Hockeyfruns tävling!

Kunde naturligtvis inte hålla mig från att delta i Hockeyfruns tävling! Därför ska jag berätta vad det dummaste vår chihuahua BB hittat på (obs han är vanligtvis inte så förslappad som han är på bilden).

Jag skulle gå ut på promenad med honom och klev som vanligt glatt in i hissen med BB i koppel. Jag tryckte på knappen och såg dörrarna stängas. Sedan tittade jag av någon anledning omedvetet ned på golvet och såg plötsligt till min förskräckelse att andra änden av kopplet försvunnit ut genom dörren. Han hade gått ut ur hissen! Samtidigt hade dörrarna precis gått igen.
Jag gav till ett skrik och i ren panik tryckte jag på alla knappar inom synhåll, däribland larm-klockan. Dock hjälpte inte detta mycket. Hissen körde neråt, och där stod jag ensam med ett koppel som bara blev kortare och kortare.  Många hemska tankar om vad som kunde hända med BB for genom mitt huvud i den stunden. Reflexmässigt släppte jag i alla fall kopplet, och när jag var nere tog jag trapporna upp så fort jag kunde. Där stod han som ett fån  och väntade oberört, som om han undrade vad jag sysslade med!

Det var alltså det dummaste han gjort. Jag blev så rädd att jag var alldeles uppskakad ett tag efter. Och BB förstod ingenting!

image8

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Aaw :) Vilken tur att det inte hände nåt! Jag fick panik när jag läste, innan jag visste hur det skulle sluta :O Kan förstå att du blev rädd! Knas-BB :) Kram

2008-01-10 @ 09:42:04
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Emelie

Panik hade man definitivt fått. Inte lite söt din hund är förresten.

2008-01-10 @ 23:23:14
URL: http://emeliemajalinnea.blogg.se
Postat av: L i n d a . B l o m

Men vilken liten rund sötsak :D hihi!

2008-01-12 @ 14:53:25
URL: http://lindaslya.blogg.se

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0