Nyårsdagen

Ett gott nytt år till er alla!

Idag är det fredag, och vi har varit hemma med lilleman i precis en vecka (man blir lite vilsen med dagarna!). V ska lyckligtvis vara hemma i ytterliggare två hela veckor till vilket är jätteskönt. Det behövs såhär i början innan man fått koll på alla rutiner och så :)

Colin är ett sånt litet underverk, vi kan bara inte se oss mätta på honom. Han äter bra och hade ökat med 420 gram på knappt en vecka då BVC var på hembesök. Hon blev riktigt förvånad för det är väldigt bra. Nu väger han alltså stadiga 3030 gram och det syns på de små fötterna och händerna som blivit lite knubbigare :) Förut satt inte ens strumporna kvar på hans små fötter. Snart kanske han tom fyller ut strl 50 lite bättre!

På nätterna somnar han vanligtvis omkring tvåtiden, och sover i bästa fall till 4-5 för att sedan vakna för lite mat och därefter sova vidare till 8-9. Och då känner man sig riktigt utvilad! Men det blir inte några tidiga mornar direkt, vi ligger gärna kvar och myser i sängen ett tag till :)

Vårt nyårsfirande blev väldigt lugnt - vi var bortbjudna på mat hos svärföräldrarna. Dock blev det inte särskilt sent, ännu är det lite av ett projekt att ge sig iväg och jag var ganska trött. Amningen och de oregelbundna sovrutinerna gör väl sitt till. Vi var i alla fall vakna vid tolvslaget och kunde lyssna på raketerna inomhus ;)

Kommentarer
Postat av: Cecilia - gravid i v.40

Åh, kommer du ha sällskap av din V så pass länge? Vad underbart! J kommer bara ha möjlighet att ta ut 10 dagar.. Det känns som att dagarna kommer att springa förbi!



God fortsättning på det nya året! Kramar

2010-01-02 @ 14:48:19
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Cecilia - gravid i v.40

Jaha, men då kanske det är ganska vanligt att man går ner lite? Jag har liksom ingen aning, har inte några närmre bekanta som fått barn eller så.. Svårt att jämföra då. :)



Jag har gått upp 11kg nu när jag gått ner igen, var drygt 13 innan.. Hur mycket gick du upp? Antar att kilo rasar av dig nu efteråt? Går det bra med amningen? Kram!

2010-01-04 @ 17:32:12
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Erika

oohh grattis till lilla bebben! var roligt för er!

Ja det är inte lätt att välja kamera i djungeln, men nu lutar det mest åt en samsung...



ha en fortsatt bra dag! visst är det underbart med bebismys :)

2010-02-18 @ 12:45:55
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0