Sjuk

Så härligt med fredag. Veckan har flugit förbi - det har faktiskt hela september månad gjort! Förstår knappt att vi är inne i oktober redan...

Vi var hos veterinären med stackars lilleman idag. Han har varit hängig ett par dagar och exremt känslig i kroppen. Han var inte sig alls lik. Ryggade tillbaka och darrade när man skulle lyfta honom och skrek gällt när man tog i honom. Usch stackars. Vi förstod inte vad det var, och idag kunde vi inte vänta utan åkte till doktorn med honom. Vi förklarade läget hur det börjat och så vidare, och hon klämde och kände. Så oroliga vi var då!

Till slut kom hon fram till att BB led av prostatit. Stackars lilleman. Inte konstigt att han var öm. Bara veterinären nuddade prostatan så skrek han så gällt så gällt. Han fick en spruta och vi hämtade ut medicin till lilleman och bara efter ett par timmar verkade han MKT piggare! Det käns så bra att han redan mår bättre. Djur är så försvarslösa, kan inte tala om vart de har ont eller hur de känner. Därför gäller det att vara uppmärksam. Tur att vi åkte till veterinären idag i alla fall!

Imorgon är det dags för dop, blir kul. Annars händer det inte mkt mera i helgen tror jag. Vi tar det lugnt med nallen och ser fram emot att ha den gamla BB tillbaka igen!

Önskar er en trevlig fredagkväll!

Kommentarer
Postat av: Becka

Vilken trevlig blogg du har! :)

Ha en skön lördag!

2008-10-04 @ 11:10:55
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Anonym

God kväll,..Söt blogg du har :)

2008-10-04 @ 19:46:43
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: bambi

Håller med föregående.. trevlig blogg :)



Kika gärna på min! :)

2008-10-09 @ 17:27:20
URL: http://bambi.bloggagratis.se

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0