Äntligen fredag

Idag tar vi det lugnt och firar lite :) På jobbet idag så fick jag äntligen skriva på pappret så nu är jag formellt "fast"-anställd! Dessutom med en lite löneförhöjning... Främst blir man glad eftersom det känns som att man verkligen är uppskattad och betydande på jobbet. Och det har de verkligen talat om också!

Dessutom har vi en frisk-vårdspeng varje år att utnyttja så jag ska nog ta mig i kragen och börja träna igen! Jag och en kompis ska ta oss ner till gymmet (som ligger alldeles där vi bor) i nästa vecka och förmodligen köpa ett månadskort då. Lite styrketräning behövs, särskilt för att stärka ryggen och så. Det är viktigt när man sitter ner vid skrivbordet hela dagarna, jag är dessutom ganska lång så det är verkligen viktigt. Har längtat efter att börja träna! Det ultimata vore förestås med ett litet gym hemma. Får bi när man skaffat hus :)

Nu firar vi med vin. Myskväll inomhus, nu när det är lite stormigt väder ute.

Kommentarer
Postat av: Becka

Åh, jag längtar också efter att börja träna! Har dock inte riktigt pengar att köpa kort nu så jag väntar några veckor till... :p Skjuter upp det, som vanligt... ;)

Njut fredagskväll!

2008-10-10 @ 21:13:22
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Erika

Nej precis, oftast är det enkla godast! Jag borde också ta tag i träning snarast, har gymmet tvärs över gatan nu ungefär...

2008-10-10 @ 21:39:49
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: JOANNA

Vilken är din favorit-PIZZA? skriv gärna vad det är på med. Puss!

2008-10-10 @ 23:11:29
URL: http://byjoanna.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Hej och grattis till fast-anställningen!

Jag har själv lite jobb på gång nu :) Ska provjobba på Konditori Haga i morgon, var på intervju idag! Ska bli jättekul :)



Hoppas allt är bra med er, vi måste ses snart!

Kramar

2008-10-15 @ 22:10:16
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Svar: Tack! Jag har provjobbat idag så dom skulle höra av sig i morgon om besked :) Det var jätteroligt och gick superbra! Ja, jag stod och sålde :) Ska bli spännande o se vad dom säger i morgon men det kändes jättebra i alla fall!



Ja, nästa helg låter toppen! Vi kan ju höras av framöver, kanske ta tag i bowlingen? ;)

Kramkram

2008-10-16 @ 21:43:05
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Tack för att du hållit tummarna för mig :D

Tyvärr så har dom inte ringt upp mig idag som dom sa att dom skulle. Förhoppningsvis ringer dem i morgon annars får jag ringa upp! Jag blir lite nervös nu, men kanske har dom bara haft mycket att göra :)



Ikväll har vi tittat på idol och smaskat på vitt vin och räkor :) Vad har ni gjort?



Kramkram

2008-10-17 @ 23:20:23
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Hej! Tyvärr fick jag inte jobbet för att jag åker till Thailand och är borta i två veckor :/ Det känns rätt surt! Dom sa att jag var jätteduktig men att de inte kunde täcka upp för mig när jag ska resa bort. Typiskt! Jaja, det jobbet var väl inte ämnat för mig just nu. Men man blir orolig över att fler kommer säga nej på grund av resan. Grr.



Kramar

2008-10-18 @ 19:44:52
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0