Vecka 18

Nu är vi i vecka 18 (på riktigt). Jämför man bilder med ca en veckas mellanrum ser man verkligen skillnad på magen! Det är väl nu tillväxtspurten sätter igång på riktigt. Torsdag nästa vecka är det ju UL igen och vi längtar såklart massor. Inviger mina nya mama-jeans idag, vilket kändes passande med tanke på vädret. Regn och alldeles grått ute, men ganska skönt ändå. Nu kanske man kan få lite svalka inomhus!

V har äntligen gått på semester med, så nu har vi drygt en vecka ihop. Blir nog mest hemmafixande. Kanske tar vi en tur till IKEA nästa helg och handlar lite till badrummet. Får väl se vad som händer. Annars blir det nog lugnt.

Igår hade vi filmkväll. Såg först en av de bästa filmer jag sett, Freedom writers. Handlar om gängbildning bland ungdomar i USA. Har sett den förut, men det är verkligen en film som berör. Därefter såg vi "Skeleton key" för andra gången. Var några år sedan sist, men den kan också rekommenderas - väldigt spännande! Ikväll blir det förhoppningsvis mer film "PS I love you". Riktigt sorglig men bra ;) Är verkligen väder för att bara krypa ihop i soffan idag! 

Kommentarer
Postat av: Marlene - Blivande Mamma

Tack! :)



Hehe ja de vanliga tröjorna har funkat för min del hela tiden, det enda är ju att man inte kan knäppa dom.. :) Långa linnen är ju också toppen! :)



Kram

2009-07-18 @ 17:17:33
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag ligger alltså en vecka bakom dig man kan säga.. :) Går in i v.17 imorgon! Vi har inte UL förrän 4:e augusti, känns som evigheter dit.. Härligt för er att få uppleva två! :)

Kram

2009-07-19 @ 20:42:39
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Vi är båda inställda på att inte kunna få veta något säkert gällande könet, men BM lyckas se vid UL så vill vi gärna veta vilket håll det lutar åt.. :) Ni då? Har du känt några rörelser i lilla magen än förresten?

Kram

2009-07-20 @ 17:35:18
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0