Farligt att blogga

Hörde nyss en ganska rolig sak på radion...

 Nu kan det tydligen vara farligt att blogga - två personer i USA (var annars?) hade dött på grund av stressen som en kan blogg kan medföra. Isabella Löwengrip hade uttalat sig om detta och sa att det visst kunde stämma. En period hade hon bloggat så intensivt att hon svimmat.

Vad tror ni om detta?

Kan bloggen generera så mycket stress och press på en människa att det i slutändan kan vara farligt eller t o m dödligt?

Kommentarer
Postat av: Lina

Hahah hade hon bloggat så hon svimmade?
Det där är nog bara för att få publicitet.

Jag tror inte man kan dö just utav bloggningen. Visst kanske du kan må dåligt och bli utmattad om du bara ägnar dig till bloggen. Men inte fan dör man av det ?

2008-04-11 @ 09:16:57
URL: http://raneby.blogg.se
Postat av: Linda

Jag vann ju en design,men jag tackade nej till den för att jag ville ha den på ett visst sätt o du är verkligen toppen skall skicka en liten present till dig;)
Det där med stress, ja då klarar man inte mkt som männsika om man blir så stressad pga av att blogga, det skall ju vara ett nöje;)

2008-04-11 @ 09:20:30
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Fia

Haha, bloggat så intensivt så hon svimmat? herregud. ne jag tror att dom flesta bloggare har kontroll över sitt bloggande..
men vad vet jag? :P

2008-04-11 @ 09:47:04
URL: http://ohsofina.blogg.se
Postat av: Fia

så sant! tur att det inte är många som tjänar så mkt pengar då, annars skulle de bli ett folkhälsoproblem! hehe, skämt åsido! allt bra med dig? :)

2008-04-11 @ 09:58:18
URL: http://ohsofina.blogg.se
Postat av: malin

haha ja, i usa var annars? blogga ska ju vara kul, man ska inte göra det för att man känner att man måste utan för att man vill :)

2008-04-11 @ 12:13:19
URL: http://birdstrike.blogg.se

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0