Ny bil?

Söndag och helgen har gått fort som vanligt! Igår var vi och provkörde en Audi A4 1.8 t för att få ett hum om vad det är vi vill ha. Vi fastnade nog båda för den, men än så länge blir det inget köp. Det var något liknande den här vi tänkt oss. Den gick riktigt bra! Bensinförbrukningen är väl en viktig anledning till bytet... En sån här Audi drar ungefär en tredjedel av vad vår Jeep gör! Även om vår Grand Cherokee är en riktigt bra bil så känns det nu som att vi vill ha något mer bränslesnålt, särskilt då man bor lite utanför stan.

Förmodligen blir det (om vi hittar rätt objekt såklart) affär innan årsskiftet, och innan prinsen tittar ut. Dock är det först vagn som står på tur :) Snart ska vi beställa, nu är det trots allt bara 3 månader kvar innan vi väntar tillökning. Vi har inte inhandlar så mycket saker ännu förutom kläder till lillkillen - trodde inte att jag skulle hålla mig så länge! Samtidigt börjar det nu kännas som att man vill ha lite saker i ordning, för att stressa och vara ute i sista stund är inget för mig :)

Nu blir det nog lite filmms i soffan som en bra avslutning på helgen. Igår tittade vi på The curious case of Benjamin Button som var riktigt bra! Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av filmen, handingen var ju lite speciell, men överlag gillade vi den riktigt mycket.



Hicka

När jag skulle sova en kväll kände jag något som måste ha varit hicka i magen! Det var ett rytmiskt tickande som jag inte känt förut. Sedan kom en väldigt tydlig rörelse då han förmodligen vände på sig, och hickan kom djupare innifrån magen. Likadant kände jag idag på jobbet. Så sött! Det märks att han börjar bli starkare nu, alla rörelser är mer kraftiga.

På fredag (nästa vecka) är det dags för nästa besök hos BM. Tänk att det redan har gått tre veckor då sedan det förra! Vi har även fått inbjudan till föräldragrupp. Träffarna sker vid fyra tillfällen i oktober. På förmiddagarna såklart, så halva dagen måste jag ta ledigt från jobbet. Men å andra sidan gör man bara detta en gång, och det känns nog bra att gå.

Imorgon blir det lite kalas här hemma - jag ska tom försöka mig på att göra tårta :) Och jag är ingen konditor direkt!

Vecka 26

Nu vecka igen, och bebis börjar bli stor därinne. En riktig vilde har han varit idag och rört sig mycket i mammas mage på jobbet. Igår kväll när jag skulle sova kände jag hur det tryckte och spände över nedre delen av magen. När jag kände där så var det som en hård utbuktining - vi tror att det var hans lilla huvud :) Han gillar tydligen att ligga så, med huvudet nedåt. Det gjorde han på UL med, men än så länge finns det väl "gott" om plats för att vända sig...

Har börjat kika på hemsidor på nätet, känner att det snart är dags att beställa vagn. Jag vill vara ute i relativt god tid, eftersom det kanske kan dröja innan man får hem den, eller så går det jättefort. Svårt att veta. Skönt om man har den saken fixad.

I helgen var det förresten stor invigning av duschen i nyrenoverade badrummet! Så härligt att kunna njuta av en skön dusch på ovanvåningen, istället för i den spindel-härjade källaren.. usch! V har gjort det jättefint. Tur han hade en hjälpsam jobbarkompis som ställde upp när det behövdes :) Dock var ett av de två handfaten från Hafa vi beställt från Bygghemma sprucket (vi ska ha två ovan-på-liggande skålar). Så typiskt! Som tur var skulle de skicka nytt. Inga problem där inte, V vet uppenbarligen vad han ska säga :) Hoppas det kommer i veckan så vi äntligen får varsitt handfat!


Samla poäng

Lit gratis presentkort är aldrig fel! Jag har tidigare samlat poäng hos Gratisbio och kunnat växla in på tex H&M. Nu är det ännu enklare - för endast 200 poäng kan du välja presentkort för 50 kr hos en massa olika butiker, matställen mm. Det bästa är att det verkligen fungerar.

Du kan också gå med här!


RSS 2.0