Vilket liv

Igår fick även pappa känna en liten spark från dig därinne.

Jag kände att det var liv och rörelse senare på kvällen - kanske brås du på din pappa som också är kvällsmänniska? -  och så kom det en tydlig spark på vänster sida av magen. V lade genast handen på för att känna, och så kom det en likadan rörelse till. En obeskrivlig känsla! I vanliga fall slutar den lill* att sparka precis när han lägger handen på magen, men igår hann han faktiskt.

De säger ju att man kan märka av bebisen dygnsrytm redan i magen. Undrar om det stämmer? Imorgon får vi i alla fall se dig igen - som vi har längtat! Vi har nästan tittat sönder den ultraljudsbild vi fick med oss sist.

Idag ska jag fika med ett par gamla kompisar, som umgåtts mycket i våra dar :) Vi har en del att ta igen eftersom det är ett tag sedan vi sågs sist (om man bortser från middagen i förra veckan). Ska bli roligt!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det är faktiskt fint inuti också:) Det känns så himla skönt med tanke på bebisen och det, att slippa hålla på med renovering och så den första tiden.. Huset är från 1909, men under två års tid har säljarna renoverat rubbet - förutom taket. Så det är det enda som återstår, men det är inget akut så det tänkte vi vänta med till nästa år eller så.. :)



Att ha en snickare till sambo måste vara en dröm:) Har man inte sitt drömhus till att börja med så är det ju inte ett lika stort kliv bort åtminstone! Vad håller ni på med för projekt just nu? Bebisrum kanske? :)



Lycka till imorgon! Ska tänka på er då:) Kram!

2009-07-22 @ 16:16:42
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja tack för idag,det var supertrevligt!Flamsigt må jag säga,men så ska det va =) ..

Är nyfiken på vad ni får reda på imorgon. =)

Vi får höras och synas snart igen.

kram kram

2009-07-22 @ 16:19:14
URL: http://ninniach.bloggproffs.se
Postat av: Cecilia

Det är 120kvm, har jag för mig.. eller 115 kanske det var förresten. Det är inte så jättestort men kommer duga utmärkt åt oss, åtminstone som ett första hus:) Hur stort är ert hus? Hur långt har ni kommit i renoveringen än så länge?

Hoppas, hoppas att allting har gått bra idag!

Kramar!

2009-07-23 @ 14:43:19
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0