Ny vecka, nya tag

Måndag igen och en hel jobbvecka framför sig.

Men det brukar gå fort, och vips så är det helg igen! Nu har det varit och är en massa nya saker att lära sig också. Kul att utvecklas, men innan man verkligen kan allt nytt så är det lite jobbigt, haha. Jag vill ju kunna nu :D Att jag har ett omväxlande jobb är väl det minsta man kan säga. Efter år är jag fortfarande nästan på inskolning när det gäller vissa delar.

På fredag är det dessutom after work. Det är verkligen ett trevlig gäng så det bli kul. Dock blir det nog en tidig kväll för min del då vi har husfix (som vanligt) i helgen. Idag fyndade vi tex dörrhandtag för 10 kr styck. Köpte fem st på raken; till tre sovrumsdörrar, en toalettdör och så en extra. 50 kr för dem är ju ingenting! Snygga och precis som vi ville ha var de också.



Lilleman utforskar sitt nya hem. Liite läskigt att gå ner för trappan, haha. Annars gillar han friheten att kunna springa i huset och i trädgården. Notera den klädsamma mattan på trappstegen och även det fina möblemanget i bakgrunden :) Det är naturligtvis borta nu, och huset har en fullständig förvandling att se fram emot. Vi är lite inne på att måla hela trappan vit. Ljust och fint ska det vara! Men än så länge får hallen vänta.

Kommentarer
Postat av: Linnea Malivéz

Har lagt ihop ett litet "collage" med bilder från en tidigare säsong av Top Model, och det är bilder som jag älskar. Ta gärna en titt och säg din favorit bland bilderna! :)



Kram

/LM

2009-02-09 @ 23:17:00
URL: http://twistandshine.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Svar: Ja, det låter bra :) Ni får gärna kommit hit till oss med om ni får tid! Vi har nyligen köpt Guitar Hero, så här spelas det för fullt hihi :) Jodå det går bra på jobbet, jag lär mig nya saker hela tiden men det är väldigt roligt. Du trivs fortfarande bra på ditt jobb eller? Kramkram

2009-02-10 @ 19:46:50
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Svar: Jag jobbar varje fredag och börjar klockan sju :) Härligt att du trivs! Till vilka lokaler ska ni flytta? Kramkram

2009-02-12 @ 10:06:34
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

ja det förstår jag! huset är såklart roligare att lägga pengar på =)!



kram

2009-02-12 @ 19:39:12
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Isabella

oj vilken söt vove! :)

2009-02-27 @ 00:29:57
URL: http://isabe11a.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken sot hund!

2009-03-18 @ 19:38:52
URL: http://emeliesvendsen.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0