Vad hände med våren?

Tiden flyger iväg och nu är vi redan inne i maj (vilket borde betyda vår och värme). Men här blåser kalla vindar och himlen är full av grå moln :/ Inte lätt när vi har en massa fönsterprojekt på gång här hemma! Modernare och mer öppet ska det bli!

Colin är 4,5 månad och börjar bli en "stor" kille! Det är så roligt att följa honom varje dag och att få se honom utveckla sin egen personlighet. Han väger hela 8 kg och är 66,5 cm lång, men nu tror jag allt att viktkurvan som pekat rakt uppåt börjar plana ut ;) Vi har börjat så smått med smakportioner, potatis och palsternacka har det blivit än så länge. Han är nyfiken och gapar för skeden men det mesta kommer såklart ut igen.

Redo för bilfärd häromdagen

 

Nu är han till största delen vaken under promenaderna, så vi valde att byta till sittdelen på Buggan nyligen. Han gillade inte att ligga ner och stirra upp i suffletten bara, haha. Blir lite tråkigt i längden! Än så länge använder vi de två lägsta lägena på vagnen, han har alltså inte suttit upp "helt" ännu.

Kan fortfarande inte förstå att det var en så fin kille som låg i magen hela tiden. Att det var just Colin. Graviditeten och all väntan känns så avlägsen nu, som att han alltid funnits här hos oss. Samtidigt minns jag oron och ultraljuden vi gjorde när magen inte växte som den skulle. Men killen som kom ut kunde ju inte ha varit mer perfekt! <3


Extra pengar?

Gratis Bio är den optimala sidan om du vill tjäna ihop poäng till presentkort eller biobiljetter helt gratis. Många använder det redan och vet att det verkligen fungerar! Du kan få poäng genom att värva andra, besöka hemsidor, då du handlar på olika sidor på nätet mm. Det finns många olika sätt. Att registrera sig går snabbt och enkelt!

Till att börja med får du 75 poäng - det krävs totalt bara 200 för att tjäna ihop till det första presentkortet som fungerar i de flesta butiker! Jättesmidigt om du har en stund över och vill tjäna lite extra pengar, och ändå exempelvis handlar via Internet.


RSS 2.0