Målning

Idag har vi målat vardagsrummet, åtminstone ett lager vit färg. Nästa helg tar vi resten. Vardagsrummet är ganska stort och det tar lite tid att måla allting kring fönster och element. Ska bli skönt när det blir dags att lägga golvet för då börjar rummet arta sig och det blir så väldigt stor skillnad :) Men även om det tar lite tid så är det väldigt roligt. Nu är det först jobb i en vecka innan vi kan fortsätta.

Vi längtar bara tills det är dags att flytta in. Utsikten från vardsgsrummet är hur fin som helst, man kan sitta och titta på solnedgången där. Det är otroligt lugnt där ute, perfekt för att promenera också. Och till vintern har vi öppen spis i gillestugan :)

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

ja guuud vilken tid det tar att måla! vi har iaf hunnit klart ett rum i helgen, eller ett och ett halvt i af... man skyndar kanske på lite extra när man bor i det =)



kram

2009-02-08 @ 21:12:51
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Emma

Fin blogg:) ska nog kolla in här flera gånger

Ställ en fråga i min blogg:)Har frågestund, skulle bli så glad:)

2009-02-08 @ 23:38:45
URL: http://princessemma.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Hej! Ni renoverar för fullt ser jag :) Vad roligt! Ska bli så kul att komma och hälsa på er sedan när ni fått i ordning lite :) Förstår om ni har mycket att göra nu innan inflyttningen, så vi kan ju vänta lite till med att ses så att ni inte känner er stressade :) Ha det toppen så hörs vi!



Kramar

2009-02-09 @ 20:27:38
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0