så, men jag var såklart alldeles för varmt klädd med skinnjacka, pust.

Sedan vi kom hem har det inte gått i många knop. Vila, vila, vila. Och en välbehövlig kopp med kaffe. Nu är det snart dags för fotboll. Entusiasten (?!) nr 1 hade såklart missat att det var ikväll, men titta får man väl allt göra ändå...

Imorgon blir det en något (inte mkt kortare dag) med mysig sill-lunch på jobbet. Det märks nog allt lite att det bara är tjejer som jobbar där... :) Sedan bär det förhoppningsvis av till stan en runda med - måste shoppa lite nytt!

Sovmorgon

Vi vaknade en aning sent idag - kl 12 kände jag verkligen att det var dags att gå upp. Längesedan man sov så länge kan jag meddela. Jag gillar verkligen inte att sova bort halva dagen - vilket det känns som att vi gjort nu. Och det värsta är att man inte känner sig ett dugg piggare!
 
Igår kväll var vi bortbjudna till kompisar, Mimmi och hennes kille. Vi hade väldigt trevlig med god mat och allt. Tacos blir ju aldrig fel :) Vår tur att bjuda igen nu i veckan!

Dagen kommer nog mestadels att spenderas hemma, känner bara för att ta det lugnt. Ladda för jobb imorgon igen. Även om jag trivs superbra så är det i alla fall skönt med lite långhelg :)


Lördag

Underbart med helg - nu, mot frisören!

Leverans

Efter lite övertid (på fredagar ska man väl hellre gå hem innan...?) är det nu äntligen helg! Till på köpet så fick jag en sms-avisering i min mobil att det finns ett paket från La Redoute till uthämtning. Jippie! Ska naturligtvis hämtas ut med en gång.

Stress

Efter en hektisk morgon befinner man sig äntligen på jobbet! Det skulle ordnas med sallad inför lite festligheter på jobbet, och jag var inte uppe i överdrivet god tid. Jag är van vid mina speciella morgonrutiner och när de bryts blir allting lite rörigare. Men hann - det gjorde jag.

Skönt med fredag i alla fall - underbart!

A la Emma...

....hon är för rolig!

Följer det med ett halvt öga. Vissa stör sig på henne, men jag tycker hon har en del roliga kommentarer.

Klänningar

Asos har (som vanligt) fruktansvärt mycket snygga klänningar! Att hitta särskilt mycket här i stan är nog inte att hoppas på, så det är väl att beställa som gäller i så fall.


Bilder från Asos

Jag har egentligen aldrig varit så förtjust i mycket mönster, men det är någon som successivt vuxit fram.

Kändisarna förr

Många kändisar har hunnit förändra sig en del genom åren. På den första bilden kunde jag knappt se vem det var! Kan ni?


Bilder från Starlounge

Visst är det Nicole Kidman - och hon ser väldigt annorlunda ut!



Jennifer Garner känner man igen men förändrats har hon också.

Se fler bilder på kändisarna som yngre här!

För stranden

Den här bikinin från H&M fick följa med mig hem förra veckan, dock i vitt och svart med guldiga ränder. Jättefin!


Bild från H&M

 Jag är tyvärr ganska dålig på att köpa bikini -  inget jag tycker är vidare roligt. Kan bero på att jag inte precis är någon strandmänniska. Trots närheten till havet. Nästan så att man får skämmas! För att inte tala om att bada. Det blir nästan bara av på utlandsresor. Varmt ska det vara!

Hmm...

...vad säger man? Många bilder kan man nästa sitta och beundra, medan andra får en att stanna upp och undra vad de tänkte egentligen.

Just de här stövlarna är ingenting som faller mig i smaken precis, inget jag skulle ta på mig!


Bild från People.com

Vad tycker ni om hennes outfit här?

Mat...

Å, herregud vad mätt jag är! Fick bli lätt mat idag - färdiggrillad kyckling. Mums! Nu tittar vi på Unga Mödrar - som vanligt nästan med lite skräckblandad förtjusning, haha. Ärligt talat så förstår jag inte hur en del av dem tänker... En del är mognare än andra om man säger så! Men se det måste jag :)

Hemma

Hemma från jobbet men vi ska snart iväg en sväng igen! Vädret som i förmiddags inte verkade särskilt lovande (ösregn och åska) har förbytts till sol istället. Det är ju lite trevligare! Hoppas på att vi hinner på tillbaka den där riktiga värmen innan midsommar i alla fall, den saknar vi!

Morgon

God morgon på er!

Här sitter man på jobbet och ska precis komma igång. Trött som få... Jag var helt död när klockan ringde imorse. Det var längesedan jag kände mig så slutkörd! Regnigt och trist var det också - jag trodde att jag skulle få cykla i ösregn men nu tittar faktiskt solen fram. Men, men - det är bara att kicka igång dagen. Jobbet kallar.

