Husvisningen

Vi har längtat länge efter hus och nu känns det äntligen som om bollen är i rullning. Vi var som sagt på visning igår, gick omkring där länge och väl. Vi var ett helt litet följe, haha. Men det var bara roligt. Att komma in i huset var som att färdas tillbaka till 70-talet! Alltså inte direkt den typ av inredningsstil som vi strävar efter haha. Men samtidigt gör det oss ingenting. Köper vi hus ska allt ändå rivas ut. V kan allt vad gäller snickeri och bygge, och jag får väl göra det jag kan :) Hans pappa är otroligt duktig och har såklart en del värdefulla tips pga sin erfarenhet. Vi har båda två duktiga fäder till vår hjälp!

Det låg toppenfint, avsides men ändå "centralt" i samhället med närhet till butik mm. Tomten var ganska stor. På entréplan fanns tre sovrum, stort kök och vardagsrum, badrum med badkar. I källare var en rymlig gillestuga, badrum, extra sovrum, hobbyrum, 3(!) förråd och stor tvättstuga. Utrymme fanns det alltså gott om.

Det är extremt kul att kika omkring på inredning, golv, kakel köksvaror mm. Vi har planerat en hel del. Blir det inte det här huset så blir det förhoppningsvis snart ändå. Ska försöka boka in ett möte på banken i så snart som möjligt så får vi se var vi hamnar. Spännande är det i alla fall!  

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh, vad roligt det lät med husvisning, och att bara få börja drömma sig bort är ju helt underbart.



Själv så köpte vi hus innan sommaren, och det är ju fantastiskt, än är ju allt inte färdigt, man får ta det lite steg för steg. Jag älskar iallafal att det närmar sig advent, och för första gången har man ett eget hus att göra julfint i och runt, och en tomt, mmm! Helt rätt att börja kolla hus tycker jag iaf =)



Kan ju tipsa om en rolig inredningssida som man får mycket rolig inspiration ifrån, man kan verkligen se vilken skillnad olika färgsättningar och så kan göra. Man får inreda ett rum med hjälp av en simulator, snabbt och enkelt, inte alls avancerat, men man får mkt tips och hjälp =)



Testa vettja!



http://www.inredningsskolan.se/simulator/



Lycka till med husdrömmarna :)

2008-11-16 @ 17:08:28
Postat av: Therese

Ja, det är superkul :) Tack för tipset, ska kolla in sidan! Kan tänka mig att det är riktigt mysigt med ett helt hus att julpynta dessutom.

2008-11-16 @ 19:33:02
URL: http://tezzas.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0