Vad hände med våren?

Tiden flyger iväg och nu är vi redan inne i maj (vilket borde betyda vår och värme). Men här blåser kalla vindar och himlen är full av grå moln :/ Inte lätt när vi har en massa fönsterprojekt på gång här hemma! Modernare och mer öppet ska det bli!

Colin är 4,5 månad och börjar bli en "stor" kille! Det är så roligt att följa honom varje dag och att få se honom utveckla sin egen personlighet. Han väger hela 8 kg och är 66,5 cm lång, men nu tror jag allt att viktkurvan som pekat rakt uppåt börjar plana ut ;) Vi har börjat så smått med smakportioner, potatis och palsternacka har det blivit än så länge. Han är nyfiken och gapar för skeden men det mesta kommer såklart ut igen.

Redo för bilfärd häromdagen

 

Nu är han till största delen vaken under promenaderna, så vi valde att byta till sittdelen på Buggan nyligen. Han gillade inte att ligga ner och stirra upp i suffletten bara, haha. Blir lite tråkigt i längden! Än så länge använder vi de två lägsta lägena på vagnen, han har alltså inte suttit upp "helt" ännu.

Kan fortfarande inte förstå att det var en så fin kille som låg i magen hela tiden. Att det var just Colin. Graviditeten och all väntan känns så avlägsen nu, som att han alltid funnits här hos oss. Samtidigt minns jag oron och ultraljuden vi gjorde när magen inte växte som den skulle. Men killen som kom ut kunde ju inte ha varit mer perfekt! <3


Kommentarer
Postat av: Linda - ndaiL

Det funderar jag me dpå1

2010-05-07 @ 14:57:57
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Izabella

Hej, jag skulle behöva hjälp med en grej. Det har med kärlek att göra. Klicka bara in på min blogg så ser ni problemet. Skulle vara tacksam för svar.

Postat av: Lanah

Vilken söt en! :)

2010-05-08 @ 20:29:46
URL: http://laliz.blogg.se/
Postat av: Emma Johnsson

Naww han är ju gör goo den lilla plutten.

:) när det börjar lugna ner sig lite här, jobb o plugg så får vi ses :) Har ju tyvärr inte "haft tid" ..men efter mitt matteprov är gjort så är det lugnt ett tag :)

Hälsa mannen din.

kraam

2010-05-13 @ 14:23:22
URL: http://ninniach.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A

Vilken fin blogg du har!

2010-05-29 @ 00:43:51
URL: http://junttiisradioactive.blogg.se/
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Just nu har jag temahelg baby på bloggen, kika gärna in, tror du kulle gilla den! :) Kommer lägga ut mängder med tävlingar, tips, recensioner och rabatter! Kram, Diana

2010-06-03 @ 11:57:03
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Natalie - It's all about attitude

Vilken söt blogg du har! :)

och du skriver bra för övrigt!

(av det jag har kikat på iaf ^^)



Ta hand om dig! kram :)

2010-06-08 @ 00:34:59
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: sabina

vill du ha en ny bloggdesign? var då med i min utlottning :) bara klicka in på länken! http://binalina.blogg.se/2010/june/bloggdesign-utlottning.html#comment

2010-06-26 @ 13:52:24
URL: http://binalina.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

God kväll söta..Så söt bild på prinsen :) kram

2010-08-21 @ 21:11:07
URL: http://blondis81.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0