Hoppas ni får en bra dag.

Jessica igen

Jessica nr 2 - i en klänning som verkligen föll mig i smaken!

Bild från People.com

En av mina favoritfärger, och modellen var hur snygg som helst.

Klippning

Äntligen - som jag har väntat!

På lördag är det äntligen dags för klippning. Det var nog en månad sedan (eller tom lite mer) som jag ringde för att boka tid hos min frisör - kändes det akut! Till min förskräckelse fick jag höra hur lång väntetiden var. Kanske inte det smartaste att ringa och hoppas kunna boka något snart mitt i studentider och skolavslutningar och allt vad det är!



Förut, innan jag började arbeta heltid var man ju lite mer flexibel, men nu är man tidsmässigt lite mer begränsad. Nåväl, nu är det alltså äntligen dags. Håret känns hopplöst ostyrigt, så det ska bli fruktansvärt skönt. På tok för längesedan jag klippte mig senast.

 För en gångs skull ska jag be henne ta ganska ordentligt för att en gång för alla bli av med det slitna. Jag hade tidigare ganska uppklippt hår, men det har jag successivt fått bort. Vill hellre ha hela längder, och hoppas det ska kännas lite tjockare och friskare på så vis. 

Snyggast?

Nästan identiska ser de ut, Jessica Simspon och Eva Longoria - en outfit jag tycker var riktigt snygg! (Dock tveksamt om det är något jag skulle kunna bära upp, haha)


Bild från People.com

Jag gillar dem båda, men jag får nog ändå lägga min röstEva i det här fallet.

Resa

Nedräkningen till vår USA-tripp fortgår alltjämt... Nu är det - tadaa- bara lite mer än två månader kvar!

Ett ställe som jag definitvit ska besöka är Westfield San Francisco Centre som ligger väldigt nära vårt hotell. Ett köpcentra i inte mer än nio våningar!


Bild från Google

För oss i vår lilla stad som inte är vana vid särskilt mycket affärer är detta en hel del. Precis intill ligger Forever 21, tre våningar stort :) Låter inte helt fel, va?

Förutom mycket kläder så finns där såklart en hel del restauranger: V ser kanske mest fram emot att få handla på Wetzels Pretzels, haha. Jag har länge velat prova de där stora kringlorna. Nyttigt ska det ju vara ; )

Onsdag

Efter en lång dag är man nu äntligen hemma! Så fort jag slutat jobba var det direkt iväg på lite grillat och genomgång av kort (fotade med D40 såklart!) från förrförra helgen 50-årskalas. Blev såklart en hel del skratt!



Lilleman tyckte som vanligt att det var skönt att springa omkring fritt!

Mellan varven lyckades vi klämma in en biltvätt också - inte helt fläckfritt om man säger så.... Skyll på mig bara! Jag har tvättat bilar några gånger förr, men nu får jag själv kanske erkänna att det blev lite slarv, haha. Den riktiga finputsningen får bli snart istället.

Nu blir det däremot lite avkoppling framför dator och TV. Att vara utomhus i den här stormen är ingenting som lockar precis.

Sommar

Somrigt så det förslår - alltid lika fina Lauren Conrad! Något jag i alla fall gärna burit - jättesöt klänning.


Bild från People.com

Nu är det bara sommarvädret som saknas. Blåst och grått väder har vi här, än så länge utan regn dock. Hade kanske behövts - under natten får det ju gärna regna... Kom tillbaka nu, solen!

UPDATE: Och mina vänner, NU, började det precis regna.

Shopping

Har lite shopping att ta igen känner jag - ibland känner man (vilka tjejer gör inte det!) att man absolut inte har något att ta på sig. Måste åtgärdas!



Den här klänningen från La Redoute fick i senaste beställningen följa med hem i två utföranden: vitt och blygrått. Hoppas de sitter lika snyggt på som de ser ut.

Billigt och bra - drygt 150 kr/st!

Sport...

Jag antar att stora delar av Sverige sitter som klistrade framför TV:n och fotbollen - precis som vi... Jag har aldrig varit en sportmänniska och kommer nog inte bli det heller, haha. Då är det ju faktiskt lämpligt att ta igen lite bloggtid. Har faktiskt saknat det lite : ) Måste bli bättre på att uppdatera i fortsättningen!

Vi myser i alla fall med chips, läsk (något vi inte köpt hem på månader säkert!) och naturgodis. V överraskade med att ha köpt en massa gott när jag kom hem från jobbet (muta???). Så jag ska inte klaga! :D

RSS 2.0