Melodifestivalen

Äntligen var fredagen här! Eftermiddagen har varit ganska seg; ett kvalmigt rum och början till huvudvärk när man pratar i telefon är ingen höjdare. Särskilt inte när solen skiner utanför fönstret!

Nu i helgen är det inte särskilt inplanerat. Blir väl mest att ta igen sådant som försummats under veckorna när båda jobbar. Har en ganska så trevlig tvätt-hög som ligger och väntar bla. Men sånt gör vi inte idag - fredagar är heliga!

Blev förresten lite besviken igår på Private Practice - som jag trodde skulle börja då. Det var bara något fånigt "inför-program" om hur det gick till när Addison flyttade,och så var det främmande personer som pratade om olika händelser i serien och vad de tyckte! Inte spännande alls. Så seriestarten får vi vänta på lite till.

Imorgon är det melodifestivalen. Har aldrig varit ett fan av den och definitivt aldrig gillat den typen av musik, men av någon anledning såg vi den förra veckan.. Var någon sorts kraft som drog! Kanske pratet om Christer Sjögrens lite speciella show... Och visst var den speciell. Skrattade en hel del. Särskilt när han gick vidare! Undrar egentligen hur den där röstningen går till! Samtidigt tyckte man lite synd om honom, han var ju själv så nöjd och glatt överraskad över resultatet. Amy Diamond var åtminstone duktig. Får se om vi sitter bänkade imorgon också haha!


Kommentarer
Postat av: MissMimmi

Svar: Hehe tack ;) kan inte avslöja det här bara ;P kram

2008-02-15 @ 16:04:06
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Nina

http://modesida.blogg.se/1203086530_dagens_tips.html

2008-02-15 @ 16:06:37
URL: http://modesida.blogg.se

Vad har du på hjärtat?

Ditt namn, tack!
Kom ihåg mig?

Har du någon mail? (publiceras ej)

Har du någon blogg som jag kan besöka?

Vad är det nu du vill säga?

Trackback
RSS 2.0